Eşiniz doğum hediyesi aldı mı ne aldı kızlar ???

Alkemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
90
21
38
Merak ediyorum kimisi alınmaz diyor kimi alınır diyor benim eşim de düşüncesizdir almasını da isterim kafam karışık

Ne beklediğine bağlı birazda kimisi maddi beklentide olur kimisi manevi

Ben hamile olduğumu söylediğimde beni ellerimden öpüp seni seviyorum demişti

Doğum yaptığımda ki doğumhanede bile yanımdaydı alnımdan öptü ne istersi benden dedi hiç dedim Allah razı olsun doğum hediyesi manasında olmasada hergun çocuğu sallayan uyutan gazını çıkartan altını değiştiren hep o oldu

Özet olarak bir gerdanlık alsa bu kadar mutlu olmazdım hala da benden çok ev ile çocuk ile benim ile ilgilenir bence en güzel hediye bu

Benim eşim kalp ve kenarında nazar boncuğu olan zarif bir kolye aldı. Almasa da olurdu ama ne bilim ruhum okşandı yani Mutlu oldum :KK49: :KK200::nazar::KK46:

İnsan bekliyor. Duyduğunda bir şey yapmadı bari bında da yapmaya niyeti yok tam bir öküz

eşim çok iyidir beni çok sever hep destek olur yardımcıdır sağolsun ama bunlar ayrı bence. bende senin gibi düşünüyorum insan ister istemez bi beklenti içine giriyor. bende almayacak sanıyordum ama sonra süpriz oldu safir ve pırlantalı bir yüzük almış çok beğendiğim pahalı diye almadığım bişeydi, ne yalan söyliyim ben düşkünüm böyle takılara çok hoşuma gitti ruhum okşandı :KK60: biraz pahalı bi hediye oldu ama belki de ömürde bi kere olacak bişey kaçmamak lazım diye düşünüyorum

Babam anneme çiçek almıştı kocaman. başka bişey görmedik. ben olsam anısı kalacak bişey isterdim. :KK8:

benım esımde oyle pek ozel gun bılmez, hedıye almaz her zaman alırsada ummadıgım anda alır , aldıgında da en ıyısını alır aldıgının, ben zaten oyle takı toka sevmem , dogum oncesı ve sonrasında yanımda bana destek olsun baska seyde ıstemem...
ama illa bırsey alacaksa guzel bır cıcek olabılır...
cıceklerı severım ;)

benim kocam bana bir tam altın oğluma da yarım altın birde yüz tl takmıştı e hepsi benim tabi:KK48::KK48:

benim begendigim altin kupeler vardi,soyledim aldi sagolsun :KK68:
yilbasinda da bi suru hediyeyle gelmisti eve,bana da oglumuza da almisti bisiler.

Hediyeyi sen istedikten sonra almasının bir anlamı yok bence.dokuz ay içimizde büyütüp,canımızdan can veriyoruz.Düşünceli bir kocanın ufakta olsa bişey alması gerekir.Benim eşimde iki doğumumda da set almıştı bana.

Ben de isterim hatta ima bile ediyorum acik acik da soyluyorum kapi duvar....yok yok yok...:mad:

tüh ya doğumda hediye mi alınıyormuş? aklıma soktunuz şimdi beklentiye gireceğim. eşim zaman zaman güzel hediyeler alır bana ama doğumda aklına geleceğini zannetmiyorum.

Benimki su yolu pırlanta set bi de marka bi saat almıştı. Saati önce taktı bebeğim 20 günlük civarıydı avm ye gitmiştik eşimle kuyumcu vitrininde görüp almıştık. Doğumun hemen sonrası takmamıştı yani.

Back
X