Eşinizden gizli birikim yapıyor musunuz

birikim deyince bende 25-30 bin tl var heralde diyorum :))) miktar önemli değil ama her kadının kötü günler için birikim yapmalı..

Ben 2 yildir calisiyorum 1.5 yilda 35bin biriktirdim..20 birlikte dugun takim vardi simdi ev aldik taksit oduyoruz..önceden ayda 2binden fazla ayiriyordum ama simdi ayda 4bin oduyoruz...o yüzden artik borctan kalan kismi biriktirmeye calisiorum..

ben eşlerın birirnden gizli yaptıkları herşeye karşiyim....

Bekarım 60 bin tl var ama eşime evlendiğimde hepsini söylemem 20 bin var derim mesela

Bekarım 60 bin tl var ama eşime evlendiğimde hepsini söylemem 20 bin var derim mesela

Bence öyle yapmaktansa evlenmeden önce biraz daha biriktirip kendine bir gayrimenkul falan daha mantikli ama bu benim şahsi Görüşüm..mesele ev alip kiraya versen oradan bir gelirin olmuş olacak yada ilerde çocukların için iyi bir yatirim yapmis olursun en azindan.
Nakit parayi elde tutmasi zor olur..küçük bir tavsiye tabi bu sadece...

kredi çekmem gerek ev için şimdilik rahatım bozulsun istemiyorum,rahat harcayan biriyim çünkü.. bakalım biraz daha biriksin de.

kredi çekmem gerek ev için şimdilik rahatım bozulsun istemiyorum,rahat harcayan biriyim çünkü.. bakalım biraz daha biriksin de.

Evet daha miktar az simdilik ev için..biz 225bine aldik bayagi borclandik..sikinti yani ama biz kredi cekmedik eşimin arkadaşı aylik 4bin taksitle verdi..paraya çok ihtiyacı yok DİE..ikimizde memuruz kizimiz simdi küçük ilerde hic alamayiz yoksa DİE aldik

hayırlı olsun mutlulukla oturun :)

şu an ortak para biriktiriyoruz.evlenmeden önce araba aldım ama şu an ayrı bir birikimim yok,her sey ortak

ben 3 senelık evliyim şu 1 senedır gızlı bırıktıriyorum çünkü eşimin ailesi para ister ara ara bana hiçbir fadaları olmamalarına ragmen çalışıyorum gecen senekı zammı soylemmedım atıyorum kenara zaten suan zor yetişiyo haberı olsa daha rahat davranacak altın yapıyorum çocugumun gelecegi için erkek sende para gördun mu onun illa kökünü getircek gizli yaptıgım için pişman değilim kızım 1 yasında kızımı basklarına bırakıp çalışsıyorum eşimin anasına babasına değil

Benim gizli beş kuruşum yok.benim param onun parası.savurgan olsa yada ailesine sürekli para falan gönderse yapardım ama şuan gerek görmüyorum.biz birlikte biriktirmeye çalışıyoruz

Ayda 4 bin kredi mi ? helal olsun evini merak ettim

yaa kesinlikle biz aynı kişileriz...gercekten linke baktım ben mi yazdım acaba bunları diye:)

Bende gizli gizli biriktiriyorum valla ama sıkıştığında veririm eşime onunda çok hoşuna gider ilaç gibi geliyor der . Savurgan olmasa saklamazdım ama inanılmaz savurgandır benden gizli bir harcama yapmaz benimle yer ama çok yer bende mecburen saklıyorum.

doğrudur canım dediğimin arkasındayım bunu gerektirdiği için bizde gizli yapıyoruzdur kımıne yanlış gelsede

yanlış olan bişey yok bence.. benim kızım 18 aylık şuanda ve ben onunla geçireceğim vakti işyerinde geçiriyorum..sonuçta kendi paramız istediğimiz yerde istediğimiz gibi kullanırız...:)

Yapamam ben gizli bişey,
Neyim var neyim yok ortadadır.
Kalbimdeki de dilimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…