- 8 Kasım 2013
- 487
- 389
- 34
-
- Konu Sahibi dubeduzmantik81
sadece benim gözüme iyi görünmüyo
akrabalarım, çevrem hep eşimden övgüyle bahsederr, davranışlarıyla herkesin beğenisini kazanmış
ilk defa gören insanlar bile şaşırıyo nerden buldun sen bunu diye
bi gün annemlerde misafir vardı eşim erkeklerin çayını doldurmuş, bizimkilerde bitmişti tam gitcektim mutfağa eşim geldi çaydanlıkla bizimkileride doldurdu. sonrada misfir kadın çok şaşırdı sen bunu nasıl yaptın dedi ben bişey yapmadım bana böyle geldi dedim benim adam hiç bişey yapmaz bişye elini sürmez diye dertlendi
bi gün kapının önünde ayakkabıları düzenliyo, üst komşu gördü, ben 48 yaşına geldim benim adam bi kere bile ayakkabı düzeltmedi aferin sana annen çok iyi yetişirmiş dedi. eşimde sonra bi havalandı şimdi beni övdümü diyo
insanların onunla ilgili bu sözlerini duydukça çok gururlanıyorum onunlada kendimlede
kabul olmuş duam o benim
şimdi bu konuda kimse bana sen eşini niye bu kadar övüyon burası yerimi diyemiyeceği için rahat rahat yazdım
2 yıl 3 aylık evliyiz, içkisi sigarası kumarı yok evden işe, işten eve. gece yarılarına kahveye gidip karısını ihmal eden bi tip değil.Tamamda dörtdörtlük insan yokki, hicmi kötü aliskanliklari yok ? Benim esimin elindende hersey gelir hatta cogu zaman yemekleri o yapar bizde, cünkü benden evvel eve gelir. Bu gibi bircok sey var..
Kac yillik evlisiniz ? Belki sadece iyi yanlari su an agir basiyor diye kötü yanlarini görmüyorsunuzdur.
mutluluğun daim olsun canımm2 yıl 3 aylık evliyiz, içkisi sigarası kumarı yok evden işe, işten eve. gece yarılarına kahveye gidip karısını ihmal eden bi tip değil.
saygısızlığı yok kötü sözü yok ses tonu bile yükselmez
haftada 1-2 halı saha maçına gider ve kendi takımının maçını izlemek için kahveye gider maç bittimi hemen evdedir bazen devre arası bile gelir. maç konusunda çok tartışıyoruz hoşlanmıyorum maça neden bu kadar tahammülsüzüm onuda bilmiyorum. eskiden daha çok gidermiş halı sahaya evlendikten sonra benim için azalttı. yinede maça gitmesini sevmiyorum ama bu onu kötü yaparmı bilemedim
şükür bizde aynıyız sadece maçı vardır seninki gibi... koyu fenerlidir ona karışmam ben gider izler gelir ..o yokken oğluşumla öpüşür koklaşırızz..2 yıl 3 aylık evliyiz, içkisi sigarası kumarı yok evden işe, işten eve. gece yarılarına kahveye gidip karısını ihmal eden bi tip değil.
saygısızlığı yok kötü sözü yok ses tonu bile yükselmez
haftada 1-2 halı saha maçına gider ve kendi takımının maçını izlemek için kahveye gider maç bittimi hemen evdedir bazen devre arası bile gelir. maç konusunda çok tartışıyoruz hoşlanmıyorum maça neden bu kadar tahammülsüzüm onuda bilmiyorum. eskiden daha çok gidermiş halı sahaya evlendikten sonra benim için azalttı. yinede maça gitmesini sevmiyorum ama bu onu kötü yaparmı bilemedim
amin Rabbim hepimize hayırlı eş versinmutluluğun daim olsun canımm
Sizce esiniz iyi bir insanmi ve buna nasil karar veriyorsunuz ?
Sevdigimiz cogu zaman iyi ve dogru degilmidir gözümüzde ? Ona saygi duyuyorsaniz ve seviyorsaniz, onun dogru dedigi sizede dogru gelmezmi ?
Burda okuyorum, aldatanlar, hakaret edenler, calismayanlar vs Benim esim melek gibi görünüyor gözüme ama burdakilerle kiyaslamadigimda cok kötü yanlarini görüyorum. Terazi burcu mesela, cok detayci, inanilmaz hassas, her söylenen kelimeyi tartar mesela be inanilmaz bencil.. Tabi bunlari görmem 10 senemi aldi :)
Sizde durum nasil ?