Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

hep o haklıdır ve aşırı dağınıktır..ama düşüncelidir ,sevgisini belli etmekten hiç çekinmez, başkalarına karşı bu ailesi olsa dahi hep arkamdadır,iyi bir dert ortağıdır,mantıklıdır.......çok seviyorum kocamı ya....

olumsuz yönleri: mutfağa girip bişeyler yapmaya çalıştığında arkasını benim toplamam,yatağın kenarındaki şifonyerin üzerine kıyafetlerini çıkarıp koyması,kavga ettiğimiz zamanlar klozet kapağını açık bırakması,sigara içmesi,sigara içmek için ortadan kaybolması,yavaşlığı,diş ipiydi cilt bakımıydı,gece kremi -göz kremi sürmesiydi derken yatağa hep benden sonra girmesi ve yatağı benim ısıtmam,maç izlerken bağırıp beni yerimden sıçratması,dışarıya çıkarken de hep benden geç hazırlanması.

olumlu yönleri: cimri olmaması,isteklerime önem vermesi,dışarıya yemek yemeye gezmeye fln giderken gideceğimiz yere benim karar vermemi istemesi ( ona benim yanımda olmak yetiyomuş,yer-mekan yüzünden arıza çıkaran benmişim nasıl olsa...),arkadaşlarıma vs uyum sağlaması,aileme çok değer vermesi,temizlik yaparken yardım etmesi,temiz olması,o akşam yemek yapmasam da asla neden yapmadın dememesi hemen duruma uyum sağlaması,çok iyi ve eğlenceli bir ev arkadaşı olması,beraber tv izlerken yorumlar yapıp bağırıp çağırarak gülmelerime uyum sağlaması ve bu arada küfür fln ettiysem niye ediyosun vs dememesi ama içinden şaşırması,beni çok sevmesi ve hep mutlu etmek için çabalaması...

diye uzar gider bu liste ben de onu çok seviyorum tabiki...

Çok bilmiştir ve çok konuşur
kimin eşi yapmaz ki bunu

canim benim eşim de cok bilmiştir ama konusmaz bana diyoki bayanlar gnde 20 bin kelime konusmalri lazimmiş diyo sen onu asiyosun diyo ilerde cocugumuz oldugu zamn ben ikinizi ne yapcam bilmiyorum diyo. bende ne gusel işte dedim evde bayanlar hep konumsya ihtiyacri var erkeğin bole olmasi biraz olmaz galiba

eşimin sevmediğim yönleri .eve geldiğinde benimle ne konuşur nede ilgilenir .birilerini gördüğünde ise bülbül olur.sevdiğim yönleri ise;ne istersem ikilemez alır .merhametli.cömert.temiz ve titiz olması

En sevdiğim yönü: beni çok güldürmesi kolay kolay moralinin bozulmaması bozulsa da belli etmemesi
En sevmediğim yönü: Ona batak oynamayı kim öğrettiyse Allah onu bildiği gibi yapsın

En sevdiğim yönü: beni çok güldürmesi kolay kolay moralinin bozulmaması bozulsa da belli etmemesi
En sevmediğim yönü: Ona batak oynamayı kim öğrettiyse Allah onu bildiği gibi yapsın

Allah iyiliğinizi versin, gece gece güldürdünüz beni...

birde eşimin zevkininde maşallahı var bu konuda tanıyanlar ona hayran kalıyo ama ben ona ayak uyduramadığım için hep benimle kavga ediyo

sevmdiğim özellikleri: çok dağınık olması aşırı kıskanç olması, çok çabuk sinirlenmesi ve çok çok aşırı bilgisayar merakı, herşeyi bilmesi, gidip allığı rujumu küpelerimi bile kendi seçip getirmesi

sevdiğim özellikleri: 7/24 liseli aşık tavırları, mükemmel gözleri, mükemmel sesi, aşırı merhameti oyy ağzını burnunu yerim kocişimin

Son düzenleme:
en sevdiğim huyu hımmmm sözümü dinlemesi en sevmediğim huyu ailesine çok düşkün olması hıı birde laf anlatırken duymamazlıktan gelmesi tekrar tekrar söyletmesi işte ozaman çıldırıyorummmmmm

sende kendimi gördüm dostum al bendende okadar dertleşelim bari burda

rahatlığı ve tv izlerken tamamen odaklanması beni hasta ediyor ben konuşmak istiyorum ama okadar dikkatli izliyorki bende öyle kös kös ona bakıyorum.....

kesinlikle katılıyorum , birde bişy söylemek istiyorum nereye mesaj yazcagımı bilmiyorum yeniyim :))
EŞİM NÖBETTEN DÖNÜŞTE BAZEN DİREKT LAVABOYA KOŞUYOR VE SAATLERCE DİŞ FIRÇALAYIP GARGARA YAPIYOR ANLAM VEREMİYORUM , 5 AYLIK EVLİYİM VE ACEMİYİM OLDUKÇA SİZCE NEDEN OLABİLR ?

benim eşimden nöbetten gelir gelmez lavaboya kosuyor hemde öyle bir gidiişi varki sanki atli koşturuyo arkasinda cekil cekil der bende cok kizardim ya iş yerinde girsene su lavaboya diyorum ordada girdim diyo olyle uzun diş fircalamaz ama alişmalisin canim daha cok sey cikar eşim ustundeki montunu cantasini falan hep atar dagnik olur geldiği zamn hiç temizlik yapmamiş gibi olur actiği yeri kapatmaz ooooooooo cok cok say say bitmez

çok haklısın galiba arkadaşım ben daha çok şey görcem , bazen çok seviyorum bazende gözüme öyle gıcık görünüyorki hareketleri çok batıyor bazen , ama işte aldık bi kere yinede seviorm galiba şapşalı :):))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…