• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz veya eş adayınızla aranızda kaç yaş fark var?

Bizimde 5 yaş war ben 89lym sözlüm 84 lü
Bana hep seni ben büyüttüm dio aradada çocuksun sen dio bu ne tezatlıktır yaw dimi nası büyütmüşün sen beni o zmn :roflol:
Valla bencede yaş farkı çok önemli deil arada uçurumlar olmadığı müddetce..

benimkide benden 4 yaş küçük ama bazen sorun yapuyorum sizce gereksizmi yapıyorum:(

benim eşim öleli dört sene oldu ve benden on dört yaş küçüktü aramızda hiç sorun olmadıon sekiz sene çok mutluyduk herkes bize imrendi
ama yüce allahım benden çok sevdi aldı elimden önemli olan anlaşmak yaş sorun degil

benim eşim öleli dört sene oldu ve benden on dört yaş küçüktü aramızda hiç sorun olmadıon sekiz sene çok mutluyduk herkes bize imrendi
ama yüce allahım benden çok sevdi aldı elimden önemli olan anlaşmak yaş sorun degil

allahım yuce rabbım sana sabırlar versın canım...basın sagolsun

esim benden 5 yas buyuk. ama kuzenim ve ablam eslerinden 1 yas daha buyukler. gerci kuzenim ve ablam enistelerimden cok daha genc duruyolar ayrica iyi de anlasiyolaro yuzden bi sorun yok...

bizim aramızda 12 yaş var. Ama başından beri yaş olayının konusu bile geçmedi. Daha iyi oluyor hayat tecrübeleri oluyor ve siz sinirlendiğinizde, duygusallaştığınızda ki genç bayanların bu ortal özelliğidir sizi tolare edebiliyor anlayışla karşolayabiliyor ve nasıl davranacağını biliyor olay uzamıyor çünkü kendide geçmiş oluyor o yollardan.. Ama çok az yaş farkı olunca kendide daha o dönemdem geçtiği için anlayamıyor ve aynı anda sinirlenip bağırabiliyorsunuz ve iki tarafın sakinleşmesi hiç kolay olmuyor. Ama eşim benim sakinleşmemi bekliyor herzaman ne olursa olsun.. denge kuruyoruz ama eşimin çocuk tarafları da var çok ciddi değil tam benim kafamda..

allah sana sabırlar versin canım ya:( ne bilim be yaş takıntısı yapmam ama çevrede o kadar hayretle karşılıyolarki sinirim bozuluyo ister istemez

bizimde 4.5 yaş var ben22 o 26 bence ideal olanı erkeğin biraz büyük olması daha olgun oluyo......(: aman söyleyene bak biz 8yıldır beraberiz çocuktuk yani büyüttük birbirimizi

Ben 20 o da 23 yaşında..
Ocakta bende 21 olcam şubatta o 24 olcak ..
aramızda 3 yaş var yanii...:sm_confused:

Back