çok yakın bir kız arkadaşım var sanki onu dinler gibiydim sizi okurken :) Haklısınız. çocuğua hazır olmak içinde o hormonun arzunun canlanması aniden oluveriyor. . Önemli olan annenin hazır olması. Anne hazır değilse bir bebeğin varlığı çok sancılı olabilir. Biz de de tam tersi ben istiyorum hazır hissediyorum ama henüz eşim erken olduğunu düşünüyor ve haklı da içten içe bunu biliyorum o yüzden bir yılımızı doldurmadan tekrar bu konuyu açmama kararı aldım. Dilerim siz de kendinizi anneliğe hazır hissettiğinizde kucağınıza bebeğinizi sağlıkla alırsınız. Eşiniz sizden büyük olduğundan daha hevesli anladığım kadarıyla ben kocamla yaşıtım 25 yaşında kendini daha hazır hissetmiyor tabiki :)
Konu başlığına gelecek olursak;
Eşimin sevdiğim yönleri: bana sevgisini ve beğenisini her daim hissettirmesi, merhametli, yardımsever, sadık, güvenilir, çocukları seven ve çalışkan bir adam olması.
Sevmediğim yönleri: Arkadaş çevresine fazla düşkün olması, akrabaları konusunda fazla hassas olması, kendi fikirlerini hep en doğru fikir sanması ve çatıştığımız konularda anlayış göstermemesi, benim isteklerimi sürekli ertelerken kendi isteklerini öne koyması ve zaman zaman yaptığı bencillikleri, keyfi kaçarsa benimkini de muhakkak kaçırması, sabırsız olması.
Yine de onu seviyorum ve onsuz bir hayat düşünemiyorum
:)