Çok bilmiştir ve çok konuşur.Her yaptığıma karışır,eleştirir.
kimin eşi yapmaz ki bunu
En sevdiğim yönü: beni çok güldürmesi kolay kolay moralinin bozulmaması bozulsa da belli etmemesi
En sevmediğim yönü: Ona batak oynamayı kim öğrettiyse Allah onu bildiği gibi yapsın
En sevdiğim yönü: beni çok güldürmesi kolay kolay moralinin bozulmaması bozulsa da belli etmemesi
En sevmediğim yönü: Ona batak oynamayı kim öğrettiyse Allah onu bildiği gibi yapsın
cok oynyorsunuz galiba o sizi yeniyor surekli canim cok guldum supermiş
Yok ben oynamayı bilmiyorum ve öğrenemiyorum ondan nefret ediyorum sanırım:)
Sevmediğim huyları: Aşırı rahat, kaygısız, ailesine sülalesine zaman zaman kendi çekirdek ailesini unutacak kadar düşkünlüğü, herşeyi benim halletmemi beklemesi
Sevdiğim yönleri: Güler yüzlü, bana güvenir, bişey üzerine çok fazla konuşmaz dır dır yapmaz yani, aldığıma verdiğime giydiğime gezdiğime karışmaz, onunla olan hayatımı etkilemeyecek her kararımda arkamdadır, çok sinirli olduğum zaman istediğim kadar bağırmama müsade eder.
Şimdi bu karneye bakarsak iyi be benim kocam. Seviyorum ben onu :içelim:
rahatlığı ve tv izlerken tamamen odaklanması beni hasta ediyor ben konuşmak istiyorum ama okadar dikkatli izliyorki bende öyle kös kös ona bakıyorum.....
en sevdiğim huyu hımmmm sözümü dinlemesi en sevmediğim huyu ailesine çok düşkün olması hıı birde laf anlatırken duymamazlıktan gelmesi tekrar tekrar söyletmesi işte ozaman çıldırıyorummmmmm
ay okudukça çıldırdım, herkes mi aynı nedir, noluyo bu adamlara((
kesinlikle katılıyorum , birde bişy söylemek istiyorum nereye mesaj yazcagımı bilmiyorum yeniyim :))
EŞİM NÖBETTEN DÖNÜŞTE BAZEN DİREKT LAVABOYA KOŞUYOR VE SAATLERCE DİŞ FIRÇALAYIP GARGARA YAPIYOR ANLAM VEREMİYORUM , 5 AYLIK EVLİYİM VE ACEMİYİM OLDUKÇA SİZCE NEDEN OLABİLR ?
benim eşimden nöbetten gelir gelmez lavaboya kosuyor hemde öyle bir gidiişi varki sanki atli koşturuyo arkasinda cekil cekil der bende cok kizardim ya iş yerinde girsene su lavaboya diyorum ordada girdim diyo olyle uzun diş fircalamaz ama alişmalisin canim daha cok sey cikar eşim ustundeki montunu cantasini falan hep atar dagnik olur geldiği zamn hiç temizlik yapmamiş gibi olur actiği yeri kapatmaz ooooooooo cok cok say say bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?