Eşiniz iş de sizi arar mi?

matruj1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
1.396
1.821
Bu aralar kafama taktim kizlar eşim herkes öyle diyor ama ben gercekten cok merak ediyorum cogunuzun eşi böyle mi? 7 yillik evliyim cocugum var 2 tane.kocam isteyken tum gun hic beni aramaz (önemli birsey sormak icin fln haric) ne bir mesaj atar ne bi sesinini duyum.ne yapiyorsunuz gibi bir arama hic olmaz. Bazen hasta olurum grip mesela ozmn da aramaz nasil oldun veya cocuklar hastaydi nasilniz.Nobetleride oluyor Ay da 2/3 gece nobetinde de mesela sabaha kadar hic aramaz? Yani ölsek.kalsak haberi olmayacak sabah eve gelene kadar gecenlerde tartistik bu konu ile ilgili hatta agladim.cunku bana karsi ilgisiz.hissettiriyor bu durum beni önemsemiyor gibi geliyor ama kendi kabul etmiyor tabi cogu erkek boyledir diyor. Normal mi sizce eger degilse eşim neden boyle yapiyor cok konustum önemse bu durumlari ilgilen lutfen benim icin onemli diye ama yok yine ayni:KK12: bu arada dogum gunu evlilik yildnm vs şeyleride önemsemez hatta cogu zmn hatirlamaz bile hatirlayincada en fazla bi pasta??? 7 yillik evliligimde sadece ilk evlilik yil donumunde yemege ciktik.mesela birkac dogum gunumde hediye almisligi vardir. İsten fln gelince de sohbet muhabbet pek yoktur hatta nerdeyse ben konusmazsam o hic konusmaz genel olarak da cok konuskan bir tip degil ama sonucta ben karisiyim daha muhabbetli olmasi gerekmez mi?Nasil düzelir ki bu adam ne yapmaliyim??? Bazen acaba beni sevmiyor mu diyorum.sevginin gostergesi sadece bunlar olamaz dimi kizlar??

Son düzenleme:
Arar. Kavga ettiğimizde aramaz bazen. Hasta olduğumda arar sorar. Yoğun olduğu zaman bir defa arar.

Benim eşimde çok şükür aramaz ana hasta olayım mutlaka arar hele çocuklar hastaysa özel günleri atlamaz atlayamaz çok laf ederim çünkü :)

Benim eşim arar ama kavga etmişsek o gün aramaz sadece . O günlerde annesini arıyor :)
Ben pek aramıyorum o arayınca açıyorum genelde.

5.5 yıldır beraber olduğum, birlikte yaşadığım sevgilimle birbirimizi aramıyoruz hiç. Bi ara mesaj yazmıyorum diye üzülüyordu da işteyken aklıma gelmiyor.

Şimdilerde Messenger dan kalpli sticker yolluyoruz bazen gün içinde.

7 yıldır böyle olan adam değişmez ki
Baslıktaki soruna gelince günde bikaç kere arar
Aksam gelince mutlaka muhabbet eder günümüzü anlatırız
Evlilik yıldönümü tanısma yıldönümü sevgililer günü dogumgunu kadınlar günü asla atlanmaz bi cicek en azından gönderilir
Bi evlilik nasıl baslarsa öyle gider sonradan değişmez malesef

gecenin üçünde neden uyanayım ki

Gündüz de işim varken kimse ile boş muhabbet edemem yani bir şey denilecekse acil vs ise tabii aranır da sesimi duymak için işimin arasında aramasın

Ben işim ve evini ayırmayı severim

Annem de aramaz iş saatinde mesela ama arkadaşlarım var aynı evde yaşadığı annesi ile bile günde üç kere işte konuşan bana çokkkk garip geliyor

Yoğun olmazsa ögle aralarında mesaj atar, aramaz. Nöbetçi oldugunda da ortam müsaitken arar. Tam tersi ben eşimi hiç aramam o da bundan yakınır hep. Ama sanırım biraz o alıştırdı beni diye düşünüyorum. Sevmemesiyle alakası yoktur bence

Çok yoğun mu çalışıyor? Eşimin işteyken arayacağı zamanlar bellidir hep ogle arasında ve cikista eve gelmeden arar hic sasmaz. Bir sey soracaksam veya o soracaksa arar muhabbet de ederiz yani müsaitse.

Bence bu soruyu burdaki kadınlara sorup,
eşinizi onların kocalarıyla kıyaslamanız hem yanlış hem de sizin derdinize derman olmaz.
Benim eşim mesela, beni gün içinde arar ama özel gün kutlamakta ve hediye seçip almakta hiç iyi değildir.
Bu onun kötü bir eş olduğunu mu gösterir?
Elbette hayır,25 yıldır gayet güzel geçinip gidiyoruz ve seviyorum eşimi.
Evlilik biraz da böyle bir şey,eşimizi her huyuyla kabul etmek ve kötü huyları iyi huylara katık etmek.
Ben beni aradı,aramadı,hediye aldı,almadı'ya takılmam.
Merhametli mi?Dürüst mü?Kişiliğime ve isteklerime saygılı mı? Sorumluluk sahibi mi?
Hayatın yükünü benimle paylaşıyor mu? Vb.
Bunlara bakarım.

Herkesin karakteri,eşinin kişiliği ve evlilik dinamikleri birbirinden o kadar farklı ki.
Herkesin sevgiyi-ilgiyi algılayışı ve karşısındakine aktarma yolu da farklı.
'Sevginin 5 Dili' diye bir kitap var.
Bence herkes özellikle de evli veya romantik ilişkisi olanlar okumalı.

Günde 1 kere mutlaka arar ne yapıyorsunuz iyi misiniz diye. Bunun dışında gerekli oldukça ararız birbirimizi. Hiç aramadığı gün de olur bilirim ki işi yoğundur fırsatı olmamıştır, ben de aramam işine gücüne baksın diye.

Hiç ama hiç aramaması bir sorun tabi ki. İnsan merak eder gün içinde hele de çocuk varsa

arar bazen de ben ararım ama oyle sesını duymak ıstedım hayatım seklınde bır muhabbetımız yok
aksama ne yemek yapsam aklıma gelmıyor derım şunu mu yapsan der :KK70: cocuk napıyor uslu durdumu bugun der yok cok yaramazdı sabrımı baya zorladı derım oyle yanı

Her ogle yemeginden sonra arar beni, aksam mesaiye kalacaksa normal is cikis saatinde ek olarak ben ararim. 2 3 dk sesini duymus olurum, ne yedigini falan sorarim ona gore aksam yemek yaparim. 1 senelik evliyim, tanisali 3 sene oldu. Evlenmeden once hic boyle is saatinde konusmazdik ama. Ben de calisiyordum cunku.

Hiç ama hiç aramaması bir sorun tabi ki. İnsan merak eder gün içinde hele de çocuk varsa

Mesela neyi merak eder

Evde olan bir kişi hele ki çocuk da varsa ne yapar kahvaltı hazırlar yedirir oyun oynar öğle yemeği hazırlar yedirir parka çıkar geri gelir vs

Önemli bir şey olursa hastalık vs eşini arar söyler

Onun dışında işteki biri evdeki birini neden merak etsin ki farklı ne olabilir

gecenin üçünde neden uyanayım ki

Gündüz de işim varken kimse ile boş muhabbet edemem yani bir şey denilecekse acil vs ise tabii aranır da sesimi duymak için işimin arasında aramasın

Ben işim ve evini ayırmayı severim

Annem de aramaz iş saatinde mesela ama arkadaşlarım var aynı evde yaşadığı annesi ile bile günde üç kere işte konuşan bana çokkkk garip geliyor

Sevgilinizin veya eşinizin sesinizi duymak isteyip sizi araması hoş değil mi? Kulağa çok hoş gelmiyor mu? Yoksa ben mi çok duygusalım acaba?

Sadece bu davranışı yüzünden ilgilenmediğini düşünmüyorsunuz sanırım ? Genel olarak bir ilgisizlik durumu varsa birşey diyemem ama sadece çalışırken aramıyorsa ‘kocam ilgisiz’ damgası biraz acımasızca olur :)
Ben çalışırken hiç aramam düşünüyorum da belki 1-2 defa aramışımdır , çünkü çok yoğun işim var ...
Ama arada tuvalete filan gittiğimde kalp yollarım :)
o çalışırken müsaitse arar fakat bazen de aramaz . Yani o günkü yoğunluğa bağlı . Hastalık vs. Olduğunda özen gösterir ama.
Belli ki eşinizin işi yoğun, eğer bir tek bu konuda eksikliğiniz varsa üstüne gitmeyin eşinizin ama genel olarak bir ilgisizlik hissediyorsanız bunu ‘sen beni iş yerindeyken hiç aramıyorsun !’ demek yerine , genel olarak bir ilgisizlik olduğundan bahsedebilirsiniz ..

X