Eşinin seni sevmesini istiyorsan sende kayınvalideni seveceksin...

Bir kına mı o kadar konumda bir kına mevzusu mu dönüyor sanıyorsunuz çok tuhaf birde yaşadıklarımı küçümsüyorsunuz ne desem bilemedim:))

yaşadıklarını kimsenin küçümsediğini sanmıyorum.
hatta ben saygı duyuyorum sana eşine merhamet edip acıdığın için evlenmişsin.
bu koca bir yürek gerektirir. ben acıdığım adamla aynı yatağa giremezdim mesela.

Bence öyle
Sonuçta o anne baba yetiştirmiş eşini
Tabiki de seviceksin inatlaşman sana ve evliliğine zarar verir
Örneğin eşim annemi istemese eşimden vazgeçerim net
annen kötü bir insan olsa
evliliğine zarar verse
yıne de eşini siler misin yoksa evliliğin kendı kurdugun aıle ıcın annene mesafa mı koyarsın

hıckımse kv desını durduk yere sevmemezlik yapmıyor ki
çoğu arabozucu

Sevmek zorunda değilim saygı evet ama o da onlar bana saygı gösterdiği sürece. Eşim de bu yüzden beni sevmeyecekse sevmesin hiç problem değil. Annesi bana kötü davranacak ben de eşime yaranmak için herşeyi yutucam hiç alakası yok. Zaten eşin seni seviyorsa aradaki dengeyi o iyi ayarlıyor. Böyle arada kalmıyorsun

23 yaşındayım bana öğrettiler . Yeminle sevmedigin insanla mesafeni koruyacaksin bukadar şahsen kayinvalidemle o durumdayız.Ne o arar beni nede ben ararım .yaptimi yaptı valla demediği lafta kalmadı.yuva yıkan oldum. Hamileyim ilk zamanlarda mide bulantısı oldu esim yoktu .onlarda kaldım laf söylerken yakında altinada sicarsin dedi.yırtık bir bez için gormemisinkızı ac evden tok eve geldi dedi. Tencere kapak seslerini bilerek isteyerek sert vurarak kapattı.9 yaşındaki gorumcem yanına geliyordu ..kızına gel sana kötü örnek olacak diyordu ailemin yanına gitmeyi karar verdiğimizde .oğluna oğlum kardeşi görürsün getirsin diyordu . Cok sey yasadim.ama suan evimdeyim ne ogelir nede ben giderim .hiçte aramam gerek bile duymam gayet mutluyum böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…