eşinizden şüphelenseniz...!!

chicek

bebişim ve ben
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
300
1
96
- Yurtdışı
arkadaşlar kendine pek zaman ayırmayan eşiniz bir gün banyoya girer parfümnünü sıkar güzelce giyinir ve evden çıkıp telefonuna cevap vermezse...
1)zaten çalışmaktan zamanı yok bi gün zaman buldu kendiyle ilgilendi şimdi de arkadaşlarıyla takılıyo ve teli duymadı ya da arkadaşlarınn yanında kılıbık erkek damgası yememek için telefona bakmıyodur
2) kesin bi işler karıştırıyo yıoksa niye teline cevap vermesin
diye mi düşünürsünüz 1 mi 2 mi hangisi???

arkdaşlarının yanına giderken özenerek giyinmez parfüm sıkmaz..
Bu işte bir iş car derimm ...
hemen takibe alınırr...

Telefonu duymamıştır diye düşünürüm ben olsam..fisfisfis
Ne demek kılıbık erkek damgası yememek için çalan telefona cevap vermemek:mymeka:

Evet banyoya girebilir:1closedeyes:
Evet güzel giyinebilir:1closedeyes:
Tıraşını olup parfümünüde sıkabilir:1closedeyes:
Ama öyle bensiz hiç biryere gidemez
Onun için iki şıkta benim için geçersiz:dilcikar:

Telefonu duymamıştır diye düşünürüm ben olsam..fisfisfis
Ne demek kılıbık erkek damgası yememek için çalan telefona cevap vermemek:mymeka:

canım sen öyle demişsin ama erkekler arasında var böyle muhabbetler evde kuzu da olsalar dışarda arkadaşlarının yanında sert erkek imajı vermeye çalışıyorlar..hatta erkenden evine giden karısıyla kibar konuşan tamam hayatım şimdi geliyorum diyen erkeklere kılıbık diyorlar..bu yapılanlar doğru demiyorum ama var böyle tipler yani..

bakkala berbere giderken bile parfümsüz çıkmaz evden o yüzden ben telefonunu duymamıştır diye düşünürüm
6 senedir arkadaşları hep dalga geçer zaten kılıbık die :roflol:
her zaman süslü olduğundan bu benim için bi şüphe sebebi değil

mutlaka bi işi vardır.
yoksa telefonuna bakmama gibi bir lüksü yoktur beyin

Cevap vermiyorsa birsey var demektir cünkü ben her aradigimda cevap verir....

kesin bi işler karıştırıyo yıoksa niye teline cevap vermesin

derim

benim kocamda sağolsun bensiz bakkala zor gider değil arkadaşlarıyla dışarı çıksın.bu onun seçimi benim dayatmam değil şakkıdı.işinden dolayı tflnu çoğu zaman evdedir açıktır.parfümü de sadece benim için sıkar,ben sölemesem aklına gelmez parfüm.ben alır sıkarım dışarı çıkarken.kremini bile sürerim.unutur benim kociş kıyamam ben ona ya çok yoruluyorŞeniz yani bu şıklar bana uymuyor

iki ihtamalde aklıma gelir hatta dozunu fazla kaçırır daha fazlasını kurarım kafamda çıldırırım:jeyyar:
şuan bile sevgilim canım benim neler çekiyor ama bu ona güvensizliğimden gelmiyorum paronayak birisiyim kafamda kurmaya bayılıyorum:sm_cool:​

arkadaşım bu olayı sen yaşadın mı bilmiyorum ama yaşadıysan buraya yazman şüphe göstergesi.ama ben de ilk şüphelenirdim.ama biraz da hisler bazen içim çok rahat olur bazen biraz tedirgin ne bilim kalbine doğan doğrudur.

onunla aram ne kadar iyi olursa olsun, dile getirmesem bile o 2 numaralı seçenek mutlaka ama mutlaka aklıma gelir, napiiiiiiiiiiiiiim fesatım ben,fesatım, fesatım....

cnm sen birinci maddeyi düşünüp kış önlemlerini al.ikinci madde çıkarsa bahtına yaz misali güler geçersin.

anında eşimde olan değişikliği fark ederim:jeyyar: tlf konusunda da iş yerinde yasak olduğuniçin sesize alır yada çekmez sonra sürekli aradım zaman acar problem yok

nereye gideceğini, kimlerle olacağını bana önceden söylemiştir.
bu yüzden aklıma başka birşey gelmez.
telefona cevap verir, kılıbık damgasından korkmaz.
cvp vermiyorsa, duymadığını düşünürüm.

Eşim bu durumda kesin duymamıştır telefonunu. Çünkü bunu sıklıkla yaşarız.
Gerçi eşimin işitme kaybı olduğu için bilirim, dikkate almam.
Bir süre sonra tekrar ararım eve geldiğindede titreşime neden almadığını sorarım.
Ama bensiz arkadaşlarıyla buluştuğu olmaz. Ancak işyerinin resmi yemeği yada toplantı dışında.
Öyle zamandada ben aramam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…