• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz hangi meslekten olsaydı mutlu olurdunuz?

flocke

topiclerin güzin ablası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
6.333
827
113
Diğer
tümüyle eğlencesine açılmıştır bu konu arkadaşlar.üzerinde fazla durmadan,kariyer ya da kazanca bakmaksızın cevaplamanız,bu topiği daha ilginç kılacaktır.
geçenlerde eşimle oturup tv izlerken,kuaföre gitmek istediğimi söyledim.saçlarımdan sıkıldığımı bir değişikliğin zamanı geldiğini anlattım. 'iyi git.'dedi sadece...:44:ikinci denemeyi yaparak fikrini almak istedim:'sence nası bi kesim daha iyi gider?ya da hangi renk daha hoş olur?' bayık balık gibi bi bakış atarak:'sen bilirsin!'dedi. o vakit stress hormonumun faaliyete geçtiğini damarlarımda hissederek derin bir nefes alıp metanetimi korumaya çalışarak:'bilseydim,sana fikir sormazdım!'dedim.yine aynı bakışı atarak,standart konu kapatma cevabını verdi tebessümle:'Sen ne yapsan sana yakışır zaten.':84::84::84::84:o an onun bir kuaför olsaydı bu sıkıntıyı hiç bi zaman çekmemiş olacağımı düşündüm.:1:
saçlarınızın kırıklarınla her zaman ilgilenen,dilediğiniz vakit size fön çeken,saç renginizde profesyonel fikir yürüten ve uygulayan bir eşle evli olmak pek bi hoş olurdu herhal.:9::9::9:
benim seçimim kuaförden yana,ya siz???

İlk kocam elektirik-elektronik mühendisiydi memnundum. :31:
Şimdiki mütehait olabilir,şöyle evlerimiz olur,kiraları neyim toplarız mesela..:9:

Ya kocamın kuaför olması dehşet olurdu..ama bu işi bilipte yapmayanlardan olması gerekirdi:12:
Kuaför olup,başka bir meslek dalını idrak edecek,ama evde saçlarıma şekil verip,boyayacak,kesecek eşim olmalıydı..Hem böylece ben yorulmazdım,hem paramız cebimizde kalırdı,hemde eşimin sanat dalıyla grur duyar,herkese hava atardım.:9:

Eşimin dr olmasını çok isterdim bu arada..Beyin cerrahı,kanser üzerine kendini dehşet geliştirmiş bir prof,yada kalp cerrahı..Hem insanların dualarını alıp,onlara iyiliği dokunurdu,hemde bizlere birşey olduğunda,prof burnumuzun önünde olurdu..:)

Ya kocamın kuaför olması dehşet olurdu..ama bu işi bilipte yapmayanlardan olması gerekirdi:12:
Kuaför olup,başka bir meslek dalını idrak edecek,ama evde saçlarıma şekil verip,boyayacak,kesecek eşim olmalıydı..Hem böylece ben yorulmazdım,hem paramız cebimizde kalırdı,hemde eşimin sanat dalıyla grur duyar,herkese hava atardım.:9:

Eşimin dr olmasını çok isterdim bu arada..Beyin cerrahı,kanser üzerine kendini dehşet geliştirmiş bir prof,yada kalp cerrahı..Hem insanların dualarını alıp,onlara iyiliği dokunurdu,hemde bizlere birşey olduğunda,prof burnumuzun önünde olurdu..:)
demi ama!en ufak bi şikayetinde anında teşhisi koyan ve buna uygun bi de ilaç tavsiye eden bi koca!hiç hastalıktan çekme gibi bi derdimiz olmazdı:9:

arkadaşlar benimki kimya mühendisi.bu ara evi karıncalar bastı borik asit yapıp pamuklara damlatıp karıncaların geldikleri yerleri tıkııyor ama sonuç pek iç açıcı değil :1: o yüzden çocuk doktoru olmasını isterdim ; hastalandığında kızımı babası tedavi ederdi .:emir_bebek:

arkadaşlar benimki kimya mühendisi.bu ara evi karıncalar bastı borik asit yapıp pamuklara damlatıp karıncaların geldikleri yerleri tıkııyor ama sonuç pek iç açıcı değil :1: o yüzden çocuk doktoru olmasını isterdim ; hastalandığında kızımı babası tedavi ederdi .:emir_bebek:
ya hakketten,çocuklar hastalandığında bunu ben de çok düşünmüşümdür aslında.çocuk dr.'u olsa şak diye olayı kökten çözerdik diye!

demi ama!en ufak bi şikayetinde anında teşhisi koyan ve buna uygun bi de ilaç tavsiye eden bi koca!hiç hastalıktan çekme gibi bi derdimiz olmazdı:9:

Reçetesi,inciği,cinciği sıra beklemesi,bunların hiç biri olmazdı oh be..
Sabah muahnehaneye birlikte gider,ilk sırayı ben kapardım:27:
Allah hastalık vermesin hiç kimseye..Bunlar işin espirisi..Amansız bir hastalıkla boğuşurken,bunların hiç biri insanı kurtarmaya yetmezdi.Allah herkese sağlık,sıhhat,mutluluk huzur versin İnşALLAH:nazar::nazar::nazar:

Reçetesi,inciği,cinciği sıra beklemesi,bunların hiç biri olmazdı oh be..
Sabah muahnehaneye birlikte gider,ilk sırayı ben kapardım:27:
Allah hastalık vermesin hiç kimseye..Bunlar işin espirisi..Amansız bir hastalıkla boğuşurken,bunların hiç biri insanı kurtarmaya yetmezdi.Allah herkese sağlık,sıhhat,mutluluk huzur versin İnşALLAH:nazar::nazar::nazar:
amin....bizimki işin espirisi tabe.

Benimki de polis ama ben psikolog olsun isterdim:)bana sempatik değil empatik yaklaşsin beni içine soktuğu hipnozdan kurtarsın:)beni her zaman dinlesin anlasın kişisel gelişimime rehber olsun yalnızlık korkumdan kurtarsın:)

Benimki de polis ama ben psikolog olsun isterdim:)bana sempatik değil empatik yaklaşsin beni içine soktuğu hipnozdan kurtarsın:)beni her zaman dinlesin anlasın kişisel gelişimime rehber olsun yalnızlık korkumdan kurtarsın:)
bu da güzel...:69:konuşmaya ihtiyacınız olduğunda anında maçı bırakıp,hatta tv'yi kapatıp:'dinliyorum hayatım anlat!'diyen bi koca???çok mu ütopik oldu ne?

doktor filan diyoruz espiri filan ama gerçekten dr olan ve çocuğu ailesi hastalıktan kurtulmayan bi yakın bir akrabam var adam kimseyle ilgilenmiyor artık. bıkmış usanmış heralde:1: terzi kendi söküğünü dikemez ya psikologların psikolojisi delilerden daha bozuk inanın bana.:1:

bu da güzel...:69:konuşmaya ihtiyacınız olduğunda anında maçı bırakıp,hatta tv'yi kapatıp:'dinliyorum hayatım anlat!'diyen bi koca???çok mu ütopik oldu ne?

fazlasıyla ütopik :52: çene çene çeneee adam psikolog da olsa dinlemez ki bu ne ya işte dinle evde dinle. :37:

doktor filan diyoruz espiri filan ama gerçekten dr olan ve çocuğu ailesi hastalıktan kurtulmayan bi yakın bir akrabam var adam kimseyle ilgilenmiyor artık. bıkmış usanmış heralde:1: terzi kendi söküğünü dikemez ya psikologların psikolojisi delilerden daha bozuk inanın bana.:1:
sinirlenme gibi bi lüksün olmaz ki,anında hep çocukluğuna inmek ister...:26:

ha bide bu var : yaprak dökümünde psikolog - avukat bi çift vardı tartışma esnasında psk.(bayan) bağıran kocasına '' lütfen sakin ol yerine oturup biraz sakinleş daha sonra konuşalım'' diyor adam kapıyı çekip gidiyordu çıldırmış vaziyette :1:

Gezmeyi ve doğayı deli gibi seven hafif çatlak birini aradığımı fark edeli bir dağcı mı bulsam diyorum.

ha bide bu var : yaprak dökümünde psikolog - avukat bi çift vardı tartışma esnasında psk.(bayan) bağıran kocasına '' lütfen sakin ol yerine oturup biraz sakinleş daha sonra konuşalım'' diyor adam kapıyı çekip gidiyordu çıldırmış vaziyette :1:
hmmm düşündükçe dezavantajları çıkıyo bi psikologla evli olmanın...ağız tadınla kavga bilem edemezsin...:44::44::44:

Gezmeyi ve doğayı deli gibi seven hafif çatlak birini aradığımı fark edeli bir dağcı mı bulsam diyorum.
bahar ve yaz aylarında hoş olur da,kışın adam illa ağrı dağına tırmancam ben dese,nası engel olunur acep?gitsen ayrı bi dert,kalsın ayrı bi dert....

aşçı ile evli olmak nası bişey olurdu acep?düşünsenize,her akşam restoran vari menülerin önünüze servis edildiği???:56:

ayy tatlım benimki psikolog da olsa hayatta maçı kapatıp beni dinlemez:)bazen kendisine söylüyorum keşke futbolcu olsaydın o zaman sen maça giderdin ben de bu işkenceden kurtulurdum:)

yapma etme bak gribim ne işimiz ağrı dağında gel ben sana bi çay demleyeyim içelim sıcacık evimizde. sonrada kaşmir battaniyemize sarılıp bi öğlen uykusu çekeriz okish mi?:1:

Back