- Konu Sahibi acembuselik
bu gizli saklı işi eşe göre değişir..eğer sürekli kendi tarafına veriyorsa..gizli biriktirmeli..çünkü çoğu erkekler evlendikten sonrada kendi ailesine yardım etmeye devam ediyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu gizli saklı işi eşe göre değişir..eğer sürekli kendi tarafına veriyorsa..gizli biriktirmeli..çünkü çoğu erkekler evlendikten sonrada kendi ailesine yardım etmeye devam ediyor..
sen şanslısın o zaman benımkının ailesı para istediği zaman olsa verecek ama yetiştiremıyo işte vermediği zamanda cok üzülüyor ve ailesi hiçbirsey yapmadıgı halde ben desem kı al bende götür tmm der o yüzden gizli biriktiriyorum insanda huzur bırakmıyolar sana geldın mı bişey yok ama istemeye varlar dısardan yabancı bırını bulup bebegıme baktırıyorum 1 yaşında kaynanama teklıf bıle edemedım bellıydı hersey baksaydı ona verecektım parayı oldu şimdide istesınde bende vereyım hanı bazı arkadaşlar dıyo ya saklı yapmam dıye bazı seylerı yaşıyınca yapıyosunuzyok canım benimki tek kuruş vermez. zaten çok çektirdikleri için bu konuda düğünden önce tövbe etti. küçük kardeşi var ona abur cubur alacak zaman bile bana sorar
ev almak hayal sanki benim için sen demissin ya atıyoruz o şekilde dıye ck zor be canımYA ŞÖYLE BİŞEY EŞİMDEN GİZLİ BİRİKİM YAPMAM İÇİN EŞİİM HERŞEYE GEREĞİNDEN FAZLA HARCAMASI GEREKİR BENCE BENİM EŞİM BEN KADAR MERAKLI BİRİKTİRMEYE AÇILMAYAN TAHTA Bİ KUMBARA YAPTIK KENDİMİZE EV ALIRKEN AÇICAZ
insanın umudu olmazsa hiçbişey yapamaz benim babam tek başına çalıştı istanbula geldik 5 sene sonra evimiz oldu ben eşimle çalışıyorum çok ta güzel para kalıyor eşimin kendi işi almayı düşünüyorum kimse umudunu yitirmesinev almak hayal sanki benim için sen demissin ya atıyoruz o şekilde dıye ck zor be canım
aylık kenara 500 tl atsan bile kar yaniev almak hayal sanki benim için sen demissin ya atıyoruz o şekilde dıye ck zor be canım
inşş canım allah herkesin gönlüne göre versin benım attıklarımın dısında nerdeee para kalsında atalım kenara bırıktırelım 1 arabamız var işte kredılı onu öduyoruz baskada yokinsanın umudu olmazsa hiçbişey yapamaz benim babam tek başına çalıştı istanbula geldik 5 sene sonra evimiz oldu ben eşimle çalışıyorum çok ta güzel para kalıyor eşimin kendi işi almayı düşünüyorum kimse umudunu yitirmesin
sende muhasebecisin bende bizimde öyle borçlarımız hiç bitmiyoinşş canım allah herkesin gönlüne göre versin benım attıklarımın dısında nerdeee para kalsında atalım kenara bırıktırelım 1 arabamız var işte kredılı onu öduyoruz baskada yok
muhasebeci değilim kisende muhasebecisin bende bizimde öyle borçlarımız hiç bitmiyo
okk tesekkürlerprofilinde öyle yazıo değilse değiştir o zaman
ev almak hayal sanki benim için sen demissin ya atıyoruz o şekilde dıye ck zor be canım
inş canım çalışmalarımız boşa gitmese yeteröyle deme canım yaa valla damlaya damlaya göl oluyor derler ya aynen öylee..sonuçta tasarrufta ediyosun Allah ona göre bereketini veriyor bence:)
en mantıklısı benim gibi yapman senin içinn.. bir yere borcunuz olsa bunuda aileler falan bilse kimse bişey beklemezdi.. benim bakıcıya verecek param yok diye 1 yıldır kayınvalidem bakıo kızıma:)inş canım çalışmalarımız boşa gitmese yeter
bizimkisi asla bakmaz emınım bundan amannn banane der bana mı guvendınız der eltımın durumu cok kötuydu maddı olarak eşiyle boşanacaktı nerdeyse sen bak ben işe girim dedı götur krese ver ben bakamam dedı kadının alacagı parayı krese verdıkten sonra neye calıssın anca ne olr isteyemezler oda belkı canım suan kıra araba bakıcı masraflar bellı isteyebılıyolarsa gerısını düşünen mantıklısı benim gibi yapman senin içinn.. bir yere borcunuz olsa bunuda aileler falan bilse kimse bişey beklemezdi.. benim bakıcıya verecek param yok diye 1 yıldır kayınvalidem bakıo kızıma:)
durumlarınız iyi olsa bile kayınvalidenin bakmasına karşıyım cnm ya kendim bakarım ya kendim bakarımen mantıklısı benim gibi yapman senin içinn.. bir yere borcunuz olsa bunuda aileler falan bilse kimse bişey beklemezdi.. benim bakıcıya verecek param yok diye 1 yıldır kayınvalidem bakıo kızıma:)
durumlarınız iyi olsa bile kayınvalidenin bakmasına karşıyım cnm ya kendim bakarım ya kendim bakarım
tabikide anneden başkası asla çocuguna iyi bakamaz.. ama çalısınca mecbur bir yere bırakacaksın.. kreş için falanda cok küçük yavrum.. Allah razı olsun bu konuda hakkını yiyemem kayınvalidemin çok ilgili.. bazen sıkıldım gitcem falan diyo ama ben göndermiyorum.. Akşam yemek hazır sabah kavaltı hazır herseyle çok ilgileniyor..çalışmasamda olmaz çalıştığım kuruma kpssden 94 alarak atandım yani çok emek verdim..