- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
- Konu Sahibi tazegelin5
Sana ne oldu kız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana ne oldu kız?
İlk defa duyuyorum, o kadar da değildir, şaka dimiTam ırzına geçmelik olmuş doğumdan önceki gece bile oynaşan insan var
Tabi ki şaka ama adanım yaptığı hoş değilİlk defa duyuyorum, o kadar da değildir, şaka dimi
Doğumdan önce ilişkiye girmek şaka değil, ırza geçme kısmı şakaİlk defa duyuyorum, o kadar da değildir, şaka dimi
Doğumdan önce ilişkiye girmek şaka değil, ırza geçme kısmı şaka
Nomal doğumu tetiklemek ve kolaylaştırmak için yapılabiliyor. Yapan da tanıyorumHormonlar zaten tepe taklak, mantık aramamak gerek sanırım.
Sen öyle birden yükselince çocukluğuma indimSana ne oldu kız?
Niye kiSen öyle birden yükselince çocukluğuma indim
Ne bilem, yükselen hormon korkusu herhal :)Niye ki
Ben bu yorumu okuyunca daha kimin yazdığına bakmadan senin oldugunu tahmin ettimÖyle durumlarda iç gıcıklayan iç çamaşırları seçiyoruz. Dışı seni içi beni yakar modu oluşuyor
Yok artık ya, tarzım o kadar mı belliBen bu yorumu okuyunca daha kimin yazdığına bakmadan senin oldugunu tahmin ettim
Belli askoYok artık ya, tarzım o kadar mı belli
Ben kendim için giyiyorum, yani bu durumda sürekli giyiyorum, eşim de durumdan sebeplenmiş oluyor.Erkeklerin hoşuna gittiği için giyinmek çok mantıklı gelmiyor, o zaman kendime yakıştıramıyorun.