Eşiniz ile hiç online sex yaptınız mı

Eşim ile bi kaç haftadır ayrı şehirlerdecyiz. JNjHOna ahlak dışı videolar izlememsi için kızdım yapmıyordda zaten o da online yapalım yüzümüzü göstermwden görüntülü konuşalım diye öneri de bulundu. Bende garipsedim yani daha önce online böyle bişe yapmadım ama o yüzden bilemedim. Siz yaptınız mı daha önce.
Çok farklı bi post oldu bence :KK54: :KK54: :KK54: :KK54:
Farkli bı fantezi tabi her yiğidin bı yogurt yiyişi var arada farklı odalara da geçip görüntülü yapın ilişkinize farklı bı boyut kazandırın ha bu arada maske takın gizemli olun 🤙

Eşim ile bi kaç haftadır ayrı şehirlerdecyiz. JNjHOna ahlak dışı videolar izlememsi için kızdım yapmıyordda zaten o da online yapalım yüzümüzü göstermwden görüntülü konuşalım diye öneri de bulundu. Bende garipsedim yani daha önce online böyle bişe yapmadım ama o yüzden bilemedim. Siz yaptınız mı daha önce.
Çok farklı bi post oldu bence :KK54: :KK54: :KK54: :KK54:
Hiç sevmem öyle yazismali görüntülü seks
Sıkıntı basıyor bana 😂

Şu başlıkların altına inandırıcı gelmediniz, mantıklı gelmedi, bunu öğrenip ne yapacaksınız diyenler muhabbeti baltalıyor gerçekten. Lütfen her konuya yazmak zorunsa değilsiniz. Her konuyu okumak zorunda da değilsiniz ona göre yazın.
Aynen ya sanki onlara mantıklı mı değil mi diye soran oldu daha önce siz de yaptınız mı ne düşünüyorsunuz dedik işe yarar cevap vermeyecekseniz niye giriyorsunuz

Kastettiğiniz şeyi ne bileyim müneccim miyim? Anlaşılmak istiyorsanız açık konuşması gereken sizsiniz kimse sizin ne kastettiğinizi düşünmek zorunda değil. Nitekim onu kastetmiş olmanız da durumun vehametini azaltmadı forumun geneli soru sormak ve danışmak için var. Yanılmak rutininiz belli ki✨
Müneccim olmanıza gerek yok. Okuduğunuzu anlamanız yeterdi.🤗

Evlenmeden önce uzaktik yapmıştık görüntülü nişanlılık da falan. Evlendikten sonra daha kalmalı şeklimiz olmadı nasib kısmet 😄

X