Eşiniz size ayrılalım mı derse ne yaparsınız?

bu yazıda bana kocaman bir taş geldi.. nişanlıyken olur aşkım tamam aşkım diyen ben evlenince hayyyırr demeye başladım. o zaman sen bilirsinler anında döndü ve ilk kavgamızı bu yüzden yaptık :roflol: gerçi birkaç ay önce anladım hatamı artık onuda anlamaya çalışıyorum fazla zorlamıyorum.

hiç başka biri için hayat arkadasını uzmeye deger mi?..
kıyamam ben bazen ısrarcı olabılıyorum ama asla böyle değil..
bu günlere gelmek için ne fedakarlıklar yaptık ne zorluklar aştık..
Allah sevenleri ayırmasın.. yazıdan cok duygulandım...:utangac:

Çok güzeldi yaaaa gözlerim doldu.Zaten ağlamaya hazırım bu aralar.
Ama eşim ciddi ciddi ayrılamak istediğini söyleseydi.Bende tamam derdim.Ne diyeceksin başka:1shok:

bazı şeyleri yaparken farkında olmayabiliyoruz..özellikle sevdiklerimize karşı..
önemli olan sanırım birbirimizi olduğumuz gibi kabullenmek.

bunu ben de ne çok yapıyorum . kocama ısrarla baskıyla bazen canının hiç istemediği şeyleri yaptırıyorum o da beni kırmamak için yapıyo. bazen sitem de ediyo. bi gün sabrını kaybedicek çok zorlamıcam artık adamcağızımı

etkilenmemek mümkün degil.. bir degil birkac ders cikartilabilir bu yazidan..
tesekkürler güzel ve anlamli paylasim icin..

ne garıp...ıbırlıkde oldugumuz kısının huylarını bılerek evlılıyo daha sonra maraton sıkıcı gelıyo ve karsımızdakını degıstırme ıcıne dusuyoruz onuda o halı ılekabul etsek ne guzel olur..

ölesine okumaya başlamıştımm ama okadar beğendimkiiiii....süperrrrrrr...ellerine sağlıkkkkk...

kızınki düpedüz şımarıklık tabi de..
erkeğin de bu haltı yedikten sonra arkasını dönüp hor hor uyuması vicdansızlık..

gercekten cook güzell bi hikaye yaa gözlerim yasardi...tessekürler arkadasim...:)

Güzel ve çok etkileyici. Kaç erkek burdaki gibi davranır bilemiyorum. Sıkıldılarmı kestirip atıyorlar. Bende bi çok şeyi yasaklamak istiyorum. Sonucun böyle olcağını bilsem hiç durmam :)

Back