eşiniz size evlendigim güne lanet olsun derse

efem_enesim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
88
0
senağlamamrb arkadaşlar..eşiniz size kavga esnasında senle evlendigim güne lanet olsun derse naparsınız?bana eşim hafta sonu tartışmamaızda çok zoruma gitti..ufaktanda şiddet uyguladı.moralim çok bozuk..karmakarışıgım..acaba siz olsanız napardınız?herşeyi söyleyebiliri ama o lafı kaldıramıyorum..2 tanede çocugum var..evliligimiz bitti gözüyle bakıyorum artık.o sözü söyleyenle aynı evi paylaşmak zoruma gidio çok dokunuoı.zati ayrı yatıyorum..yemek dahi yemiyorum yapmıorumda.bu önceki kavgalarımıza hiç benzemiyor.ben yine dayanamayıp dükkanı açmaya geldim.ama kıymet bilmiyor...ben yina geldim.arkadaşlar moralmenim çok bozuk pskolojim gitti.çocuklarımla perişan oldum..ne yapmama gerek lütfen yardım edin..bi çıkmazdayım.napmam gerek:çok üzgünüm:

Çok ağır bir cümle kullanmış enişte gerçekten..

Bazı kelimeleri bünye kaldırmaz, kaldırsa bile hasar çok fazla olur,geri dönüşü yoktur.

Biraz zaman verin birbirinize, üstüne gitme birkaç gün, hatta şu an konuşmak için bile ısrar etme, birkaç gün sakinleşmeye ihtiyacınız var bence..

Sonrasında sinirler biraz daha yatışınca, birbirinizi anlamaya çalışarak, çözüm yoluna gidersiniz..Ondan sonrası da size kalmış..Umarım iyiye gider herşey..

Üzülmekte haklısın gerçekten çok ağır bir söz olmuş bu.
Ama daha önce başka topiclerde de buna benzer konular konuşulurken genel kanı, insanın kavga anında sinirle söylediği şeylerin kafaya çok takılmaması yönünde olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
Ben de bu düşüncedeyim. Tamam çok ileri gitmiş, telafisi zor bir laf etmiş.
Ama o anki sinirle söylenmiş bir söz bence.
Bikaç gün birbirinize izin verin, ikiniz de yatışınca bu konuyu sakince konuşun derim ben.
Ha bir de ufaktan şiddet uyguladı demişsin ama sanırım senin için öncelikli ve asıl önemli mesele lanet olsun sözü olmuş.
Çünkü şiddet olayını pek kafana takmıyorsun gibi gördüm.
Yanlış anladıysam kusuruma bakma.
Ama eşinle konuşurken şiddet meselesini de gündeme getir bence.
Hiç sesini çıkarmazsan ilerde boyutu büyüyebilir çünkü.

zaten konuşmuyorum..şiddet bi tarafa o sözü dah çok yüzüme çarrptı.yüzüme vurdugunun acısı geçtide osöz yattıgımda kalktıgımda beni daldırıo alıp getirio.sürekli hatırlıorum unutamıorum.bide kaçarak evlendik.ailemi hiçe saydım onuniçin..evlenirken ona'bak benim ailem kalmadı artık.sendeen ayrılma derecesine gelince tek çözüm yolum ölmek olur dedigim halde bunlareı yapıo bana..o akşamda hap içtim artık çözüm yolu bulamadım.haberi oldugu halde kılını kpırdatmadı yattı uyudu..ben nelere katlandım..kardeşleriyle yaşıyoruz..2 çocugumla dükkanda duruorum...yardımcı olmak için..okulumu bıraktım onun içinn..çok karışıgım.ailemem sölesem onun için çok zararlı olur.beni çe
ker alırlar.onun içinde
iyi şeyler yapmazlar..aşagı tükürsem bıyık yukarı tükürsem sakal..naptım ben allahım..sadeceo nu sevmek hatam..lanet olsun bana halen seviyorum..bu ne biçim şey ya..bırakamıom onu...

Belki de senin onu asla bırakamıycağını bildiği için kafasına göre davranıp, kafasına göre konuşuyordur.

Hep derim ne olursa olsun karşınızdaki erkeğe ''sensiz yaşayamam'' ı hissettirmeyin..Sen bugüne kadar sensiz yapamam, yaşayamam, ölürüm vs. ile yaşamışsın bence hata yapmışsın..O da sinirlendiği an istediğini yapıyor işte, bu nasıl olsa biryere gidemez diye, çekmek zorunda diye..

Madem onu bırakamıyorsun, madem onsuz da yaşayamıycaksın o halde ne derse ok diyceksin, hep alttan alacaksın, kavga ortamı yaratmıycaksın ve affedeceksin..Zaten başka çaren yokmuş arkadaşım...

Konuşun ve halledin, en iyisi bu, hatalarınız nedir ne değildir, birkaç gün sonra al karşına konuş,''nereye gidiyoruz bu halde, çocuklarımız var vs.'' de, evliliğiniz hakkında ne düşünüyor, senden neler bekliyor öğren , mümkünse rahat bir ortamda konuşmayı dene, çocuklar olmasın yanınızda, dışarda bir mekanda olabilir ,enine boyuna konuşun............

zaten konuşmuyorum..şiddet bi tarafa o sözü dah çok yüzüme çarrptı.yüzüme vurdugunun acısı geçtide osöz yattıgımda kalktıgımda beni daldırıo alıp getirio.sürekli hatırlıorum unutamıorum.bide kaçarak evlendik.ailemi hiçe saydım onuniçin..evlenirken ona'bak benim ailem kalmadı artık.sendeen ayrılma derecesine gelince tek çözüm yolum ölmek olur dedigim halde bunlareı yapıo bana..o akşamda hap içtim artık çözüm yolu bulamadım.haberi oldugu halde kılını kpırdatmadı yattı uyudu..ben nelere katlandım..kardeşleriyle yaşıyoruz..2 çocugumla dükkanda duruorum...yardımcı olmak için..okulumu bıraktım onun içinn..çok karışıgım.ailemem sölesem onun için çok zararlı olur.beni çe
ker alırlar.onun içinde
iyi şeyler yapmazlar..aşagı tükürsem bıyık yukarı tükürsem sakal..naptım ben allahım..sadeceo nu sevmek hatam..lanet olsun bana halen seviyorum..bu ne biçim şey ya..bırakamıom onu...

2 tane yavrun varken nasıl hap içip ölmeyi düşünürsün.
Sakın ola bir daha böyle birşeye kalkışayım deme.
Hem yavrularını ortada bırakacaksın, hem de intihar etmek ne kadar büyük bir günah.
Allahın verdiği canı almaya hakkın yok.
Öncelikle yavrularını düşünmek zorundasın, bunu unutma.
İkincisi, eşine muhtaç olduğunu fazlasıyla belli etmişsin.
Ondan ayrılırsan başka çarenin olmayacağını açık açık söylemişsin.
Bundan vazgeç en kısa zamanda.
Dayanamayacağın noktada çekip gidebileceğini bilsin.
Ona muhtaçmışsın imajından hemen kurtulman lazım.
Ayrıca kaçarak evlenmiş olsan bile bir aile çocuğunun acı çekmesine göz yummaz.
Evlatlarısın sen onların, bi namussuzluk da yapmadığına göre, eşinden ayrılmak zorunda kalsan bile seni desteklerler.
O yüzden umutsuzluğa kapılayım falan deme.
Hele böyle bir mesele için hap içmeler falan sakın yapma.
Hayatta en değerli şey sensin ve yavruların, bunu unutma canım benim.
Allahtan yardım iste her zaman, O kullarını geri çevirmez.

benim ailem derken bi tek babam var annem 10 sene önce vefat etti.ama babam şuan desem beni çeker alır çok der..başın sıkıştıgında ben burdayım herzaman arkandayım der.hatta osana bi laf sölerse vurursa bana sölemezsen annen mezarda rahat uyumaz der..nasıl sölim sölersem çok kötü şeyler olur.ailem onu ya yaşatmaz yada sakat bırakır.bunada ben göz yummam...size sölediklerimi ben biliom o deil.iiçimden gelenleri size sölüorum..ona sevdigimi sölemem.bellide etmiyorum..en ona çok şeyler söledim.ona minnet etmedimi çok iyi bilio.babamın kapısının herzaman açık oldunu..ama benmim gitmicemi bilio.kaçarak evlendigim için gururum babama tekrar dönmeme izinvermio.gururumdan bu lafda dokunuo.onun evinde durmak yemek içmek çok zoruma gidio.aşırı gururluyum.halbuki bende çalışıyorum ama sanki herşey onun gibi gelio bana.gururmdan evde durmak bile istemiyorum..bide utanmadan dükkanı arıo.gelmişmi gelmemişmi die.sesimi dinleyip kapatıo..ey güzel allahım nelere düştüm..herkesede cvpları için tşkler.günüm hep aglamakla geçiyor.ailemide üzmek istemiyorum...

arkadaşım öfkeyle kalkıp zararla oturma derim sana...biraz daha mantıklı düşünmeni,eşinle iki yetişkin gibi oturup konuşmanı tavsiye ederim sana.evlilik öyle hemen bitmez bu kadar kolay mı kurdunuz yuvanızı...???? yemek yemeyebilirsin ama yapacaksın,bir kere yatak ayırmak bana çok saçma geliyor madem küssün arkanı döner yatarsın ayrı yatak ne yaaa???tamam belki haklısın tavrını göster,kırgınlığını belirt ama bizler çocuklarımıza örnek oluyoruz arkadaşlar onların gözünde örnek anne ve babayız...lütfen mantıklı ve yapıcı düşünelim diyorum bennn....

arkadaşım öfkeyle kalkıp zararla oturma derim sana...biraz daha mantıklı düşünmeni,eşinle iki yetişkin gibi oturup konuşmanı tavsiye ederim sana.evlilik öyle hemen bitmez bu kadar kolay mı kurdunuz yuvanızı...???? yemek yemeyebilirsin ama yapacaksın,bir kere yatak ayırmak bana çok saçma geliyor madem küssün arkanı döner yatarsın ayrı yatak ne yaaa???tamam belki haklısın tavrını göster,kırgınlığını belirt ama bizler çocuklarımıza örnek oluyoruz arkadaşlar onların gözünde örnek anne ve babayız...lütfen mantıklı ve yapıcı düşünelim diyorum bennn....

arkadaşım yorumun saol da ben aynı evde durdugumuzda ile rahatsız olurum.o söz hiç hafife alınmıcak bi söz deil bence ya ben çok hassasım..ama ben bunu afedemiyorum.suratına dahi bakmıyorken ne die onla yatimki.çocuklarımı alıp yatıyorum..çok zor ya arkadaşım .yaşmayan bilemez sanada katılıorum bende yaşamadan önce böle bi arkadaşım anlatsa ayrıl derim..veya konuşya sinirle sölemiştir derim ama arkadaşımın ne kadar incindini anlayamam..bana ayrıca şiddet uyguladı buna ne diceksin şiddet hayvana bile yakışmaz kimseye yakışmaz.ben onun eşiyim buna çok karşıyım nasıl el kaldırır.çıkarken o elleri ellerimi tutuodu..eli yüzüme hep sevecen yaklaşıdu seviodu.biranda bunları unutup o şiddeti unutamam.önceden vurdugu yüzümü öperken şimdi dövmesi hiç affedilir deil bence.....:1no2::çok üzgünüm:

Kötü bir olay yaşamışsın canım,çok üzüldüm..
Ama sinir aınında canını acıtmak için yapmış belli..
Kafana takma erkekler böyle işte..Ne yapacaksın..
Bir müddet konuşma,bir daha tekrarlamasına müsade etmeyecek kadar dik ol..
Sen kendine yaptın bana değil imajı ver bencede..Seni ne kadar güçlü görürse karşında o kadar ezilir..
Hap içmek de ne demek..Çocuklarını hiç mi düşünmedin?
Hadi toparlan bakalım..
:1hug:

Kötü bir olay yaşamışsın canım,çok üzüldüm..
Ama sinir aınında canını acıtmak için yapmış belli..
Kafana takma erkekler böyle işte..Ne yapacaksın..
Bir müddet konuşma,bir daha tekrarlamasına müsade etmeyecek kadar dik ol..
Sen kendine yaptın bana değil imajı ver bencede..Seni ne kadar güçlü görürse karşında o kadar ezilir..
Hap içmek de ne demek..Çocuklarını hiç mi düşünmedin?
Hadi toparlan bakalım..
:1hug:

canım çok sagolasın..öle yapıom zati.kardeşleriylre aynı evde duruoruz karedeşleriyle çok iiyim konuşuoruz gülüoruz.onun odasına girmiorum..konuşmjuorum bile.sende samsnlusun sanırım neresindesin:içelim:

beni yanlış anlamışsın herhalde ben eşini haklı görmüyorum tavrını al diyorum ama çocuklarınıda düşün lütfen.tabiki kendini ezdirmeyeceksin..madem konuşarak olmuyorsa ve şiddet + rencide edici sözler devam ediyorsa kararını kendin vereceksin...ben sadece yapıcı ol dedim okadar...

beni yanlış anlamışsın herhalde ben eşini haklı görmüyorum tavrını al diyorum ama çocuklarınıda düşün lütfen.tabiki kendini ezdirmeyeceksin..madem konuşarak olmuyorsa ve şiddet + rencide edici sözler devam ediyorsa kararını kendin vereceksin...ben sadece yapıcı ol dedim okadar...

canım ben seni çok iyi anladım yatak ayırma konusundan bahsettinde bende bazı şeylere bi yere kadar katlanılıo.bana lanet olsun diyen herif yatmakta istemez.bende bilincinde olarak yatmadım..anlaştıkmı?yorumun için zahmet edip benim için yazdıgın için çok tşk ederim.a.s.

hayat zor. iliskiler zor. yasamak icin caba göstermek zordur.. ya katlancaksin yada duruma el koyacaksin gercekten. gönulden kalpten.

Bir tartışmamız sırasında bende eşime böyle bir cümle kurdum.Ama aslında hissettiğim o değildi.Okadar kızgındımki ne söylediğime dikkat etmedim. Ve çok pişman oldum. Onu inanılmaz kırdım ve kendimi affettirmem zaman aldı.Gözleri doldu hiç unutamıyorum hala :KK43:
Eşinde bunu sinir anında söylemiş ve sonradan pişmanlık duymuş olabilir. Hafiften şiddette gördüm diyorsun.Sen bilirsin tabiki yaşayan sensin ama insanlar sinirlendiklerinde bazen saçmalayabiliyor....

ayrılamazsan, gecici babanin evine gidemezsen, esinle de konusmuyorsun peki hangi konuda yardim istiyorsun ben anlamadim. E o zaman ozur dilemesini bekliceksin, ozur diler gibi bisiler yapacak sen de affedip kaldigin yerden devam edeceksin, baska ne denebilir bilmiyorum

evet gerçekten ağır bir laf etmiş eşim bana bu lafı diyecek üstünede ufaktanda olsa şiddet gösterecek asıl benim seninle evlendiğim güne lanet olsun der çıkar giderim.tabi yinede büyük konuşmamak lazım.seninde ona muhtaç olduğun bir yönünmü var eğer öylese ve oda senin ona muhtaç olduğunu biliyorsa daha ezecegi günler var demektir.ne olursa olsun bir erkeğin karşısında ezik durmayacaksın gözünün kara olduğun göstereceksin herif kısmına bende bunu öğrendim artık

evet gerçekten ağır bir laf etmiş eşim bana bu lafı diyecek üstünede ufaktanda olsa şiddet gösterecek asıl benim seninle evlendiğim güne lanet olsun der çıkar giderim.tabi yinede büyük konuşmamak lazım.seninde ona muhtaç olduğun bir yönünmü var eğer öylese ve oda senin ona muhtaç olduğunu biliyorsa daha ezecegi günler var demektir.ne olursa olsun bir erkeğin karşısında ezik durmayacaksın gözünün kara olduğun göstereceksin herif kısmına bende bunu öğrendim artık

canım benim muhtaç oldugum hiçbişi yok..ayrılsam maddi gelirim var az çok.ayrılsam annemin maaşını alabiliyorum çalışıorumda.sorun çocuklarım.onarı anasız babasız büyütmek istemiyorum..arada büyümememlerini sevgiyle bizimle büyümelerini istiorm.sırf onlar için istiorum.daha çok küçükler be caım..allaha şükür kimseye bi muhtaçlıgım yok yani.:uhm:

X