Eşiniz size veya ailenize küfür eder mi?

Erkekler genelde küfür eder etmeyeni yoktur.Bana veya aileme küfür eden adamda benim eşim olamaz zaten.

Ciddi birşekilde uyarın eşinizi,devam ederse yollarınızı ayırmaktan başka çareniz yok.

Son düzenleme:
Bana ve özellikle ailemdeki Bayanlarca söven bir Şapşik'e
Sofrada kurmam, yaninada yatmam, evimede sokmam.

Siz sessiz kaldiğiniz içinde, adama aslinda bir şekilde
müsade etmişsiniz bence.

ben erkeklere has bi durum mu diye merak etmiştim.baktım ki öyle değil.eşim insanlarla mesafeli.yek yakın olduğu kişi benim.o yüzden problem olduğunda sorumlusu beni görüyor.bu zamana kadar mücadele eden ben oldumç.Karşılığı böyle de olunca artık boşanmaktan başka çare aklıma gelmiyor.

Bana ve özellikle ailemdeki Bayanlarca söven bir Şapşik'e
Sofrada kurmam, yaninada yatmam, evimede sokmam.

Siz sessiz kaldiğiniz içinde, adama aslinda bir şekilde
müsade etmişsiniz bence.

sofra kurmuyorum,konuşmıuyoruz zaten.ama eşim hala kendini haklı görüyor.bana kötü konuştuğunda kızdırma beni o söylediğini yaparım aleme rezil olursun.kim kimi üzüyor görürsün demiştim.ona bozuk.güya benden her şeyi beklermiş.zatem ailemde iyi değilmiş vs vs dedi...ama bu tavrıma çok bozulduevden kovdu.gitmedim arsızlıkla suçladı.bu sözle dayağı bile hak ettin dövse kimse bişey demezmiş vs.. fiziksel tepki vermediği için tam olarak cezalandırmamış beni.bu yüzden mesafeli.ona göre suç işledim cezamı çekmedim henüz....
gerçi biraz siniri geçti ama o sözü ilerde sorun edecek.

Esinizde anlanilmama gibi bir sey söz konusu... Kendi sözleri dinlenmiyor, agirlini koyamamasi gibi bir durum bu... Diger arkadaslarim gibi acizlikten mi ? yoksa sinirden mi ?anlayamadim... Tabiki tasvib edilecek bir durum degil....Küfür konusunun üstüne gidin derim, sessiz kalmayin... Bugün sizin yaninizda söyleyen yarin aileniz yaninda da söyler.. Bir tür agiz aliskanligi yapar..

sofra kurmuyorum,konuşmıuyoruz zaten.ama eşim hala kendini haklı görüyor.bana kötü konuştuğunda kızdırma beni o söylediğini yaparım aleme rezil olursun.kim kimi üzüyor görürsün demiştim.ona bozuk.güya benden her şeyi beklermiş.zatem ailemde iyi değilmiş vs vs dedi...ama bu tavrıma çok bozulduevden kovdu.gitmedim arsızlıkla suçladı.bu sözle dayağı bile hak ettin dövse kimse bişey demezmiş vs.. fiziksel tepki vermediği için tam olarak cezalandırmamış beni.bu yüzden mesafeli.ona göre suç işledim cezamı çekmedim henüz....

size o. ç diyen biriyle ileriyi mi düşünüyorsunuz

çocuğunuz olunca ona da edecek biliyorsunuz değil mi

Eşim aileme takmış durumda.Ne zaman bi sorun olduğunda sorumlusu ben ve bi şekilde de ailem oluyor.Güya onlar beni olumsuz etkiliyormuş..halbuki ailemle eşim yüzünden doğru dürüst görüşmüyorum bile.ailemi Sevmek zorunda değilsin saygı duy bari diyorum.Herkes saygıyı hak etmez diyor.Ortada bi sorun olsa neyse.İyiliklerini unutup yaşanan bikaç olumsuzluğu habire dile getiriyor.<bi de kadınlara dır dır yapar derler.<erkek dır dırı hiç çekilmiyor.sinirlendiğinde bayana denebilecek en kötü şeyi bana ve ailemdeki bayanlara sarfediyor.Artık iyice kırıldm.Yüzüne bakmak bile gelmiyor içimden.Sizce aileme söven adamla devam etmem doğru mu?Gerçi bböylr ne kadar devam edebilirim bilemiyorum...Ne yapabilirim kızlar??

eşin saygıyı sonuna kadar hakettiğini düşünüyor heralde ...sen bu şekil sessiz kalmaya devam edersen daha cok küfür edecek daha cok canını yakacak bir şekilde kendın için sağlıklı bir karar vermen gerek

Ne ben eşimin ailesine ne de eşim benim aileme küfür etmeyiz. . Evlilikte en önemli unsurdur saygı saygı biterse her şey biter. Eşlerimizin ailesini sevmek zorunda değiliz onlarda bizim ailemizi ama saygı duymak zorundayız . Aileleri de geçtim karsılıklı saygı olmaz ise eş kelimesi neden densin ki ? Çok yanlış çok. . . .

bir laf vardır çok hoşuma gider.......

SENİ ÜZEN KADAR SENDE SUÇLUSUN....BUNA İZİN VERDİĞİN İÇİN !

bir laf vardır çok hoşuma gider.......

SENİ ÜZEN KADAR SENDE SUÇLUSUN....BUNA İZİN VERDİĞİN İÇİN !

Haklısınız evliliği yürtütmek adına bu kadar da alttan almak da saçma.Kadının da alttan alamayacağı şeyler var değil mi? Ailem eşin kötü biri değil,sabret razı ol diyor.Tabii küfür olayını bilmiyorlar.
Neyse diğer eşlerin tavırlarını öğrenmem iyi oldu.Cevapladığınız için teşekkürler...

Son düzenleme:
Eşim aileme takmış durumda.Ne zaman bi sorun olduğunda sorumlusu ben ve bi şekilde de ailem oluyor.Güya onlar beni olumsuz etkiliyormuş..halbuki ailemle eşim yüzünden doğru dürüst görüşmüyorum bile.ailemi Sevmek zorunda değilsin saygı duy bari diyorum.Herkes saygıyı hak etmez diyor.Ortada bi sorun olsa neyse.İyiliklerini unutup yaşanan bikaç olumsuzluğu habire dile getiriyor.<bi de kadınlara dır dır yapar derler.<erkek dır dırı hiç çekilmiyor.sinirlendiğinde bayana denebilecek en kötü şeyi bana ve ailemdeki bayanlara sarfediyor.Artık iyice kırıldm.Yüzüne bakmak bile gelmiyor içimden.Sizce aileme söven adamla devam etmem doğru mu?Gerçi bböylr ne kadar devam edebilirim bilemiyorum...Ne yapabilirim kızlar??

Bana yada aileme küfür etmesi biraz sıkar.... sizinde dediğiniz gibi sevmek zorunda değil (bende onun ailesini sevmek zorunda değilim) ama saygı göstermek zorundayız. en azından bunu birbirimiz için yapmalıyız.

Ne yapabilirim diye sormuşsun seni bilmem ama ben ilk küfüründe kapının önüne koyardım....

eşim aileme saygı duymayacak üstünede küfredecek 3 dünya savaşı çıkarırım :KK4: evide terk edrim ne demk oluyor yani aynı şeyleri kendi ailesine yapsan ne olcagını sordun mu hiçç?*

benim eşimde fazlası ile küfür eder heleki tarfikte çok sinir olurum ama ne bana ne aileme küfür etmez

küfür ederse çok bozulur kırılırım yüzüne bakamam ama hani sırf küfür etti diyede boşanlırmı bilemem

Yok artık ya, bu nasıl bir terbiyesizlik.
Arkadaşım lütfen birde şiddet uygulamasını beklemeyin
yani. Bu adamdan herşey beklenir asıl.
Hatalı olduğu halde kabullenmeyen ve karşı tarafı
hatalı gören insanlarla uğraşılmaz.
Böyle gelmiş böyle gider.

Yok canim, esimle 12 senedir evliyim ve bir gün olsun bana veya aileme küfür ettigini duymadim.
Fakat babamdan bilirim, anneme yapardi ve ben cok üzülürdüm.
Eski kafali oldugu icin düsünürdüm babam hakkinda ama bu zamanda böyle bir tavir gercekten hos degil.
Bence esinle konus ve bu aradaki uyumsuzlugu cözmeye calisin birlikte, ben olsam bunlari o insanlarin arakasinda degil yaninda söyleyeceksin diye zorlardim, bakalim dötü tutuyormu.
Cünkü arkadan laf atmak kolay. Birebir cözümlesin derdini insanlarla neden seni eziyor ve üzüyorki?

X