Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

beğendiğim huyları: her fırsatta taktir etmesi. bana gerektiğnce yardımcı olması. çalışkan olması. aileye önem vermesi. sigarayı bırakması.
beğenmediğim huyları : azıcık dağınık olması, aşırı teknoloji hastalığı, kafasına çok şey takması.

Sevmediğim huyları:agresif olması özellikle sabahları,birden parlaması küçük şeyleri büyütüp büyük şeylere bazen tepki göstermemesi yani dengesizliği..herşeyime karışması..özellikle kıyafetime..şunu şöyle yap bunu böyle yap demesi hiç bir zaman yaptığımı desteklemeyen kendince doğruları söylemesi...ailesine düşkünlüğü ..benim akrabalarıma karşı soğuk durması ailemede...çocuğa ve bana ilgisizliği...söylediğim zamanda ben herkese böyleyim demesi...düğün falan yoksa her hafta sonu derneğe gitmesi..sadece işi düştüğü zaman sırnaşması..çook konuştuğumu söylemesi...kendisi hiç konuşmazda..çalıştığım için evle pek ilgilenemiyorum..haliyle sürekli evin dağınıklığından söylenmesi..kiloma takmış durumda olması..halbuki 1.68 boyum 57 kilom sadece doğum sonrası bel bölgesinde kalan yağlarımı her seferinde popon büyümüş dikkat et demesi..beni en çook üzende geçmişte yaşadığımız ailevi problemlerde benim arkamda durmaması ve bir kez de olsa bana el kaldırması ..vs...

Sevdiğim huyları: Hafta içi evinden işe işinden eve gelmesi...akşam yemeklerinde önüne ne koyarsam yemesi...aradada olsa değişik yerlere götürmesi.. Dürüst olması...bana araba kullanmamda aöf üniye kayıt olmamda destek vermesi..merhametli olması...istediklerimi baştan reddetsede sonradan yapması..müsade etmesi...vs..

şuan eşimle aram bozuk sebebi yine kıyafet...haklı olduğu halde söylediği laflar yüzünden haksız konuma düştü ve şuan bu yazdıklarımı bir kağıda yazıp kendisine vericem bende 15 gün tatile gidicem inş dönünce azda olsa değiştirir kendini..

Çoraplarla ilgili eğitilmiş bir koca var mıdır? Eğitebilen bir hanım tecrübelerini yazabilir mi?[/COLOR][/QUOTE]
benim kocam

byaryı okuduktan sonra ona bi kez daha aşık oldum

kavga ettiğimizde alttan alır susar cevap vermez pek.acaba muhatap mı olmuyor

sevmedigime gelince dağınık bişeyi on kere söyletir.çöp at ekmek al.kıyafetleirni topla .daha çok var

eşim benim hayatım demek elim ayağım kısacası herşeyim onunla nefes alıyorum sanki o bensiz olamaz ben de onsuz inanın okulda bile aklıma geliyor sabah ayrılıyoruz akşama kadar özlüyoruz birbirimizi Allahım bozmasın bu mutluluğumuzu ben dünyanın en şanslı insanıyım

En sevmediğim huyu ısrar edildiğinde kesinlikle kabul etmemesi hatta sinirlenmesi. Onun haricinde henüz kötü bi huyu yok, en azından şimdilik :)
Gelelim sevdiğim huylarına yıkıcı değil hep yapıcı olması, ilgili düşünceli olması, dilimden anlaması, Allah korkusunun olması ve beni gerçekten sevdiğini hissettirebilmesi :82:

SEVMEDİĞİM HUYLARI, balık tutmayı çok sever amaaa bazen geceleri beni yalnız bırakıyor bundan nefret ediyorum, içinden konuşur gibi laf söyler ben anlamayınca da tepki verir,kalabalık aile toplantılarını sevmez, film tutkusu beni dizilerimden ayırır , bensiz vakit geçirmeyi sevmez bu güzel ama sorun olan benim başkasıyla görüşemeyişim aklıma gelenler bunlar gelirse yazarım

SEVDİĞİM HUYLARI, çocuksu ruha sahip beni hiç sıkmıyor,birlikte vakit geçirmekten çok hoşlanırız. ev işlerinde yardımcıdır.gülüşünü seviyorum :) gezmeyi çok sever o nedenle de bende nasiplenirim . EN ÖNEMLİSİ :) Bana çok değer verir beni çok şımartır canım kocacağım ve sevgisini sürekli dile getirir...

başka böyle kocası olan var mı ???
özenle bakmak lazım böyle adamlara, soyları tükenmeden :))

Benim kocamım kötü huyları ; mutfakta çöpleri lavabonun içine koyması (çöp kutusu lavabonun yanında) , çoraplarını kutuya atacakken tersine çevrilmiş atar (yıkarken çevirmek zorunda kalırım iyice temizlensinler diye), haftada en fazla 1-2 defa salata yapar kendini çok işyapmış sanır ve tezgahın her tarafını batır, evde yapılacak tamir işlerini günlerce aylarca bekletir ben çileden çıkınca icabına bakar, küser günlerce konuşmaz her zaman benim ilk olarak konuşmamı bekler,( artık gitmiyorum bende, O da hiç bişi yokmuş gibi davranmaya başladı artık, tabi bende durum aynı olmuyor), vurdumduymazdır, rahattır kendini üzmez istersen kendini parala, bir sorun oldumu şu konuyu bir halledelim konuşalım demez diyalog eksikliği var.... aklıma gelenler bunlar​

Sevdiğim: Beni çok sever, canım birşey istesin hemen anında bulur buuşturur, ben birşeyle ilgilenirsem dizi izlersem beni rahatsız etmemek için gider kitaplara bakar vs, temiz, anlayışlı, ben kimseye ezdirmez daha çok var.

Sevmediğim: Bensiz yaşayamaması bir yere gideceksem aileme vs günler önceden başlar dertlenmeye, aşırı titiz, plastation ve tablet manyağı, diyetime destek olmuyor

sevmediğim huyları
fenerbahçeye olan aşırı düşkünlüğü
bazen yaşına göre aşırı saf tavırlar sergilemesi
erkek arkadaşlarıyla istemediğim kadar sık görüşmesi, evime istemediğim kendi ailesinin dostlarını getirmesi

sevdiğim huyları
cömert olması, nazik ve insancıl olması
beni çok sevmesi, hatalarımı görmezden gelmesi
iyi bir aile babası olması akıllı oluşu ve konuşarak birçok problemi ortadan kaldırmaya yatkın oluşu

bütün erkekler aynı galiba bana yazacak birşey kalmamış. off bu erkekler neyseki iyi yönleride var hatalarını örtüyor :))))

Biz evleneli 15 ay oldu 4 aylık oğlumuz var.eşimi daha yeni yeni tanıyorum şimdilik sevdiğim sevmediğim huyları:
Evine bağlı, oğlumuza çok düşkün ,gezmeyi sever, düzenli yardımcı olur gerektiğinde. Sever ama biraz utangaç sevgisini belli etme konusunda söylediğimde şımarırsın diyor.işe giderken her sabah sarılır öyle gider.
Sevmediğim huyları ,interneti hiç sevmez hatta tepki gösterir ben sevgisini daha çok belli etmesini bana sürprizler yapmasını durup dururken öpmesini cilve yapmasını bide özel hayatımızda daha rahat olmasını isterdim daha sempatik daha yakın olmasını isterdim..sizce bunlar sorun edilcek şeyler mi arkadaşlar.ha bide ablasına çok düşkündü o huyunu biraz değiştirdim konuşarak..

sevmediğim yönleri, tartışmlarda sürekli kendini hklı çıkarır hatta sorunu unutturacak kadar söyler söylr söyler. ailesine evimizden vazgeçecek kadar çok düşkündür. üzgün olduğunu farketmeyecek kadar gamsızdır.

SEVMEDİĞİM HUYLARIı: Tv izlerken seslensem bile duymaması,genellıkle ntv spor ya da dıger spor kanallarını ızlemesı (geçmiş futbol maçları dahıl olmak üzere) ,,, Tartısma oldugunda uzatması,hatta karsısındakıni sinir krızlerı gecırtecek dereceye getirmesi,,,Tv karşısında uyumuş olsa bıle,yataga götürmek için uyandırdığımda sigara içmek için balkona gitmesi,,,üstelik beni de ısrarla çağırması vs daha var da aklıma gelen ılk sıradakıler bunlar...

SEVDİĞİM HUYLARI: Romantik olması ,,, Sosyal olması ,,, Evde başbaşa olsak bile sıkıldığımda yapacak eğlenceli birseyler bulması (Tavla,satranç oynamak gibi) ,,,

suskunsa belliki o gün bir sorunu var
sinirliyse bilirimki,ekonomik durumu kötü,
cimrilik(tutumluluk) ettiği zaman anlarımki ilerisi için bir planı var,
ilgisiz kaldığı zaman,hemen açığı kapatırım,
elbette hoşuma gitmeyen huyları var ama ben onlarla beraber seviyorum
sevgi böyle birşey değilmi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…