Eşiniz size veya ailenize küfür eder mi?

ben evli değilim;ancak kendi anne babamdan yaşadıklarımdan biliyorum bu durumu. babam en ufak bir tartışmada dahi konuyu bir şekilde anneme ve annemin ailesine getirmeyi başarır; oysa ki olayın annemle ve ailesiyle hiçbir ilgisi yoktur. biz yanlış bir şey yapsak ya da işine gelmeyen bir şey yapsak bize de hakaret ettiği olur. babam dışarıya karşı çok iyidir herkes melek der ama eve karşı çok farklıdır. annem en çok bu iki yüzlülüğe tahammül edemez zaten. annemle babam 32 yıllık evliler ve annem, babamın ilk günden beri böyle olduğunu söyler. yani insan 7sinde neyse 70inde de o oluyor. sonradan kimse değişmiyor. hele ki eşini ve ailesini sevmiyorsa hiç saygı duymuyor... ayrıca annemin annesi babamın da teyzesi yani zaten akarabalar!!!Allah sana sabır versin. inşallah o, babam gibi devam etmez en kısa sürede hatasını farkeder.

Son düzenleme:
benı uzecek cok sey yaptı ama hakkını yemıyım. esımın ne aıleme ne bana ne de baska bırıne kufrettıgını duymadım. ama aılenıze edıyorsa onur kırıcı bır durum ama bazı erkekler kufuru gunluk hayatta gene olarak kullanır. alıskanlık halıne mı geldı yoksa sureklı yapıyormuydu

benim eşimde fazlası ile küfür eder heleki tarfikte çok sinir olurum ama ne bana ne aileme küfür etmez

küfür ederse çok bozulur kırılırım yüzüne bakamam ama hani sırf küfür etti diyede boşanlırmı bilemem

sabah aksam küfür yedigini düsünsene canim bi saygisi olmayan bir adamla yasanir mi tabikide bosanilir sadece bir küfür etmeyele tabikide bosanilmaz

yok aileler işin içine girmez bizim dalaşımız birbirimizle.
sizinkiler nasıl bılmıuyorum ama mesela bi konuda kızdı bana bela okuyo bende diyorum aynısını yapayım bende ona aynı cumleyı söyluyorum tartısma bitip konustugumuz zaman neden bana bela okuyosun ayıp degılmı dıyorum ama sende bana söyluyosun eşitiz diyo..ben iyice deliriyorum biri taarruz biri savunma arkadaşım ayırt et diyorum olsun ben agızdan cıkana bakarım dıyo:)gülsemmı aglasammı

bizde çok şükür küfür yoktur arada binde bir tırafikte bir araca sinirlenir sorada tövbe estağfir tövbe der

Esim sinirlerine hakim olamayip böyle bir sey yaparsa basina neler gelecegini iyi bilir. Ki zaten saygisi geregi öyle bir sey yapamaz.

Küfür ne demek ya. Bırak küfrü ne bana ne aileme aşağılayıcı, hakaret dolu söz bile söyleyemez, söyletmem :KK47: Ben de kesinlikle söylemem :KK47:

Konuşmalarımda hiç küfür kullanmam. En fazla ş.refsiz derim. O da çok kızarsam ama eşime değil tabi ki. Eşim bazen kaçırıyor ağzından hemen uyarıyorum. İlk zamanlarda daha çok kaçıyordu ağzından, özellikle araba kullanırken ama şimdi çok çok az Allaha şükür.

O dediğin kelime hiçbir kadına kullanılmamalı, hayat kadınlarına bile. Bence çok ciddi konuşun bıraksın bu huyunu

küfür kötü bir şey.

bunun senin ailene ve sana yapılması daha da kötü.

küfür olan evde bereket olmaz. Allah ıslah etsin. doğru yolu göstersin.

eşim küfür etmez. en azından ben yanındayken. ben yokken eder mi bilemem...

kocamın ağzı çok bozuktur şaka yaparken bile küfreder yani küfretmesi için sinirlenmesine gerek yok:KK23: evde yolda kardeşleriyle yada samimi arkadaşlarıyla konuşurken çekinmeden küfreder:KK47:en nefret ettiğim huydur küfür Allah başıma verdi ne dediysem iyi kötü ne yaptıysam kar etmedi 10 yıldır aynı değişmedi değişeceğine dair umudumda yok:KK19:çok sinir bozucu bir durum

benim esim kufretmez en azindan benim yanimda duymadim ama eger kendimi hadi gectik diyelim ama aileme kufrederse kufru bittiginde evliligininde bittigini bilir ne demek aileye kufretmek asla kabul edilemez bi durum bana gore

çok kötü allah yardım etsin insanın gururu kırılır bu konuyu açıkça konuşsan? kendi ailesine de bu şekilde mi davranıyor?

aileme küfür ettmedi ettirmemde ama bana cok kufur edıyor yaaa :KK43:

sinirlendiği zamanlardaa haklı haksız sallıyor valla

aielme ettgını duyarsam zaten ne yaparım bılmyıorum

ben onun ailesıne saygılıyım aynı seyı oda yapıyor

ailemı sevmıyor bellı ama saygısızlıkta etmıyorr
edemezz
..........

bence eşini uyarmalısın ağzı alısırsa hep devam eder soylemeye ve her defasında daha cok yıkılırsın

banada ailemede etmez ettirmemde

Arkadaşlar; hiçkimse kendisine sevdiklerine küfür edilsin istemez.Ancak bu hayatta iyi sürpizler olduğu kadar kötü sürprizler de var.Bu olay çok yaraladı beni.Eşim konuştuğumuzda geri adım atmadı.Ancak o günden sonra daha iyi bana karşı.Zaten bu süre zarfında pek tartışmadık.Umarım bir daha yaşanmaz böyle bir olay. Yaşanırsa da sona gelinir.Ben şunu öğrendim:İnsan neye değer veriyorsa onla sınanıyor bu hayatta.Ve Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sevgiler....

Sizde onun ailesine küfür edin:KK47: ozaman sizin ne acı çektiğinizi anlar..
Çok kötüyüm biliyorum:KK53:

o öyle yaptıkça ben eşime hakaretler yağdırıyorum.bu sefer kırılıyor.zaten yumurta gibi bir eşim var her şeye kırılır bu yüzden kimseyle görüşmek istemez. yaptığım hareketlere çok üzülüyor biliyorum.ben sana bişey demiyorum sen neden bana diyosun der...ailen için beni siliyosun der.aiilesine küfür etsem bu kadar üzülmez biliyorum.zaten elendikten sonra etmediğim kadar küfür ettim sayesinde... ailesine bişey desem kızıyor ama ben onu kızdırmaktansa üzerek intikamımı alıyorum. iyi mi tabi ki değil ama evlenip kötü insana dönüşenlerdenim ben... eşim bi iyi bi kötü haliyle iki yüzlülüğün kitabını yazar oldum eşime karşı.üzülüyormıyum evet ama o hak ediyor...

Ben çok sinirlendiğimde etmişimdir ama o hiç etmedi

Yani ben hiç ağzından aileme karşı vs bişe duymadım.

Küfürde etmez zaten normalde de maç izlerken yada iş stresinden bazen çalışanlara telf. bağırıp küfür ettiğine şahit oldum ama bana şahsımada hiç küfür etmedi.

Bazı insanların bakışları bile milyonlarca küfürdür o öylelerden

küfürün en dibini ben yemişimdir herhalde bir yerlerime koydu anama sövdü hadi git dedi kibarca yazıyorum işte.bunun yanında aptal manyak gerizekalı dediğinde oh iyi küfür etmedi bari diyorum.allah belamıda verir arada benim zaten.

ama bu aralar yapmıyor yapamıyor çünkü boşarım seni deyip evden gitmiştim şimdi düzelme çabasında göreceğiz.

küfürün en dibini ben yemişimdir herhalde bir yerlerime koydu anama sövdü hadi git dedi kibarca yazıyorum işte.bunun yanında aptal manyak gerizekalı dediğinde oh iyi küfür etmedi bari diyorum.allah belamıda verir arada benim zaten.

ama bu aralar yapmıyor yapamıyor çünkü boşarım seni deyip evden gitmiştim şimdi düzelme çabasında göreceğiz.

yalnız anlatımınız yüzümde tebessüm oluşturdu çok hoşsunuz ya (böyle argo bir konuya böyle yaklaşım süper ki)
ıslah olsunlar tez elden.:KK42:

eşim zaten küfür eden birisi değildir ama asla ve asla aileme ne laf söyletirim nedene küfür ettiririm...ben eşimin ailesine nasıl saygı duyuyorsam.oda benim aileme saygı duymak zorunda bence......
bunlar saygı ve anlayış çerçevesinde olacak seyler

X