• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket eşiniz aldatsa

eşiniz sizi aldatsa

• Birlik asla olmam kocamı kendim parçalarım

OY: 1 8,3%
  • birlik olur önce kocamı ,sonrada sevgiliyi hallederim

OY: 0 0,0%
  • birlik olmam boşarım

OY: 8 66,7%
  • Hiçbirini yapmam kendi fikrim

OY: 3 25,0%

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .

aktinya

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
634
0
296
Ankara
Eşiniz sizi aldatsa,
bir taraftanda metresinide aldatıyor olsa bunu öğrendiğinizde sevgiliyle bir olup kocanıza nasıl bir ders verirsiniz,zor bir sorumu oldu yajeyyar

Eşiniz sizi aldatsa,
bir taraftanda metresinide aldatıyor olsa bunu öğrendiğinizde sevgiliyle bir olup kocanıza nasıl bir ders verirsiniz,zor bir sorumu oldu yajeyyar

Ne birlik olucam yaa elin şıl...ıyla tövbe tövbeee.
Herkes haddini ve seviyesini bilmelidir.
Öyle bir insanla birlik olmayı bırak aynı ortamda bile olmaya tahammül edemem.
Yapılacak ne varsa ben kendim hallederim Allahın izniyle.
Öyle birinden gelecek yardım Allahtan gelsin.
:oklava:

tek yapacağım onu bir daha asla görmemek ve en acilinden boşanmak başka çıkarı yokh tanımam bile hayatını karartırım

Benim gozumde bir insan aldatma eyleminde bulunuyorsa herseyi goze almis demektir.:1ninca:
Esim olacak zat-i derhal defederim!Kötü Kazen
Ne oldugu belirsiz kisilerle de bir olup kimseye ders vermeye kalkmam.:1rolleyes:

Ya arkadaşlar soruyu çok aramadım geçen gün bir film seyrettim ve filmde kadınlar bir olup adama acaip bir ders verdiler merak ettim bizim hanımlar neler yapar acaba diye,hepinizi seviyorum,
kesinlikle böyle birşey affedilemez,birlikte olunmaz ama mesela canım,

Neden birlik olayim ki, ne birligi ben o kadini gorursem sacini basini yolucam sen ne soruyorsun BIRLIKMISSSSSSSSSSSkötükedihüso:oklava:Birlik degil DAYAK DAYAK:oklava:

CADIARZUbelki bana çok kızacaksınız kızlar ama ben boşamazdım sanırım.

allah göstermesin şimdi ne desem yalan olur ama ben ayrılamam. önce o kızın yuvasını yaparım. alırım kocamı eve götürürüm. asla boşanmam ama dünyayı dar ederim.
galiba yani....CADIARZUCADIARZU

hayatta o kısı ile bırlık olmam o kım ki ya
onun yuzune dahı tukurmaye tenezzul etmem ama eşimde ömrunun sonuna denk benı göremez sonra iseterse devam etsın o kısı ile umrumda omaz.yada bende onu aldatırım nasıl bır duygu oıldugunu bilsin isterim....

ne halleri varsa görsünler.... eşime hakkımı helal etmem benım ıcın manevı seyler cok onemlıdır ... Büyük konuşmak istemiyorum ama sanırım boşanırdım... Rabbim kimseyi böyle bi durumda bırakma sen:Saruboceq:

şimdi ne desem yalan olur en iyisi yorum yapmamak çünkü basıma gelmeden bu konuda konusmayı dogru bulmuyorum çünkü belki sartlarım çok kötü olacak,belki cocuklarım engeller beni aman kısacası yasamadan konusmak bana göre ters

cok sacma bı soru bence
metresıyle yakalasanız tepkını ne olurdu dıye sorulsa hadı dıcem
ama onuda aldatıyo metresle bır olup bıseyler yapmak :olmaz:

Back