bi arkadaşımız var oğlu şimdi 1 yaşında yeni doğduğunda gittik görmeye hep ağlıyo bu böyle sürekli ağlıcakmı diye sordu gözü korktu sanırım
o aklında kalmış öyle sonraları hep sordu mustafa hala o kadar çok ağlıyomu diye bende artık o kadar çok ağlamıyo büyüdükçe azalıyo diyorum. arkadaşımın eşide sürekli söyler çok zor siz 5 yıl çocuk yapmayın diye 2 hafta önce onlarla pikniğe gittik ordada gördü zorluklarını ona göre hareket etmek zorundayız çünkü
benim yeğenim var 4.5 yaşında o geldimi ev darmadağın oyun oynucam diye herşeyi dağıtyo. bi çocuğumuz olursa bak gör evimiz hep bu halde olcak diyorum. ama eşimi bunlar hiç etkilemiyo ama benimde ikna çabalarım sürüyo ne zamana kadar ertelebilirim bilmem.
akşam yine konusu açıldı bak dedim bizimle aynı dönemlerde evlenen 3 kişi daha var hiç birinde yok daha istemiyolarmış dedim onlar çalışıyo dedi hayır sadece biri çalışıyo diğerleri çalışmıyo dedim. onunda bizden 3-4 ay önce evlenen 2 arkadaşı var biri doğum yaptı biri hamile onların varya işte diyo onlar bizden önce evlendi dedim aramızda çok bişey yok ama onu nasıl kandırabilirim diye düşünüyorum.
ben en az 1 yıl geçsin istiyorum...
010712 sen ne zamandır istiyosunda eşin ikna olmuyo