Sevgilimin iyi huyları; Çok çalışkan ve hırslıdır
Benim sözümü dinler:asigim:
Kavgayı fazla uzatmaz
Temizdir
Kötü huyları ise;Geceleri uykusu geldiği halde telefonu kapatmıyo sinir oluyorum uykumu kaçırıyo.Bir de bu yetmez gibi sabah işe giderken beni arıyo ısrarla açmıyorum ısrarla arıyo hem gece uyutmuyo hem sabah onun yüzünden uyku problemi yaşıyorum
Çok kıskanç
Paranoyak
merak etme canım yanlız degilsin benimki kanepedi uyumayı bırak binbir guclukle getirdigim yataktan gece tekrar kaçar ya yerde bulurum ya kanepede sabahta hatırlamadıgını söyler ama mutfakta yemeyi içmeyi hatırlar dagıttıgını ise hec hatırlamazsırnaşık şeyönce kendi istediklerini zorla begendirirler.senin begendiğin hep 2.sırada kalır.onların istediği yere gidilir.kanepede uyr kaldıramam.sinir olurum.benim gibi kocası kanepede uyuyan varmı lütfen yardım edin.cnn tv ve ntv le uyur
daha sayyımmı.........üffff bizi rahat bırakınyaaaaa
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
naber kısssssssssss :)) evlenince rahatlaşıyorlar acık da olsa...gamyoncuiremsu
Meliscim sen evlendin mi?Tebrik ederim.O yüzden az takılıyon buralara dimisırnaşık şey
Sevmediğim huyları:
Aşırı kıskançlığı (sevmese kıskanmaz herhalde)
evde hiç bi işe yardım etmemesi:çok üzgünüm: çok konusması dır dır dır cenesi durmazsırnaşık şey en küçük bir sorunu bile kafaya cok takması düşünür düşünür o küçücük sorunu büyütür valla. :sm_confused:
Sevdiği huyları:
Beni cooooooooooooook sevmesi :teselli: her kavgamızda ben haksız olsam bile oturup konusmaya cözmeye calısır Aşırı ilgili olması evde ayrı koltuklarda bile oturmaz illa dipdibe olucaz:1hug: cimri olmamasıa.s cebinde 60 ytl varsa 50sini çıkarır bana bırakır:dance: evde sıkıldıgımı farketse hemen dısarı cıkarır.. daha sayamadıgım bi sürü sey
Bu olumlu yönleri olumsuz yönlerin hepsini unutturuyor işte. Ben kocamı cooooooooooooooooooooook seviyorummmmmmmmmm ((Allah ayırmasın inşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?