- 28 Mart 2011
- 1.018
- 854
- 123
- 49
Merhaba kızlaar:) Eşimin sevmediğim tek huyu çocukları aşırı derecede sevmesi.Yani öyle böyle değil çok seviyo.Yani şimdi diyceksiniz bu kötü bir şey değilki hatta tam tersi güzel bir şey ama sorun şu ki ben çocuklara o kadar düşkün biri değilim.Şuan 24 yaşındayım,6 ay önce evlendim.Zaten erken evlendim bide daha bu yaşta çocuk yapmak istemiyorum açıkçası.Ama kendisi 30 yaşına giricekmiş geç baba olmak istemiyormuş da çocuklarıyla(birden fazla oldular birde Allahım) arkadaş gibi olmak istiyormuş da bilmem ne de.Ben evliliğin tadını çıkarmak istiyorum şuan dilediğimiz gibi tatillere çıkabiliyoruz ama çocuk olunca ha deyince olmıycak her şey değişicek.En az 4-5 sene istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum valla.Yeğenlerini sev diyorum abisinin iki tane dünyalar tatlısı yeğeni var biri kız diğeri erkek sev işte di mi canım?Vallahi geçtiğimiz ay hala oldum kendi çocuğum gibi sanki size anlatamam öyle bir sevgi böyle üzerine titriyorum.Ay çok konuştum kızlar kusura bakmayın bu konu dışında hiçbir problem yok gayet memnunum eşimden gezmeyi sever ne biliyim bana her konuda yardımcı olmaya çalışır bir dediğimi iki etmez kesinlikle vs vs.Böyle yani ama bu çocuk meselesi çok canımı sıkıyo.
İstemiyosan yapma bence bende 6.5 yıllık evliyim bendede hala çocuk yok çünkü bende çocuk pek sevmiyorum çocuk fikri bile ürkütüyor beni:)) en azından şimdilik öyle bide çok yeni evlisin bence evliliğini iyice yaşa