Evet calistim tabikiSiz çalıştınız mı hiç?
Hep konusuYorum Cok kavgada ettik biktim gercektenKafasına tava ile vurun... Şaka ! Kendisiyle konuştunuz mu bu durumu ? Bir cingar koparın bence... Tek başınıza yapmadınız sonuçta o çocuğu ilgilenmesi gerekiyor...
Yani o kahvaltı masasında hiç mı sohbet muhabbet olmuyor ne bileym hiç mı bir plan yapmıyorsunuz? Çocuğa aşırı ilgiden eşinizi ihmal etmiş olabilir misiniz ?Hep konusuYorum Cok kavgada ettik biktim gercekten
Adam yataktan cikmiyor elinde telefon yatak Hadi gidelim de Ben kahvaltimi ediyim oralarimi toparliyim cocugami bakiyimMm.. sinir bozucu harbi..
Neden kendisine söylemiyorsunuz, hadi bugün şuraya gidelim vs..
Konusmayi sevmeyen biri konustummuda Cok konusuon der hep telefonda oyun oynarYani o kahvaltı masasında hiç mı sohbet muhabbet olmuyor ne bileym hiç mı bir plan yapmıyorsunuz? Çocuğa aşırı ilgiden eşinizi ihmal etmiş olabilir misiniz ?
Ben burada sizin de genel olarak ilginzin fazlaca bebeğe kaydığını düşünüyorum... O zaman hafta sonuna az bir zaman kala yemekte konuşun , plan yaptım şuraya gidelim deyin...Konusmayi sevmeyen biri konustummuda Cok konusuon der hep telefonda oyun oynar
Adam yataktan cikmiyor elinde telefon yatak Hadi gidelim de Ben kahvaltimi ediyim oralarimi toparliyim cocugami bakiyim
Bir an hızınızı alamayıp tüm haftayı anlatacaksnz sandmAyy pek tembel bir adammış: çocuğu birlikte gezdirin, parka, havuza falan gidin ne biliyim... Bizde kocam önce kalkar zaten:))) ben uykumu alınca daha mutlu oluyorum.. Bizde bebek yok, 2 side büyüdü.. Geniş bir kahvaltı hazırlarım.. Sonra eşim m utlaka oğlanı denize götürür, malum su kuşu:))) bende evle ilgilenirim, onların yanına gider denize girerim.. Bazen yazlıkta merkeze inip çarşı pazar gezerim.. Ufak tefek eve bişeyler almaya bayılırım:)) Karides tava, kalamar tarzı şeyler yerim deniz kıyısında.. Yazlıkta mutlaka pazara giderim.. Taze yeşillik meyve sebze alırım.. Otantik cafelere giderim.. Koruk suyu içerim:)) Böylee...
Bir an hızınızı alamayıp tüm haftayı anlatacaksnz sandm
Gençlere;örnek olmak lazım:)))))Bir an hızınızı alamayıp tüm haftayı anlatacaksnz sandm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?