Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

en ufak şeye bile küsen ve yetmezmiş gibi inatla da (haksız da olsa) benim gönlünü almamı bekleyen pis bi koç olması dışında herşeyine bayılıyorum :)

bunu tam anlamıyla düşünmedim şimdiye kadar
sevmediğim huyları
çok boşvermiş ince düşünmez plan yapmaz planlara uymaz ilk başta hayır der sonra evettt en gıcık olduğum yanı bu diyebilirim
süpriz yapmaz
hediye almayı bilmez yeni yeni öğreniyor neyse ki
tatil yapmayı gezmeyi sevmemesi bende bayılırım bir gittiğim yere bir daha gitmek istemem yeni yerler görmeliyim

sevdiğim huyları
asla yalan söylemez
sevdiğini söylemesede aşık gibi bakmasada sevdiğini bilirim
ortak karar almaya yatkındır ki bu ortak karar hep benim kararlarımdır
önce hayır demesiyle beni üzer ama sonradan evet demesini seviyorum katı inadı yok en azından

sevmediğim yönleri.. birden durduk yere (annesiyle konuştuktan sonra özellikle) bana karşı kabalaşması, bağırması, birden kıro erkek triplerine girmesi, aşırı tepkiler vermesi...

sevdiğim yönleri çook... sevmediğim yönleri nedeniyle kalbimi kırdığını anladığında gelip sarılması, ona küsüp oturma odasında yattıysam kucağına alıp yatak odasına taşıması, yemek yaparken hep yardım etmesi, aileme karşı da çok iyi olması...

hımmm eşimin huyları saymakla bitmezzki:))

çok dikkatlidir,aşırı düzenlidir sırf bu yüzden kavga ettiğimiz çok ollurrr... dışarı le ilgilsi yoktur kendisi ankaralı olduğu için bursada tek ben olduğumdan sadece benledir buda arasırasa beni boğarrr,

ammaaaa beni çok sever bana bakarken hala içi titrer bunu bilirim,çok kıskanç değildir, aldığıma verdiğimi giydiğime asla karışmaz bana çok güvenir hatta gözü kapalı güvenir ben ona okadar bile güvenmem,4 senelik evliyim ağzından daha bi kere bile küfür ve ses yükseltmesini duymamışımdır:)))
SEVİYORUM BEN KOCAMI YAA CANIMINNN TAA İÇİ O BENİM YAKIŞIKLIMMMMM
[/SIZE][/FONT]:)

bu aralar hiçbişeyini sevmiyorum gözüme görünmesin :95:

ayyy katılıyorum,2 gündür evdeyiz,oğlumla beraber 3'ümüz hastayız ama ben devamlı hizmet halindeyim,sen nasılsın diyen yok öküz yaaa çok sinirliyim,bencilll!!!
Sinirim geçince belki iyi yönlerini sonra yazarım

en sevdiğim özelliği gerçekten insann gibi insan olması..
sevmediğim özelliği ise çok fazla dediğim dedik olup,burnunun dikine gitmesi:)

Eşimin sevdiğim huyları; bana mutfak konusunda yardımcı olması, misafirler geldiğinde bana yardım etmesi. Giydiğim kıyafetlere karışmaması. Bana değer veriyor olması. Esprili olması, benimle uğraşması, KARAKTERİ,Akrabaları tarafından takdir edilmesi. ailesi ile benim aramda güzel bir köprü kurması. bana kimseye laf söyletmemesi. gezmeyi sevmesi.

Eşimin sevmediğim huyları;beni genelde yanlış anlaması(kavgalarımız bazen bu nedenle çıkar) ani sinirlenmesi ama allahtan çabuk geçiyor siniri. üstünden çıkardıklarını olduğu yerde bırakması. Biraz sakarlığı =) { evde halıya,yerlere bişey dökmesi} inatçılığı.

Son düzenleme:
rahatlığı ve tv izlerken tamamen odaklanması beni hasta ediyor ben konuşmak istiyorum ama okadar dikkatli izliyorki bende öyle kös kös ona bakıyorum.....

bence erkekler konuşma özürlü tabiki eşlerin karşı arkadaş ortamında şakıyorlar ben de eşimle konuşamıyorum çünkü cevap verme yetisi yok.....

sevdiğim özellikleri: çok olmakla beraber birkaç tanesini yazayım bana ev işleri çocuk bakımı gibi konularda çok yardım eder. çok iyi niyetlidir. yemez yedirir giymez giydirir cinsten yani. hastaysam çok güzel bakar nazımı çeker.
sevmediğim yönleri: en nefret ettiğim para harcarken düşünmeden harcar bu benim için de olsa çocuğum için de olsa arkadaşı için de olsa değişmez insanlara çok değer verir. nesi kötü derseniz parasını yönetemez. ay sonunda foturalarımız ödenmemiştir ve biz sıkışırız. bir sonraki aya kadar zor toparlar ve yine aynı duruma düşeriz. bıkıyorum bu konudan ve sürekli faturaları ödedin mi diye sormak zorunda kalıyorum ısrarla bu yükümlülüğü onunla paylaşıp ona destek olmuyorum. bu arada faturalar otomatik ödemede ama para bırakmayınca bankada otomatik ödeme ne yapsın
ikincisi bilgisayar ve tvnin onu hipnoz etmesi bu kadar:)

ben babamdan şikayetçiyim
banyoyu çok pis kullanıyor :113:
off hergün hergün diyorum şu lavoboya iyi su dök diş macunu atığı kalıyor hep
bide küvwete iyi su dökmüyo

bide biyere bişey koysun sonra koyduğu yeri unutunca bize kızıyo çöpe attınız diye

Son düzenleyen: Moderatör:
Kocacim suanda tv karsisimda uyuyor ve onu cekistiricem. Kisa ozet 5yillik evliyiz 1 yasinda bi oglumuz var. Eeee birbirimizi tanimak icin yeterli sayilir kizlar.

Sevmedigim yonleri : konusmayi sevmiyor soyle gunun tatli sohbetini yapamayiz ama arkadaslarinin yaninda cok dilli. Coraplar hep banyo kapisinin onunde iceri herhalde bi 5yil sonra giricek. Muhalefettir. Hep hakli ve herseyin en iyisini bildigine kendini inandirmistir.
Ve annem asla yalan soylemez demesine sinir oluyorum.

Sevdigim yonleri : mutfagi sever haftasonlari yemekleri kocam yapar. Hasta oldugumda bitki cayimdan meyveme herseyimle icten ilgilenir. Aileme karsi cok saygili. Beni sevdigini azda olsa soyler. Cok comerttir son kurusuda kalsa bana hediye alir. Evcimendir.
Cocugunu sallar uyutur. Misafir geldiginde bi kenarda oturmaz bana yardim eder.

Eeee eksilerle artilar dengelendigi muddetce erkek kadin gayette mutlu yasar. Bide erkekler yazsa bizim icin eminim cok eglenceli olurdu. Daha yazicak coook elsilerim artilarim var ama simdilik bunlar kizlar. Yazmaya devam.

bence erkekler konuşma özürlü tabiki eşlerin karşı arkadaş ortamında şakıyorlar ben de eşimle konuşamıyorum çünkü cevap verme yetisi yok.....

bu erkeklerin ortak özelliği galiba
benimkide böyle arkadaş grubunda bir konuşur susturamazsın şakalaşır gülüşür evde ben soru sorduğumda bile zar zor cevap verir.allahtan her zaman böyle değil bazen güzel sohbetlerimizde olur ama genelde tv ye dalar beni unutur

aaaah ah sevmediğim huyları tartışma zamanlrında karşılık vermemesi en sinir bozucu hareketidir tek söylediği şey saçma sapan şeylere takılıyosun yada adet günün geldi senin yine,tv izlemekten beni unutması ben şikayet edincede akşama kadar o kadar çok yorulur ki müşterilerle uğraşmaktan akşam konuşmaya halimmi kalıyo der ama kahveye giderken hiç yorgunluk hissetmez,romantik olmaması dağınık olması... sevdiğim huyları:sinirli değildir hiç bi konuda beni zorlamaz istediğim zaman istediğim yere giderim kıskanç değildir bişey istediğim zaman hayır dediğini hiç duymamışımdır bu güne kadar hepsini yapmaya çalışır kızdığım zman gönlümü almaya çalışır,sorumluluklarını bilir evde hiç bir zaman eksiğimiz olmamıştır şu eksik dediğim anda gider alır

Sevmediğim;En ufak birşeye sinirlenmesi sesini yükseltip bağırıp çağırması
Her söylediğimi yanlış anlaması ve yanlış anladığı için yine bağırması
Çok geveze olması
Evin her işine karışması
Dediğim dedik olması ve acaip muhalefet olması
Anneme sürekli beni kınaması

Sevdiğim;Bir dediğimi iki etmez
İlgi manyağı yapar
Ama sevmediğim huyları ağır basınca iyi yönlerini de hiç göremiyorum.

hep kendi haklı, zorla özür dilettirir, en sonunda tamam sen kralsın derim öyle rahatlar.
Bazen çocuk gibi şımarır, yılışır sinir olurum
beni eleştirmeyi sever hele toplum içinde ima edince deliririm
çok çalışır 10 işi bir anda yapmaya çalışır sonra hasta olur ahhh vahhh eder
haaa bide sinirlidir delirir kontrol edemez kendini, yolda yürürken muhakkak kızacak birini bişry bulur küfür eder sayar.
Evde yünlü tayt ile gezer,çok çirkinsin derim eee bişey al da giyelim der, sinir.

sıra bende bende anlatayımda rahatlayım konuşmak ve dinlemekten nefret eder iletişim sıfır evde varmı yokmu bilinmez çocuk bile konuşsa susturur ben konuşsam işim var tvye bakıyom çok önemli yada pcde bişey okuyom sus şeklinde hiç normal bi zamanı yok bide sürekli pcde okey oynar sinir hasta olduğumda ben zorla baktırırım kendime su getir onu sür bunu yap diye yoksa akıl edemez hep muhalefetttir ben ak derim o kara terstir işide o yüzden rast gitmez sevgisini yapmacık gösterir sanki önceden ezber yapıp gelmiş sanırsın zaten o yapmacıklığıda işi düştüğünde yapar o da ayrı

iyi yönleri hiç sinirli değildir onu bunu ayağına beklemez getirirsen yer içer sorun etmez her yemekten sonra eline sağlık der eli açıktır ne istersem almama karışmaz ailesine düşkündür

canım senin kocan boğa burcumu, ayni özellikleri benimki taşıyor...

En sinir olduğum huyları ikimizde çalışıyoruz akşam eve geldiğimde saat 23:00 kadar benim devamlı hizmette olmam onunda tv karşısında bacaklarını uzatıp bana hiç yardım etmemesi beni sinir ediyo(bunun üzerinde çalışıyorum hiç pes etmeye niyetim yok ) evdeki tadilat işleriyle uğraşmayıp başka birinin bu tarz işlerde yardıma ihtiyacı olsun hemen pırr uçuvermesi ben sinirli olduğumda bana cevap vermeye çalışması, çok konuşması bazen,devamlı evde oturmak istemesi ya kendi ailesine yada benim aileme gitmek istemesi sanki bunların dışında başka hiçbirşey yapamayız bunaldım yeter ama

6haziranda 7 yılımız dolacak 4 yaşında kızımız var.evliliğimiz daha yeni oturdu diyebilirim.yıllarca kavga ettik boşanma noktasına geldik.Ayda 10 gün iyi 20 gün küs yaşadık.yazın 1,5 ay terkettim onu kardeşimde kaldım.boşanma noktasındaydık.sebep anlaşamamak surat astın der bana hep.yorgunsun cilveli değilsin der.çalışıyorum evin bütün sorumluluğu bende çocuğun tüm yükü bende ne yapayım yani yorgun olmayım da.haftada bir gün tatili var ondada motoruyla gezi yapar yine yok yanımızda yani.en son aile terapistinide deneyeyim, sonradan bunu da deneseymişim dememek için gittik.sonuç nemi:ayrılmadık çünkü birbirimizi seviyor ama anlaşamıyorduk.dünyalarımız zevklerimiz çok farklıydı.ayrılamadık daha doğrusu o da çok istedi bende istedim ayrılmayı ama ayrılamadık aramızdaki sevgi bitmemişti ve ayrılınca daha iyi bir hayatımız mı olacak yoksa makul olup beraberken mi daha mutlu olacağız hep bunu düşündük..Ben artık onun motorla gezmesine karışmıyorum ne hali varsa görsün diyorum önceden tek bir kelimesiyle sabahlara kadar ağlayan ben ne yapayım; ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen diye düşünüyorum.o geziye gittiğinde bende kızımı alıp arabayla dolaşıyorum kendime ufak tefek şeyler alıyorum böylece evde oturup strese girip onu beklemediğimden dolayısıyla surat asmadığımdan kavga da etmiyoruz.oda makul olup gezilerinden erken dönmeye ve bizimlede vakit geçirmeye çalışıyor ve ben geziye gitmesine ses çıkarmadığımdan iyi olan taraf ben oluyorum.
önceden her şeyi onunla yapmak isterdim hayatımın merkezi oydu ama anladımki erkekler sevgisini böyle yaşamıyor.hayatlarının merkezine koyup her şeyi bizimle yaşamıyorlar ama bu bizi sevmedikleri anlamına da gelmiyor.eşim bana artık şunu söylüyor ;seninle aram iyi olunca huzurlu vre rahat oluyorum huzurlu olduğum için motorum la zevkle geziyorum gezip rahatlayabildiğim içinde sana istediklerini vermeye seni de mutlu etmeye çalışıyorum.seninle kavga edince dünyam yıkılıyor ve hiçbirşeyden zevk alamıyorum diyor.
Sonuç; terapistin bana söylediği gibi bırak rahatlasın rahatlayıp sana geri döndüğünde kazanan sen olacaksın!bazen beni kırabilen sözlerine gelince en güzeli kafaya takmamak ;sizi rahatlatıcı aktivitelerde bulunarak meselaalış veriş gibi onun o kırıcı laflarını unutmaya çalışmak en güzeli.Çünkü inanın bana 6 yılda her şeyi denedik o evden ayrıldı 15 gün yalnız yaşadım kızımla ben evden ayrıldım o bizi özledi geri çağırdı daha neler neler.ama ikimizde dünyanın kaç bucak olduğunu gördük ne yaparsak yapalım biz ayrılamıyoruz o zaman beraber yaşamayı öğrenmek zorunda kaldık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…