- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 39
telaşe hahahaha güzel bence :)Ben ismiyle kaydettim. Eşimin beni 'Telaşem' diye kaydettiğini gördüğümde Gülsem mi aglasam mi bilemediydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
telaşe hahahaha güzel bence :)Ben ismiyle kaydettim. Eşimin beni 'Telaşem' diye kaydettiğini gördüğümde Gülsem mi aglasam mi bilemediydim
teşekkürler bölümüne taşıdım
ismin telaşe değil heralde canm heBen ismiyle kaydettim. Eşimin beni 'Telaşem' diye kaydettiğini gördüğümde Gülsem mi aglasam mi bilemediydim
İşte güzel bir açıklama yapınca ben de güzel olduğuna karar verdimtelaşe hahahaha güzel bence :)
Kesinlikle değilismin telaşe değil heralde canm he
açıklama ne yaptı ki bak merak ettım ?İşte güzel bir açıklama yapınca ben de güzel olduğuna karar verdim
Aynen canm bnm esımın telefonunda HAYATIMMMM yazıo en sevdıgı fotografımız var heryerde bızım fotomuz var zaten adam nasıl asıksa artıkişin garibi bundan memnunuz
Öhüm dur saydiklarindan aklımda olanları yazayım :)açıklama ne yaptı ki bak merak ettım ?
Pff. "Gözüüüüğğğğğmde canlanır koskoğğğca maaağzi"Aaaskkkkk
WhyPff. "Gözüüüüğğğğğmde canlanır koskoğğğca maaağzi"
Acaba why
Maziyi boşver geleceğe bakAcaba why
Mazi nasıl bezdirdiyse artık istemez olduk gelecek melecekMaziyi boşver geleceğe bak
İstersin gün gelir. .Mazi nasıl bezdirdiyse artık istemez olduk gelecek melecek