zaten konuşmuyorum..şiddet bi tarafa o sözü dah çok yüzüme çarrptı.yüzüme vurdugunun acısı geçtide osöz yattıgımda kalktıgımda beni daldırıo alıp getirio.sürekli hatırlıorum unutamıorum.bide kaçarak evlendik.ailemi hiçe saydım onuniçin..evlenirken ona'bak benim ailem kalmadı artık.sendeen ayrılma derecesine gelince tek çözüm yolum ölmek olur dedigim halde bunlareı yapıo bana..o akşamda hap içtim artık çözüm yolu bulamadım.haberi oldugu halde kılını kpırdatmadı yattı uyudu..ben nelere katlandım..kardeşleriyle yaşıyoruz..2 çocugumla dükkanda duruorum...yardımcı olmak için..okulumu bıraktım onun içinn..çok karışıgım.ailemem sölesem onun için çok zararlı olur.beni çe
ker alırlar.onun içinde
iyi şeyler yapmazlar..aşagı tükürsem bıyık yukarı tükürsem sakal..naptım ben allahım..sadeceo nu sevmek hatam..lanet olsun bana halen seviyorum..bu ne biçim şey ya..bırakamıom onu...
2 tane yavrun varken nasıl hap içip ölmeyi düşünürsün.
Sakın ola bir daha böyle birşeye kalkışayım deme.
Hem yavrularını ortada bırakacaksın, hem de intihar etmek ne kadar büyük bir günah.
Allahın verdiği canı almaya hakkın yok.
Öncelikle yavrularını düşünmek zorundasın, bunu unutma.
İkincisi, eşine muhtaç olduğunu fazlasıyla belli etmişsin.
Ondan ayrılırsan başka çarenin olmayacağını açık açık söylemişsin.
Bundan vazgeç en kısa zamanda.
Dayanamayacağın noktada çekip gidebileceğini bilsin.
Ona muhtaçmışsın imajından hemen kurtulman lazım.
Ayrıca kaçarak evlenmiş olsan bile bir aile çocuğunun acı çekmesine göz yummaz.
Evlatlarısın sen onların, bi namussuzluk da yapmadığına göre, eşinden ayrılmak zorunda kalsan bile seni desteklerler.
O yüzden umutsuzluğa kapılayım falan deme.
Hele böyle bir mesele için hap içmeler falan sakın yapma.
Hayatta en değerli şey sensin ve yavruların, bunu unutma canım benim.
Allahtan yardım iste her zaman, O kullarını geri çevirmez.