Esiniz izinli oldugunda neler yapiyorsunuz

benim esimde pazar dahil 6'da kalkar oturur:işsiz:
cocuklarda 7 demeden uyanirlar.
kafama yorganı çeker 9 kadar uyuyum derim:uykucu:
biz aciktik kahvaltı yapalım derler saat 8 de:KK34:
evde küçük çocuk olunca destek beklemeniz normal.
zorla yaptırın bazı şeyleri.
belki bir sure sonra vazife haline getirir:110:

+1
Ben 7-24 çocuk bakacağım da, boğazımdan geçen lokmalar, oraya buraya yetişeceğim derken zıkkım olacak da ne yediğimi içtiğimi anlayamayacağım da, adam yayıl yayıl uyuyacak, kahvaltısı önüne servis edilecek, sonra sigara keyfi için koltuğuna yayılacak, bir de boşluktan telefonda oyun oynayacak... Başka?

"Baba evinden mi getirdim ben bu çocuğu, kalk da biraz koca, biraz baba ol, kalk bakayım!" diyerek o oturduğu koltuğa uçan tekme atarım, bırak tahammül etmeyi.

Çok bencil, merhametsiz ve sorumsuzca eşinizin şu hareketleri. Ben eşimi anlatmayayım, nispet gibi olur, ayıp olur, bu konuda maşallahı var diyeyim o kadar.
Avatar da tehlikeli zaten o potansiyel var sizde ama valla haklısınız aşağı yukarı bende yapıyorum :)

Koltuğa uçan tekme atmadım henüz , yakındır :KK70:

Isten eve gelir yemegini yer pc basina oturur counter oynar cocuk yaninda bi tarafini da parcalasa dikkatini cekemez kulakligini da takar dis dunyayla ilgisi yoktur bisey dersin duymaz.. yemekte de ayni sekilde bisey dersin duymaz hep biseyler dusunuyor en az uc kere anlatmalisin dikkatini cekebilirsen tabi .. hadi cocugu parka gotur derim goturmez hafta sonuda muhterem popisini yerinden oynatmaz pc basinda ya anime izler ya counter oynar kafasina gore takilir .. bak arkadaslarin sunu yapiyor diye gosteririm dellenir biz evde oturuyoruz herkes geziyor mu demek istiyorsun diye dellenir tartisir 1 - 2 saat odasinda takilir sonra yine gelir oyuna devam :) disariya cikacagimiz zaman bahane bulur cikmaktan vazgecer falan mecburen ben cikaririm cocugu cunku disari cikmak icin aglar .. ye ic yat kalk oyun oyna ye yat seklinde davranir .. arada birde cocugun oyuncaklarina kizar tekmeler falan bu oyuncaklar neden burada diye hafta da 1 gun de futboll oynar is arkadaslariyla hepsi bu .. bende cocugu parka gotururum gun icinde sonrasi hep evde yim hapis hayati vol 1... paylasim en alt duzeyde..
Senin iki çocuğun var sanırım ( sözde eşle birlikte )
Nefret ediyorum şu oyun oynayan, video izleyen, çizgifilm izleyen erkeklerden eşek kadar olmuşlar :/ çocuktan beterler niye evleniyorlar sanki ?

Hafta sonu mutlaka dışarı çıkarız , hiç plan yapmadiysak en azindan sahile gidip bisiklet park takiliriz çocuklarla .
Tembellik yapıp eşiyle çocuğuyla ilgilenmeyen kocaları " bir gün tatili var yazık " diye normallestiren kadınları da hiç anlamıyorum.Bu erkekleri bu hale siz getiriyorsunuz hanımlar...O parklarda bahçelerde AVM.lerde çocuklarıyla zaman geçirirken gordugunuz duydugunuz babalar da çalışıyor ve genellikle 1 gün tatilleri var.Valla bak :işsiz:

Sinir bozucu bi durum esimle 12 ye kadar uyuruz kahvaltimizi yapariz kahvemizi iceriz otururuz aksam olur disari cikariz yemege falan sonra geliriz genellikle boyle olur o ne yahu haftada bir izin de beninle ilgilenmeyecekse ne yapayim oyle kocayi

O bir günün en azından yarısını eşine çocuğuna ayırması gerekir. Öğlene kadar yatıp akşama kadar evde miskinlik edilir mi? Hadi arada bir olurda daimi olması çok kötü.

Ayy pek tembel bir adammış: çocuğu birlikte gezdirin, parka, havuza falan gidin ne biliyim... Bizde kocam önce kalkar zaten:))) ben uykumu alınca daha mutlu oluyorum.. Bizde bebek yok, 2 side büyüdü.. Geniş bir kahvaltı hazırlarım.. Sonra eşim m utlaka oğlanı denize götürür, malum su kuşu:))) bende evle ilgilenirim, onların yanına gider denize girerim.. Bazen yazlıkta merkeze inip çarşı pazar gezerim.. Ufak tefek eve bişeyler almaya bayılırım:)) Karides tava, kalamar tarzı şeyler yerim deniz kıyısında.. Yazlıkta mutlaka pazara giderim.. Taze yeşillik meyve sebze alırım.. Otantik cafelere giderim.. Koruk suyu içerim:)) Böylee...
Super, konu sahibi bunları okuyunca çok mutlu olacak ve bir fikir edinecek mutlaka..
Yazlıkta neler yaparsınız konusu bu zaten.

esiniz izinli oldugunda neler yapiyorsunuz? Arkadaslar kafaya Acayip takmis durumdayim esimin Bu huyundan nefret ediyorum izinli diyelim bugun Adam 12 kadar uyuyor her Neyse uyusun Ben Saat 8 de kalkiyorum 10 aylik bi kizim var cunku karnini doyuruyorum kahvaltiyi hazirliyorum sonra kizimin öglen yemegini hazirliyorum adam kalkiyor kahvaltisini ediyor kizimda kendi mama masasinda oturuyor Iste esim kahvaltisini yapip cocugu masada birakiyor sigara icmeye gidiyor balkona orda biraz keyif yapiyor telefonda oyun oynuyor cocuk o sirada Benim yanimda Ben biraz geh kalkiyorm kahvaltidan Adam Bu sefer balkondan cikip yatak odasina geliyor orda uzaniyor telefonla oynamaya devam
Yani Ben kahvaltimimi yapiyim cocugami bakiyim orayada toparliyim Bu Adam neden böyle Ya bütün gün yatakta kalsa cabasi artik Yeter Yani daha kizimla bi parka gitmemis Ben hep göturuyorum kizimi Adam hic demez beraber gezelim offff siz böyle biseyi tahamul edermisiniz?
İş ağırlığına göre değişir benim eşim mağaza sorumlusu bütün gün ayakta geçiriyor zor yani ama hiç böyle davranmaz bize izinli olduğu zaman kızım zaten babaya aşık uyanır uyanmaz babayı uyandırır ben kahvaltıyı hazırlayana kadar kızımla top oynarlar yada başka oyunlar kahvaltıdan sonra da oyuna devam ederler. İkindi den sonra dışarı çıkarız gezmeye götürür 1 bardak çay içme bile olsa bizi evde yalnız bırakmaz arada arkadaşlarıyla dışarı çıkar.

Sizin için üzüldüm özellikle bebeğiniz için çünkü onların babaya çok ihtiyacı var. Gezmeyi filan geçtim en azından parka götürse yarım saatte olsa bebek ve baba arasında bir bağ olması için. İlgi sevgi alaka göstermeyecek size yardım etmeyecekse ne diye çocuk yapmış sordunuz mu

Boylelerini yattiklari yerde gece bogmak lazim:KK53:
Ne is yapiyorlar da bu kadar yoruluyorlar hic anlamiyorum, halde hamallik mi yapiyor esiniz? Tahammul etmeyin. Evde yalniz birakin,sabah alin cocugu cikin disari. Uyandiginda kahvalti sofrasi yerine bos masayi yesin

Benim eşimin de haftada bir gün tatili var pazar günleri..ve çalışırken çok yorulur kafa olarak.Bedenen bir zorluğu yok yaptığı işin. Eğer eşinizin işi onu fiziki anlamda yoruyorsa biraz hak verebilirim dinlenmek ister.Ama yinede bütün bir gün oğluna ve eşine en azından bir saatini ayirabilmeli.
Çocuklar anne yada baba ilgisi görmediğinde bu onların bütün yaşamını etkiliyor çünkü.

Senin iki çocuğun var sanırım ( sözde eşle birlikte )
Nefret ediyorum şu oyun oynayan, video izleyen, çizgifilm izleyen erkeklerden eşek kadar olmuşlar :/ çocuktan beterler niye evleniyorlar sanki ?
ikinci daha çok uğraştırıyor maalesef , yaşı küçük olan en azından eğitiliyor kavga falan da etmiyor oynuyorsun gezdiriyorsun susuyor yorulup uyuyor falan diğerini büyütmek uğraşmak daha zor inanın :)

esiniz izinli oldugunda neler yapiyorsunuz? Arkadaslar kafaya Acayip takmis durumdayim esimin Bu huyundan nefret ediyorum izinli diyelim bugun Adam 12 kadar uyuyor her Neyse uyusun Ben Saat 8 de kalkiyorum 10 aylik bi kizim var cunku karnini doyuruyorum kahvaltiyi hazirliyorum sonra kizimin öglen yemegini hazirliyorum adam kalkiyor kahvaltisini ediyor kizimda kendi mama masasinda oturuyor Iste esim kahvaltisini yapip cocugu masada birakiyor sigara icmeye gidiyor balkona orda biraz keyif yapiyor telefonda oyun oynuyor cocuk o sirada Benim yanimda Ben biraz geh kalkiyorm kahvaltidan Adam Bu sefer balkondan cikip yatak odasina geliyor orda uzaniyor telefonla oynamaya devam
Yani Ben kahvaltimimi yapiyim cocugami bakiyim orayada toparliyim Bu Adam neden böyle Ya bütün gün yatakta kalsa cabasi artik Yeter Yani daha kizimla bi parka gitmemis Ben hep göturuyorum kizimi Adam hic demez beraber gezelim offff siz böyle biseyi tahamul edermisiniz?
Allahım ya ne kadar çok kafasına göre takılmak isteyen koca.Özel hayat isteyen,yalnız takılmak isteyen, çocuğuyla ilgilenmeyip çocuk gibi oyun oynayan adamlar evlenmesin, gül gibi kadınları eve alıp ilgilenmeyeceklerse, yardım etmeyeceklerse, bu gerçekler yüzlerine vurulunca yüzsüzce bağırıp sinirleneceklerse lütfen evlenmesinler ya Allahım

bizimkinin haftada 2 gün izni ve fiziksel olarak çalışmıyor hatta tüm gün oturuyor arada seni gezdiriyim bacakların açılır diye kandırmaya çalışıyorum ama nafile :)

Back
X