Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
naber kısssssssssss :)) evlenince rahatlaşıyorlar acık da olsa...gamyoncuiremsu

merak etme canım yanlız degilsin benimki kanepedi uyumayı bırak binbir guclukle getirdigim yataktan gece tekrar kaçar ya yerde bulurum ya kanepede sabahta hatırlamadıgını söyler ama mutfakta yemeyi içmeyi hatırlar dagıttıgını ise hec hatırlamazsırnaşık şey

sevmediğim huylarıklava:
ben birşey anlatırken beni dinlemeyip tv izlemesi sonrada nedemiştin demesi.klava:misafirliğe gitmeyi sevmemesi,hep onlar bize gelsin demesi bazen tamam dediği şeyden sonra vaz geçmesi,klava:dişmacununu ortasından sıkması,sinirlediğinde saçmalaması,klava:ve sonra hiç birşey olmamış gibi davranması,klava:daha nesayayım aklıma geldikçe yazarım kızlar daha çok var.

gelelim sevdiğim huylarına
güler yüzlü olması,beni ve çocukları çok güldürmesi,cimri olmaması,bana canım diye hitap etmesi,ben para isterken neiçin lazım demeden vermesi,çocuklarına düşkün olması, ben olmadığım ve ev de kaldığı zamanlarda kabus görmesi ya çok hoşuma gidiyor.delikafaduldendaha var mutlaka iyi huyları ama benden şimdilik be kadar.Onu çok seviyorum inşallah kıymetimi hep bilir.şimdi güzel herşey tabi idareci ben olunca offf hep kadınlar alttan alcak mantığı işte.kötükedihüso

kkya takıldıgımı bizimki biliyor hatta bazen beraber okuruz komik yazıları sabahta diyorum kk da eşleri böyle yapıyormus vs diye anlatıyroum sen olsan ne yazardın? diye sordum

cevap : (çogu zaman yorum bekledigim sorularıma verdigi cevap )BiLMeM

Bende dedim bende senin bu huyuna sinir oluyorum BiLMeM-Ya Durale-YiNe BasLaDıK- heralde bana karsı en çok kullandıgı kelimeler bunlardır.
Söylemeden gecemiycem birde çekmeceleri ,dolapları,jole kapaklarını,şampuan vs bilimum çogu kapagı geri kapamak bizim için çok zordur olurya bindebir anılır yanılır kapamışsa bide pişkin pişkin bak kapadım diye övunmesi yokmu gulenmi aglanmıdelikafadulden

sağolsun eşim olmadık şeylere olmadık tepkiler verir çok çabuk sinirlenir...
O huyunu hiç sevmiyorum sonra da hiçbirşey yokmuş gibi gelir devam eder sohbetine....dağınıktır..çocuk gibidir.aslında benim bir bebeğimm varmışta haberim yokmuş oluyor bazen:)))
çok yumuşak kalplidir...
Bana hiç kıyamazz....rahatsızsam gecenin kaçı olursa olsun kalkar benimle ilgilenir...her isteğimi yapar....sağolsunn böyle devam eder...iyi huylarıyla kötüleri harmanlayıp ortaya karışık yapmaya çalışıyoruz:))))

Eşim hakkında konuşacak çok şey var belki ama kısaca anlatırsam şöyle diyebilirim.Çocuklarınla çok ilgili,bana eve geldikten sonra çok faydası oluyor.çocuk bakımında fakat onunla hiçbirşey paylaşamıyorum.hiç romantik değil hiç muhabbet edemiyoruz.tv karşısında oturmak tek yaptığımız şey.beraber vakit geçirmek sıfır.çok sıkılıyorum.

benimkide bilgisayarın başına çakılmış gibi oturuyor çocuklarıylada çok ilgisiz aman ne bileyim işte kadınların kaderi onları idare etmek

Meliscim sen evlendin mi?Tebrik ederim.O yüzden az takılıyon buralara dimisırnaşık şey

efet canım 06.07.08 de evlendim ..:) valahi evlilik güzel de çok zor bee hem dersler hem ev işi hem yemek hem kocaaaaaaaaaaa valahi gerçekten rahat olunduğundan ev halini görmek biraz zor geliyor ama napalım alışıyoruz birbirimize .anlayacağın flört ederken daha düzenli ve bakımlılar kaydirigubbakcemile3

Sevmediğim huyları:
Aşırı kıskançlığı (sevmese kıskanmaz herhalde)
evde hiç bi işe yardım etmemesi:çok üzgünüm: çok konusması dır dır dır cenesi durmazsırnaşık şey en küçük bir sorunu bile kafaya cok takması düşünür düşünür o küçücük sorunu büyütür valla. :sm_confused:
Sevdiği huyları:
Beni cooooooooooooook sevmesi :teselli: her kavgamızda ben haksız olsam bile oturup konusmaya cözmeye calısır Aşırı ilgili olması evde ayrı koltuklarda bile oturmaz illa dipdibe olucaz:1hug: cimri olmamasıa.s cebinde 60 ytl varsa 50sini çıkarır bana bırakır:dance: evde sıkıldıgımı farketse hemen dısarı cıkarır.. daha sayamadıgım bi sürü sey

Bu olumlu yönleri olumsuz yönlerin hepsini unutturuyor işte. Ben kocamı cooooooooooooooooooooook seviyorummmmmmmmmm:1hug: ((Allah ayırmasın inşallah):Saruboceq:

amin maşaallah diyeyim :Saruboceq:
kızlar ben bişey yazamayacağım zira nedendir bilmiyorum :sm_confused: ama eşimle ilgili ne zaman olumlu şeylerden bahsetsem hemen akabinde nazar değiyor ve bi huzursuzluk yaşıyorum :çok üzgünüm: .
o yüzden sizde dikkatli olun maşaallah dedittirin dinleyicinize..

beni çıldırtıyoooo:
bütün akşam tv seyredip karşısında uyuya kalıo uyandırmaya çalışıp da başaramadığım zaman kendisi kalkıp yatağa gelince bana kızıyo neden uyandırmadım diyeklava: annesini heryere onun götürmesi ve yapılacak herşeyini onun yapması (5kardeşler ve en küçüğü benim kocam) yemek seçmesi uykuculuğu. bana birşey için söz verip de annesi bir şey isteyince ona gitmesi bana da biz hep beraberiz yine gideriz demesiiiklava: ben evden çalıştığım için çok rahatım bütün gün hiç yorulmuyorum(çeviri, ev işleri, çocuk) ama o bütün gün şirkette masanın başında canı çıkıyo.. yazıııkkkkk.... valla daha bitmedi ama sinirlerim bozuldu sonradevam ederimkafamçokkarıştı

beni çıldırtıyoooo:
bütün akşam tv seyredip karşısında uyuya kalıo uyandırmaya çalışıp da başaramadığım zaman kendisi kalkıp yatağa gelince bana kızıyo neden uyandırmadım diyeklava: annesini heryere onun götürmesi ve yapılacak herşeyini onun yapması (5kardeşler ve en küçüğü benim kocam) yemek seçmesi uykuculuğu. bana birşey için söz verip de annesi bir şey isteyince ona gitmesi bana da biz hep beraberiz yine gideriz demesiiiklava: ben evden çalıştığım için çok rahatım bütün gün hiç yorulmuyorum(çeviri, ev işleri, çocuk) ama o bütün gün şirkette masanın başında canı çıkıyo.. yazıııkkkkk.... valla daha bitmedi ama sinirlerim bozuldu sonradevam ederimkafamçokkarıştı

En sevmediğim yanları;uykuyu çok sevmesi,özellikte dışarıda gittiğimiz yerlerde işletmeci olsun,garson olsun veya tezgahtar olsun mutlaka onlara bişey sorup dır dır etmesi,onlarla ahbap olması,işi bitince hemen soluğu evde alması dışarı çıkmaması,
En sevdiğim yanları.Her zaman gözlerime bakması ve beni sevdiğini söylemesi,oğlumuzla iyi vakit geçirmesi,bir dediğimi iki etmemesi,ev işlerinde birçoğunu üstlenmesi gibi gibi sayabiliriz.

işden geldikten sonra eline kumandayı alıyor tv nin başına geçiyor bazende bilgisayarın başından kalkmak bilmiyor benimle çok fazla sohbet etmiyor artık hayatımız iyice monotonlaştı ama çocuklarla gayet güzel ilgileniyor sorumluluk sahibi ve en önemlisi sadık bir eş olması herşeye değer

en sevmediğim huyları:dışarı yemeğe çıktığımızda ya da işimiz varsa işi bitince hemen eve dönmek istemesi, birlikte otururken kalkıp saatlerce bilgisayarda oyun oynaması, ev işlerine dahi karışması, ve annesinin sözünden çıkmaması beni deli ediyor en ufak şeylere dahi surat yapıp kendini geri çekiyor
güzel sözler sölememesi, sadece istediği bişey olursa canım bitanem demesine çıldırıyorum... düşünün daha 1 senelik evliyiz ya((((( sohbet etmemesi ...

en sevdiğim huyları:anlayışlı olması,bensiz dışarda vakit geçirmemesi, ne olursa olsuntv izlese bile beni dinlemesi,ev işlerinde arada birde olsa yardımcı olması,özel günlerde hediye alması,bana haber vermeden benimle paylaşmadan bişey yapmaması..

onu çokkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmm

-Genel olarak eleştirdiğim konuyu o anla sabitliyor (inatçı).
-9 yıl oldu çoraplar banyo kapısına kadar geldi ama kirli sepetine giremedi (olacak birgün)
-Annesinin dokunulmazlığı var.
-Maç sevdamız sürüyor.
-Bir konuda fikrini sorduğumda (sen bilirsin) diyor. Sonrada sen istedin bak böyle oldu. Sen bu işi bilmiyorsun diyor.
-Sağlık sorunundan dolayı artık uyuşukluğuna monotonluğuna birşey diyemiyorum. Film koptu.
-İlgi ve şevkat sorularını sormaktan vazgeçtim ben... gelişme yok eğitilip öğretilemiyor :))))

sevdiğim: her konuda 2,bir kişiye ihtiyac duymamamı saglayacak kadar yanımda ve kafa dengi olması.
sevmediğim: Bana sahip çıkmak adına da olsa bazen höytttttttt tarafını fazla kullanması

esımın en sevdıgım huyuuu cocuga bakması amma neden gec kaldın desemmm kıyametler evde koparrrrrrr

En sevmedigim huyu,cevre edinmek istemesi,arkadas,komsu,akraba iliskileri yok denecek kadar az.Ama o halinden cok memnun.Bir baska huyuda internetten alis veris meraki.Baskada sikayetim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…