- 19 Kasım 2013
- 245
- 49
- 118
- Konu Sahibi tazegelin5
-
eee ne güzel işte eşinin hoşuna gidiyormuş bunu burda konu yapmanizin nedeni ney anlayamadımBizim uzun zamandir cinsel problemlerimiz vardi .. Antidepresan kullandigim icin benden kaynakli cinsel isteksizlik yapiyordu ilaclar ... O problemi astik bende kendime yeni gelin gibi ( nicke bakmayin) bir suru FANTEZİ gecelik aldim filelermi dersiniz baby dollar mi dersiniz her gece farkli farkli akli gidiyor boyle giyip dans filan ediyorum fena oluyir sizde giyip tercih edermisiniz yoksa çık mı?
Öyle durumlarda iç gıcıklayan iç çamaşırları seçiyoruz. Dışı seni içi beni yakar modu oluşuyorBenim eşim de sever ama kışın ben pek sevemiyorum. Zaten zor ısınıyorum. İçlikle gezeceğim neredeyse
Ya valla geçen gün çok sevdiğim bir takımı giydim. Üstüne de polar pijamalarımıÖyle durumlarda iç gıcıklayan iç çamaşırları seçiyoruz. Dışı seni içi beni yakar modu oluşuyor
Ne güzel işte, polarların içinden ateşli bir kadın çıkıyorYa valla geçen gün çok sevdiğim bir takımı giydim. Üstüne de polar pijamalarımı
Neyse bir şeyler oldu bitti tekrar giyiniyorum. Sonra eşimle birbirimize bakıp kahkaha krizine girdik. Ayıcıklı pijama ve tanga...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?