• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin sperm değerleri az olanlar bilgi paylaşımı yapalım

yanbaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
284
106
53
33
Mersin
Herkese merhabalarr, 3.5 yıl oldu gebelik istiyorum ama olmuyor eşimin sperm değerleri azdı son gittiğimiz iki doktor da normal dedi bu durumu yaşayanlar konuşmak isteyenler var mı bilgi paylaşımında bulunsak ??

Sperm sonucuyla ilgli konu açar paylaşırsanız yorumlar olacaktır benmde eşmde şeklde problem var 4 senedr gebelk olmadı malesef

4 yıllık evliyiz eşimde sperm hareket hızı düşüktü gebe kalamadım halen ameliyat oldu ama değişiklik pek olmadı şimdi tüp bebek tedavisi görüyoruz

4 yıllık evliyiz eşimde sperm hareket hızı düşüktü gebe kalamadım halen ameliyat oldu ama değişiklik pek olmadı şimdi tüp bebek tedavisi görüyoruz
Sperm sayısı iyi miydi peki? Bizde de sperm sayısı iyi ama hızı düşük. Sizin de aynı mı?

Sperm sayısı iyi miydi peki? Bizde de sperm sayısı iyi ama hızı düşük. Sizin de aynı mı?
İlk değerleri düşüktü 5 milyon falan hız hareketlilik normaldi ama sonrasında doğal beslenme ve ilaç takviyesi ile 40 milyonu gördük ve doktorlar artık değerlerine normal demeye başladı ama hala gebelik yok 😏

Herhangi bir tedavi falan gördünüz mü bunun için
Şöyle bir tedavi oldu eşimde Lökosit yani enfeksiyon çıktı 2 haftalık antibiyotik tedavisi gördü baska tedavi olmadı değerlerinin kötü olmadığını söyledi 5 doktora gösterdik sonucu endeksiyonda şeklde bozkluk yapablirmiş. Sonrasında ben hormon değerlerime ve yunurtlama takibi yaptırdım bendede skntı çıkmadı tahmnim bende tüp tıkalı önmzdki ay onu halledecegiz bakalm

Back