Eşiniz çocuk sahibi olmayı erteliyor mu??

Darısı başımıza. Sabretmek gerek diyorsun yani. Ben 1 buçuk aydır hiç açmadım konuyu, biraz kızdım da. Sence arada sırada tatlı tatlı söylemeli miyim ben de ona. Nasıl davranmam gerek bilemiyorum, biraz daha tavsiye verir misin?

canım veririm tabiki ama eşlerimiz birbirlerinden farklı karekterlerde..ama erkeklerin dayanamadığı şeylerden biride biz bayanların arada sırada çocuklaşması nazlanması.ben arada hep burda bi bebek olsa çok güzel olur banada çok yakışır değil mi diye karnıma dokunurdum.sonra gelir kendi sarılırdı. bigün olcak derdi. ben hiç ciddi ciddi kızgın tavırlarla konuşmadım.ters teper çünkü.zaten kızsam benim tavır yapsam yada benim üzüldüğümü görüp onun üzerine tamam yapalım dese onu ben kabul edemem.sırf ben istiyorum diye yapıyormuş gibi gelir bana.işte dedm ya hep tatlı dille kısa cümlelerle belirttim.ve araya anne babaları sıkıştır.dede olmak anane babane olmak görmek isterler Allah uzun ömür versn ama kimin görceğini ne bilcez hayat bu..nyse elbet olur dye konuştum ben aradada hep
yani cnm taktik uygulahuyuna git.onun sana gelmesini sağla.aşırı duygusal olma.kızmak istiyosanda kız ama küsüp gitme.çocuk gibi ol ben öyle yaptım.en sustuğum çocuk lafını artık ağzıma almadığım anda o geldi bana.fazlada takmamak gerek.

eşin sana biraz sert çıkmış sende kızmışın o isterse o zamanda ben istemicem diyosun. bende eşime güzel güzel söylüyorum daha erken diye senin eşinin yaptığı gibi yapsam belki eşimde senin gibi düşüncek bu defa inatlaşma başlıcak. bazende düşünüyorum biraz terslesem belki susar diye

Çocuk gibi ol diyorsun ya aklıma ne geldi bak. Kocam bana arada sırada "sen çocuk gibisin daha, nasıl çocuk bakıcan" der gülerek. Ben zaten öyleyim, ona çocuk istediğimi de ciddi ve sert şekilde sormamıştım ki. o bana böyle diyince dikkatimi çekmişti ve kendi kendime acaba beni çocuk büyütcek olgunlukta mı görmüyor diye düşünmüştüm. kayınvalidem kayınpederim çoook torun istiyorlar ve her fırsatta söylüyorlar. Benim annem ise hep daha erken derdi, o bile artık torun istiyor. Eşime söylemiştim muhabbet arasında annem artık torun için sıkıştırıyor beni, sizinkiler hiç dillerinden düşürmüyor zaten... diye. ama o hiç bir şey söylemiyor. duymuyor sanki. Onun düşüncelerini okumayı çok isterdim. neler kuruyor kafasında da istemiyor, nedir sebepler....

benim eşimde der bana bazen çocuk gibisin diyeama bunu çocuğa vurmaz tabi..cnm ailelerin bile dediklerine kulak asmıyor ise o zaman taktikleri bi kenara bırakıp ciddi ciddi konuşun.neden istemiyor..erkekler maddiyat düşünürler kendilerini bizler gibi hazır hissedemezler bizim gibi.bizde annelik iç güdüsü var.senin eşin neden istemiyor sana ne diyor?

Canım şöyle söyleyim, ben böyle kızıom falan diyom ama bunu kendi içimde yaşıyorum, eşime hiç belli etmiyorum. çünkü ters teper biliyorum. o da beni terslemedi, zamanı gelince ben sana söylerim derken ılımlı ve sakindi. Bana güzel güzel anlattı. Ben biraz inatçı yapıdayım ondan öyle diyorum kendi kendime yoksa o istediğinde tıpış tıpış çocuk yaparım ki
Bence tersleme eşini, oda içten içe kızmasın sana sonra. o her konuyu açtığında kendince istememenin sebeplerini anlat ona. o da hak vericektir elbet.

Mesele maddiyat değil biliyorum çünkü bi keresinde "Allah çocuğun rızkını da verir, param az diye çocuk yapmamak çok yanlış" demişti. Şuan elle tutulur bir sebebim var. Eşim hem iş yerinde hem işten gelince evde çalışıyor. Bilgisayar işinde. "Çocuk olunca onunla ilgilenmek gerek, ben çok yoğunum, çocuktan önce yapmak istediğim işler var, onları tamamlamak istiyorum", demişti bana. Ama şöyle de bir şey var, işin biri bitse biri başlıyor. sonu yok ki bunun. o yüzden bu bana geçerli bir sebep gelmemişti.

"Allah çocuğun rızkını da verir, param az diye çocuk yapmamak çok yanlış" bunu doğru söylemiş..bu güzel güzelde..işlerin yoğunluğu hiç bitmezki.. çocuk olsada yoğun olmasada yoğun..insanlar ne işlerle uğraşıyorlar ama çocukta yapıyorlar yani..dediğin gibi banada geçerli bi sebep gibi gelmedi cnm..

konuyu okurken aklıma geldi böyle şirin bebek patikleri falan alıp eşine göstersen bakalım içleri ne zaman dolacak bu patiklerin babası falan desen belki aklından geçen tarihi söyler sende ona göre beklersin olmaz mı 010712?

çok güzel düşünmüşsün cnm ama onun eşiyle bu konuyu konuşmaları gerek..patik flnda işe yaramazsa kız daha çok üzülcek..keşke işe yarasa.. Allah bu kocalara akıl fikir versin senin var mı bebişin?

Güzel fikirmiş
Kızlar akşam bir gelişme oldu. Kocacım odasında çalışıyordu. Ben gittim yanına sırnaştım, içimden geldi öyle sevimli görünmüştü bana, ben de bebek sever gibi sevdim onu. Bana dedi ki: "Sana bebek lazım artık onu seversin böyle." ay öyle sevindim ki, yavaş yavaş zamanı geliyor galiba. Tabi ben hiç bişey belli etmeden diğer odaya geçtim orada sevindim. Sanırım hiç konusunu açmamak daha etkili oluyor benim kocamda.

erkekler her zaman böyle sevilmekten şımartılmaktan hoşlanırlar..işte ben sana o yüzden dedim sırnaşa sırnaşa konuş derken tamda buydu demek istediğim sen bişey dememeye devam et..o sana gelir elbet..benimki gibi

Çok saol canımcım moral verdin bana. Ben aynen böyle devam edicem. Bi gelişme olursa paylaşırım. Senin de bebek haberini bekliyorum en kısa zamanda

Çok saol canımcım moral verdin bana. Ben aynen böyle devam edicem. Bi gelişme olursa paylaşırım. Senin de bebek haberini bekliyorum en kısa zamanda

rica ederim cnm ne demek..bi faydası dokunsunda isteğine kavuş inş bi an önce..Allah hepimizin yüzüne gülsün kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

yok canım bizim bebişimiz daha 2 ay olmadı evleneli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…