Esiniz izinli oldugunda neler yapiyorsunuz

Kader2410

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
265
82
28
esiniz izinli oldugunda neler yapiyorsunuz? Arkadaslar kafaya Acayip takmis durumdayim esimin Bu huyundan nefret ediyorum izinli diyelim bugun Adam 12 kadar uyuyor her Neyse uyusun Ben Saat 8 de kalkiyorum 10 aylik bi kizim var cunku karnini doyuruyorum kahvaltiyi hazirliyorum sonra kizimin öglen yemegini hazirliyorum adam kalkiyor kahvaltisini ediyor kizimda kendi mama masasinda oturuyor Iste esim kahvaltisini yapip cocugu masada birakiyor sigara icmeye gidiyor balkona orda biraz keyif yapiyor telefonda oyun oynuyor cocuk o sirada Benim yanimda Ben biraz geh kalkiyorm kahvaltidan Adam Bu sefer balkondan cikip yatak odasina geliyor orda uzaniyor telefonla oynamaya devam
Yani Ben kahvaltimimi yapiyim cocugami bakiyim orayada toparliyim Bu Adam neden böyle Ya bütün gün yatakta kalsa cabasi artik Yeter Yani daha kizimla bi parka gitmemis Ben hep göturuyorum kizimi Adam hic demez beraber gezelim offff siz böyle biseyi tahamul edermisiniz?

Mm.. sinir bozucu harbi..:işsiz:
Neden kendisine söylemiyorsunuz, hadi bugün şuraya gidelim vs..

Benim umurumda olmazdı,
Bizim için çalışıyor ,ailemiz için.
Eşim şehir dışında çoğunlukla,sevgililerden bile az görüşüyoruzdur,
Eve gelince ilgilenir benimle ama beklenti içine girmem,canı çıkıyor dışarıda çalışacak diye,bir de benim suratımı çekmesini istemiyorum çünkü.

Konusmayi sevmeyen biri konustummuda Cok konusuon der hep telefonda oyun oynar
Ben burada sizin de genel olarak ilginzin fazlaca bebeğe kaydığını düşünüyorum... O zaman hafta sonuna az bir zaman kala yemekte konuşun , plan yaptım şuraya gidelim deyin...

eşiniz çok mu yoruluyor acaba
biraz da yapı meselesi bu canım
sen dürtücen hadi şuraya gidelim diye yok mu diyor
sende cinselliğe yanaştığında yok diyecen

Ayy pek tembel bir adammış: çocuğu birlikte gezdirin, parka, havuza falan gidin ne biliyim... Bizde kocam önce kalkar zaten:))) ben uykumu alınca daha mutlu oluyorum.. Bizde bebek yok, 2 side büyüdü.. Geniş bir kahvaltı hazırlarım.. Sonra eşim m utlaka oğlanı denize götürür, malum su kuşu:))) bende evle ilgilenirim, onların yanına gider denize girerim.. Bazen yazlıkta merkeze inip çarşı pazar gezerim.. Ufak tefek eve bişeyler almaya bayılırım:)) Karides tava, kalamar tarzı şeyler yerim deniz kıyısında.. Yazlıkta mutlaka pazara giderim.. Taze yeşillik meyve sebze alırım.. Otantik cafelere giderim.. Koruk suyu içerim:)) Böylee...

Açıkçası ben tahammül edemem.
Çocuk üzerinde hiç mi sorumluluk almıyor, söyleseniz de yapmıyor mu?

Siz sormuşsunuz, anlatsam nispet yapar gibi olacak diye korkuyorum ama, çocuklar doğduktan sonra 12 ye kadar uyumuşluğumuz ikimizin de yoktur. Tabi eşinizin işini bilemem de tüm hafta işe gidebiliyorsa haftasonu da çocuğuna eşine biraz zaman ayırabilmeli, o kadar mu yoruluyormuş yani, öyleyse bir doktora gitsin.

Ayy pek tembel bir adammış: çocuğu birlikte gezdirin, parka, havuza falan gidin ne biliyim... Bizde kocam önce kalkar zaten:))) ben uykumu alınca daha mutlu oluyorum.. Bizde bebek yok, 2 side büyüdü.. Geniş bir kahvaltı hazırlarım.. Sonra eşim m utlaka oğlanı denize götürür, malum su kuşu:))) bende evle ilgilenirim, onların yanına gider denize girerim.. Bazen yazlıkta merkeze inip çarşı pazar gezerim.. Ufak tefek eve bişeyler almaya bayılırım:)) Karides tava, kalamar tarzı şeyler yerim deniz kıyısında.. Yazlıkta mutlaka pazara giderim.. Taze yeşillik meyve sebze alırım.. Otantik cafelere giderim.. Koruk suyu içerim:)) Böylee...
Bir an hızınızı alamayıp tüm haftayı anlatacaksnz sandm :KK45::KK45:

Back
X