Eşiniz size veya ailenize küfür eder mi?

sade2011

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
115
31
Eşim aileme takmış durumda.Ne zaman bi sorun olduğunda sorumlusu ben ve bi şekilde de ailem oluyor.Güya onlar beni olumsuz etkiliyormuş..halbuki ailemle eşim yüzünden doğru dürüst görüşmüyorum bile.ailemi Sevmek zorunda değilsin saygı duy bari diyorum.Herkes saygıyı hak etmez diyor.Ortada bi sorun olsa neyse.İyiliklerini unutup yaşanan bikaç olumsuzluğu habire dile getiriyor.<bi de kadınlara dır dır yapar derler.<erkek dır dırı hiç çekilmiyor.sinirlendiğinde bayana denebilecek en kötü şeyi bana ve ailemdeki bayanlara sarfediyor.Artık iyice kırıldm.Yüzüne bakmak bile gelmiyor içimden.Sizce aileme söven adamla devam etmem doğru mu?Gerçi bböylr ne kadar devam edebilirim bilemiyorum...Ne yapabilirim kızlar??

yani küfür derecesine gelemedik daha ezme kısmındayız biz eşimle...
aileme karşı hiç saygısızlığı olmadı allahı var.....
senin durumuna gelinceeee çok çirkin bişey bu...
bazı erkekler küfür etmeyi sever hatta normal konuşuyomuş gibi küfür eder....
sadece sana ve ailene karşımı böyle yoksa geneldede küfürlü konuşan bi insanmı...

yani küfür derecesine gelemedik daha ezme kısmındayız biz eşimle...
aileme karşı hiç saygısızlığı olmadı allahı var.....
senin durumuna gelinceeee çok çirkin bişey bu...
bazı erkekler küfür etmeyi sever hatta normal konuşuyomuş gibi küfür eder....
sadece sana ve ailene karşımı böyle yoksa geneldede küfürlü konuşan bi insanmı...

kesilikle eşim aileme beni bu dünyaya getirmiş insanlara küfür sarfedemez eger sarfederse kendini kapının önünde bulur .....

benim nişanlımda sürekli erkeklerlerin olduğu ortamdan olsa gerek sürekli küfür eder tabiki bana değil bana etse ağzının payını veririm de aileme etse bilmiyorum o evde neler yaşanıırr nasıl bir gözüm döner yada haklısınız bende bir daha yüzüne bakmak istemezdim...

önce sorunuza cevap vereyim
benim eşim ne bana ne de aileme küfür etmez, zaten normalde çok aşırı sinirlenmediyse küfür hiç etmez
ben de küfür eden erkekten nefret ederim:KK20:
eşinize bunun sizi ne kadar kırdığını,- eğer eşinizin kızkardeşi varsa - damatlarının böyle birşey yaptığında neler hissedebileceğini sorsanız belki sizi anlar
çünkü özellikle erkekler bu tarz durumlarda, kendi başlarına gelebilecek örnekler verildiğinde olayın sadece bir küfür dahi olsa, iğrençliğni anlayabiliyorlar:KK47::KK47::KK47:

Sadece başlıga bakarak cevap veriyorum.

Eşim önceden aşırı derecede küfürbaz biriydi,
oglum dogduktan sonra tamamen bıraktı.

Ancak küfür ettiği dönemde,
asla bana ve aileme küfür etmedi...

Son düzenleme:
Sizde onun ailesine küfür edin:KK47: ozaman sizin ne acı çektiğinizi anlar..
Çok kötüyüm biliyorum:KK53:

malesef çok kötü bir alışkanlık canım bu ya
benim eşim pek küfür etmez ama arada şakayla karışık hakaret ettiği olmuştur
benden çok sert tepki aldı bu durumlarda
sende tepkini koyki ortaya tekrar edemesin

cok zor bir durum insanı kendisinden sogutur boyle adamlar yapma desen kafası basmaz kendi bildigini okur karsına alıp konusurken bile kufurlu cevap verir insan dayanabilcegi noktaya kadar gider ama sonunda pes eder bence sizi kaybetme korkusunu yasatın gerekirse bir sure evden ayrılın cunku bu boyle devam ederse siz omur boyunca bunun stresini yasıycaksınız

aslında pek küfür eden biri değildir.Çevresinde sessiz,kibar olark bilinir.Ama son zamanlarda en ufak bi olumsuzlukta bile o.ç duyar oldum.Ben küfürden hoşlanmıyorum dedikçe inadıma yapıyor.Sinirlenince beni üzmek için ben ve ailemde nasiplenir olduk küfürlerden.Eşim dışarıdan sessiz biri evden dışarı çıkmaz işi olmadıkça.Gücünü bana göstermek istiyor.Kılıbık demesin ailesi diye.Kendisini bu şekilde kanıtlama derdinde.

aslında pek küfür eden biri değildir.Çevresinde sessiz,kibar olark bilinir.Ama son zamanlarda en ufak bi olumsuzlukta bile o.ç duyar oldum.Ben küfürden hoşlanmıyorum dedikçe inadıma yapıyor.Sinirlenince beni üzmek için ben ve ailemde nasiplenir olduk küfürlerden.Eşim dışarıdan sessiz biri evden dışarı çıkmaz işi olmadıkça.Gücünü bana göstermek istiyor.Kılıbık demesin ailesi diye.Kendisini bu şekilde kanıtlama derdinde.

Size o.ç mu diyor ? :KK43:(((((((((((((((

yaptığı gerçekten çok ayıp ..ne demek aileye küfretmek ya ne yaşanırsa yaşansın kimse ailesine laf söyletmez ! kırılmakta haklısın eşin saygısını yitirmiş belliki ...adam akıllı konuş diyeceğim ama ondanda anlar mı bilmem ..Allah sabır versin arkadaşım çok zor bir durum ...:KK31:

bu kadarda saygısızlık olmaz diyeceksinki bende onlardanım beni neden aldın neden evlendin:KK47::KK47::KK47::KK47:

bende bu konudan muzdaribimm ne yapacagımıda bılmıyorum biçok yol denedim aldım karsıma güzellıkle konuştum,sertçe söyledım,tehdit ettim yeri geldi onun gibi davrandım ama vazgeciremedım..
trafıkte birine sinirlensın yada tv izlerken birine gıcık olsun her daim bişey bulabılıyo yanı.banada bazen tartıstıgımızda bela okuyo cok sinirlenıyorum her defasında bunu dıle getırdıgımde de o anlık sinirle söylenen bişey ciddiye alma o anda diyo ama benım kulaklarım bunu duyuyo sonucta..
ne yapıcaz yaaaaa:KK43:

bende bu konudan muzdaribimm ne yapacagımıda bılmıyorum biçok yol denedim aldım karsıma güzellıkle konuştum,sertçe söyledım,tehdit ettim yeri geldi onun gibi davrandım ama vazgeciremedım..
trafıkte birine sinirlensın yada tv izlerken birine gıcık olsun her daim bişey bulabılıyo yanı.banada bazen tartıstıgımızda bela okuyo cok sinirlenıyorum her defasında bunu dıle getırdıgımde de o anlık sinirle söylenen bişey ciddiye alma o anda diyo ama benım kulaklarım bunu duyuyo sonucta..
ne yapıcaz yaaaaa:KK43:

ama durduk yere de ailenize küfretmiyor değilmi bence bu daha da kötü

ama durduk yere de ailenize küfretmiyor değilmi bence bu daha da kötü

yok aileler işin içine girmez bizim dalaşımız birbirimizle.
sizinkiler nasıl bılmıuyorum ama mesela bi konuda kızdı bana bela okuyo bende diyorum aynısını yapayım bende ona aynı cumleyı söyluyorum tartısma bitip konustugumuz zaman neden bana bela okuyosun ayıp degılmı dıyorum ama sende bana söyluyosun eşitiz diyo..ben iyice deliriyorum biri taarruz biri savunma arkadaşım ayırt et diyorum olsun ben agızdan cıkana bakarım dıyo:)gülsemmı aglasammı

küfür etmek ne kelime ağzına bile almaz öyle bişey...ki ailemle arası çok iyi,kendi ailesinden bile iyi desem yalan olmaz..
izin vermeyin size böyle davranmasına,bu ne terbiyesizliktir yahu!

İlk evlendiğimiz zamanlarda benim eşimde çok küfür ederdi. Asla bana ve aileme değil tabii ama arabayla giderken yolda birine sinirlenir ederdi bense sinir olurdum ya sen utanmıyor musun benim yanımda başkalarına bu şekilde küfür etmeye adam da dönüp aynısını sana söylese ne yapacaksın diye anlattım hep. Sonra tabii kızımız oldu ve özellikle aklı ermeye başladığından beri küfür duymuyorum ağzından aksine çok sakin bir insan oldu hiç sinirlenmiyor. Biraz zaman aldı düzelmesi ama düzeldi. Sizin durumunuz daha farklı size ve ailenize küfür etmesi gerçekten çok daha çirkin.

benim aileme küfür ede insanın bence saygısı bitmiş demektir.
belki de eşin onlardan soğuyup ya da aranı açıp yaptığı şeylere ses çıkarmamanı istiyordur.
seni daha kolay ezebileceğini düşünüyor olabilir arkanda ailen olmayınca.

X