Eşiniz veya eş adayınızla aranızda kaç yaş fark var?

Es adayi demiyelimde, 1,5 haftalik sevgili desek,ben kendisinden tam 1 yas büyügüm, cok takinti yapiyorum vallaha........

ooooo.canımmben eşimden 4 yaş üyüğüm.belki oha diyeceksiniz ama ben sadece 1 yaş büyük olduğumu sanıyordum beni kandırmıştı yani kimlikte yanlış yazıyor diye tabi işin aslı sonradan çıktı.bende 1 yaş büyüğüm diye takıntı yapıyordum.4 yaş olunca benim ailem filan karşı çıktı.onun bazı arkadaşları dalga filan geçmişlerdi.başlarda çok takıntı yapmıştım.ama artık takmıyorum.oğlumuzu çoğu zaman kardeşi sanıyorlar:dance:ama önemli olan mutluluk.gerçi ilk zamanlar çok sıkıntılar yaşadım.eşimle çok kavgalarımız oldu.dayak bile yedim.keşke daha olgun biriyle evlenseydim daha iyimi olurdu acaba diya çok düşündüm.ama çok şükür iyiyiz artık.bide askere filan gidince daha da olgunlaşır.

ben 23 eşim ise 28 yaşında cok ta mutluyuz bır erkek herzaman bayandan buyuk olmalıkı sıze daha fazla deger versın eee bız onların gozunde cıtır gıbıyızde ondanopuyorumnanaktan

benim eşimle aramızda on yaş var.ben 30 eşim 40 yaşında...ama süperiz...bana bebek gibi bakıyor.

aşkımla aramızda 7 yaş var ben 19 o 26 ilk başlarda bende çok sorun ettim ama şuan çok ii anlaşıorz beni resmen bebek gibi görüyomuşş:))

esimle aramda 6 yas var, ve esim cok olgun , ben ise birazdaha renkli ve cocuksuyumdur ,ama olsun askim beni idare ediyor naniknanik

4 yaş 5 gün:) büyük nişanlım benden. (23-27) Bizim yaş farkımız az ama olgun olması daha iyidir sanırım :smiley-cool:

Son düzenleme:
bı 8 yasda bızde var.. sorun olmadı cok sukur.. :Saruboceq: ama erkegın buyuk olmasından yanayım.. cunku kadınlar dogustan yaradılıs geregı olgun anac oluyorlar ama erkekler.. :sinifsinif: cok gec olgunlasıyorlar.. yerimseniben yasları kac olursa olsun ıclerınde kı cocuk hıc buyumuyor.. oyuzden onların buyuk olması en ıyısı.. a.s

bizimde aşkımla 8 yas var ıyıke de var hıç bı problem olmadı cok şükür ben 20 esım 28 vee esıme asıgımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…