- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 31
Hata yada sevmediginiz huy ararsanizz coooktur ama guzel bakip gormezden gelirseniz hicbisey yoktur :) mesela ben kocamın sevmedigim hicbir huyunu görmüyorum :)
Bak benimki çöpü bırakıyor unutmuşum aşk iste...Öncelikle pozitif olanlardan başlayayım:))
Sevdiğim yönleri:
1. Kesinlikle merhametli, sevecen, sempatik olması ve empati kurabilmesi
2. Esprili olması ve çok iyi gönül almasını bilmesi ( Bu en önemlilerden de olabilir:)))
3. Cömert ve yardım sever olması, sadece bana değil çevresindeki herkese.
4. Ailemize karşı saygılı ve dürüst olması hem benimkine hem kendininkine( bu davranışların karşılıklı olması önemli tabi)
5. Kendimle ilgili kararlara saygı duyması, özel yaşantıma( giyim, kuşam, makyaj, yeme- içme, gezme vs. ) müdahale etmemesi.
Sevmediğim yönler:
1. Yürüyüş, spor vs hareketi çok sevmemesi.
2. Araba kullanmaya düşkün olması her yere arabayla gitmesi.
3. Çöpü (armudun sapı, üzümün çöpü gibi), çöp dururken tezgahın üzerine bırakması((
İşte böyle, bunlarda kusur mu derseniz değil zaten ama kusursuz kimse yoktur bunu bilin diye yazdım bir kaç tane. Çünkü aslında benim için kendisi kusursuzdur.
Yani benimki de atmiyo genelde eline verirsen..Bak benimki çöpü bırakıyor unutmuşum aşk iste...
Kusur değil bence sevelim birbirimizi başka ne derdimiz var 1 hayatımız var gönlümüzun 1 eşi olsun insallah
Hangi birini söylesem mesela ilk akla gelenler;
- Mutfağı tertemiz yaptıktan sonra tezgah üzerinde ya da ocakta çay kahve izlerine rastlamaktan
- Her akşam eve girdiğimde 'odada olmaması gereken 7 nesneyi bulun' oyunu oynayıp yerli yerine koymaya çalışmaktan,
- Rahatlığından (Kaçınızın eşi nöbetçi ezcane ararken şarkı söyleyebilir)
- Dağınıklığından
- Sürekli beni kızdıracak birşeyler bulmaya çalışmasından (Bundan büyük keyif alıyor)
daha sayim mi?
bazı konularda şanslıyım galiba kızlar,(hep kötü gider kaderim)
benim çay demliyip getirmemi beklemez eşim mutfaktada ev işlerindede çok yardımcı olur,ben çayını karıştırıp veriyosam aynısını oda bana yapar,eşim bu konuda bitane,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?