Eşiniz veya eş adayınızla aranızda kaç yaş fark var?

benimki de kimseye söylemıyor ınsan içinde acmıyor konuyu :)
sorduklarında yaşıtız dıyorum ben de, ama 1.5 yas büyüğüm... arada söyluyor sen yaşlısın benden dıye :lepi:

bende 1 yaş büyüğüm:))) ama daha küçük duruyorum:)

bizim aramızda da 10 yaş var ve hiç sorun yaşamıyoruz daha olgun davranıyor bir çok konuda çünkü

bizim de 7 yaş var ben 23 o 30 yaşında:) aramızdaki yaş farkı bi bakıma güzel onun hayat tecrübesi ve olgunluğuyla ben de büyüyorum arada:) ama bazen de tabi fazla olgunluğunun getirdiği bi rahatsızlık oluyo bende

tam tamına 2buçuk yaş var aramızda.ama bişey farketmiyo yani,şımardığı zaman o bendende çok çocuk oluyo:1closedeyes:

benimde eşimle aramda 13 yaş var ben 21 o 34 yaşında..ben hiç büyütmüyorum çokta güzel anlaşıyoruz maşallah..heralde en çok yaş farkıyla ben öne geçtim kaydirigubbakcemile3
benim eşimle aramda 20 yaş var,aynen bizde çok iyi anlaşıyoruz ve çok mutluyuz :asigim:,8.5 senelik evliyiz,8.5 aylık bir kızımız var hihoyyyt
kiz kardesim ve evlenmek isredigi kisinin arasinda 15 yas var.Çok üzgünüm çoook
o kadra üzülme bence,insanlar yaş farkı tanımaksızın gayet de mutlu olabiliyorlar,benim çevremde böyle örnek çok varr yerimseniben

Askim demeyimde Ex-Askim diyeyim...
Maalum ayrildik mafoldumben
Ben Ocak 1990 dogumluyum oda Ekim 1981 dogumlu...
Yani 9 yas vardi aramizda,aslinda düz hesap yaparsan 8...
Cünkü ben sene basinda dogdum oda sene sonunda....
Cok konustum galiba

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim de 11 yaş var aramızda ben 20 o 31

ben sorun etmiyorum ama onun bazı sorunları var sanırım yaşla alakalı
ne yapmalıyım sizce

hımm 2 yıl 1 ay 18 gün fark var aramızda..
bilmem ki sorun yaştan dolayı mı oluyo, ben işteyim şimdi akşam bi bakıp geleyim ondan mıymış :)))

anacııım benden de küçük pıtırcıklar varmış kk da :)) yaşlanıyorum sanırsam :))

Eşimle aramda 7 yaş var ama hiç birsorun olmadı =))
Sadece arkadaşlarının eşleri ayy küçükmüşsün diyorlar bazen Bende diyorum Evet çiçeği burnunda biriyimzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…