- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.821
Bu aralar kafama taktim kizlar eşim herkes öyle diyor ama ben gercekten cok merak ediyorum cogunuzun eşi böyle mi? 7 yillik evliyim cocugum var 2 tane.kocam isteyken tum gun hic beni aramaz (önemli birsey sormak icin fln haric) ne bir mesaj atar ne bi sesinini duyum.ne yapiyorsunuz gibi bir arama hic olmaz. Bazen hasta olurum grip mesela ozmn da aramaz nasil oldun veya cocuklar hastaydi nasilniz.Nobetleride oluyor Ay da 2/3 gece nobetinde de mesela sabaha kadar hic aramaz? Yani ölsek.kalsak haberi olmayacak sabah eve gelene kadar gecenlerde tartistik bu konu ile ilgili hatta agladim.cunku bana karsi ilgisiz.hissettiriyor bu durum beni önemsemiyor gibi geliyor ama kendi kabul etmiyor tabi cogu erkek boyledir diyor. Normal mi sizce eger degilse eşim neden boyle yapiyor cok konustum önemse bu durumlari ilgilen lutfen benim icin onemli diye ama yok yine ayni bu arada dogum gunu evlilik yildnm vs şeyleride önemsemez hatta cogu zmn hatirlamaz bile hatirlayincada en fazla bi pasta??? 7 yillik evliligimde sadece ilk evlilik yil donumunde yemege ciktik.mesela birkac dogum gunumde hediye almisligi vardir. İsten fln gelince de sohbet muhabbet pek yoktur hatta nerdeyse ben konusmazsam o hic konusmaz genel olarak da cok konuskan bir tip degil ama sonucta ben karisiyim daha muhabbetli olmasi gerekmez mi?Nasil düzelir ki bu adam ne yapmaliyim??? Bazen acaba beni sevmiyor mu diyorum.sevginin gostergesi sadece bunlar olamaz dimi kizlar??
Son düzenleme: