esiniz izinli oldugunda neler yapiyorsunuz? Arkadaslar kafaya Acayip takmis durumdayim esimin Bu huyundan nefret ediyorum izinli diyelim bugun Adam 12 kadar uyuyor her Neyse uyusun Ben Saat 8 de kalkiyorum 10 aylik bi kizim var cunku karnini doyuruyorum kahvaltiyi hazirliyorum sonra kizimin öglen yemegini hazirliyorum adam kalkiyor kahvaltisini ediyor kizimda kendi mama masasinda oturuyor Iste esim kahvaltisini yapip cocugu masada birakiyor sigara icmeye gidiyor balkona orda biraz keyif yapiyor telefonda oyun oynuyor cocuk o sirada Benim yanimda Ben biraz geh kalkiyorm kahvaltidan Adam Bu sefer balkondan cikip yatak odasina geliyor orda uzaniyor telefonla oynamaya devam
Yani Ben kahvaltimimi yapiyim cocugami bakiyim orayada toparliyim Bu Adam neden böyle Ya bütün gün yatakta kalsa cabasi artik Yeter Yani daha kizimla bi parka gitmemis Ben hep göturuyorum kizimi Adam hic demez beraber gezelim offff siz böyle biseyi tahamul edermisiniz?
Yani Ben kahvaltimimi yapiyim cocugami bakiyim orayada toparliyim Bu Adam neden böyle Ya bütün gün yatakta kalsa cabasi artik Yeter Yani daha kizimla bi parka gitmemis Ben hep göturuyorum kizimi Adam hic demez beraber gezelim offff siz böyle biseyi tahamul edermisiniz?