• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin mesleğinden nefret edenler buraya!!!

ckozkan

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
403
2
316
Ankara
Ben birim, eşim güvenlik görevlisi (polis,asker vs.) mesleğine hakaret olmasın diye yazmıyorum..habire tayin görmesinden, bir arada olamamaktan, çocuğumu tek başıma büyütmekten, "aldığı paranın pul karısının dul" olmasından, baştan böyle olacağını bilmiyormuydun diyenlere "hayır bilmiyordum, Allahın günü yeni yasa çıkarıp dahada mağdur oluyoruz diyememekten" dolayı nefret ediyorum keşke istifa edebilsede bir arada olabileceğimiz bir işi olsa kurtulsak

Son düzenleme:
Zordur muhakkak... ıstediğin anda, ihtiyacın olduğu anlarda yanında bulamamak...

Ama maalesef çalışmak zorunda. Allah yardımcın olsun, sabır versin Canım...

Allahıma sukurler olsun bır ısımız var dıyecegıne istafa etsede su ısten kurtulsak dıyorsun anlıyamadım ben.onca ıssız ordusu varken ac kalanlar varken bunları demen garıbıme gıttı.yarın ne olcagımız bellı degıl.her ısın elbet bır zorlugu var fakat katlanmak gerekır bazı seylere de ben oyle dusunuyorum.işsiz kalıp ac gezınmektense calıssın yeterkı ben ayrı kalayım...
benım gorusum tabıkıde....

ışsizlik ayrı bir sorun ülkemizde o yüzden insanların büyük bir kısmı mutsuz mutsuz çalışıyor (yada çalışamıyor) ayrı bir dert!!! Ben işimi seviyorum diyenlere ne mutlu...Benim mesajım farklı işsizlik-iş mevzu apayrı..örğ. eşim gece sabaha kadar çalışıyor gibi.. içimizi dökebileceğimiz bir mesaj atmak istedim

Son düzenleme:
ßende eşimin büfeci olmasındna + dükkan sahibi olmasından + dükkanında otogarda olmasından NEFRET EDİYORUMMMMMMMMMMMMM :kızgın:
1. büfeci olduğu için ve dükkan çok büyük olduğu için sürekli ayakta ! akşam eve qeldiğinde pestili çıkmış oluoo :çok üzgünüm:
2. dükkan sahibi olduğu için işçilerden daha çok dükkanda durup onları denetlemesi qerekio bu yüzden bana pek vakit ayıramıoo :çok üzgünüm:
3. dükkan otogarda olduğu için qelen qiden hırlısı hırsızı her türlüsü oluyoo her cinsten kadınlar qelioo kıskanıyorum senağlama ;
BU YÜZDEN EŞİMİN İŞİNDEN VE İŞ YERİNDEN NEFRET EDİORUMMM :kızgın:

Biz kadınlar kimi zaman kıskanırız kimi zaman başımızdan gitsin isteriz.Kimi zaman yanımızda olsun kimi zaman olmasın.Ama insanın her isteği olmuyor işte.Buna şükür demek lazım hep napalım.Kolay iş yok.Ve erkeğin kadın görmeyeceği iş de yok malesef:)

Ben birim, eşim güvenlik görevlisi (polis,asker vs.) mesleğine hakaret olmasın diye yazmıyorum..habire tayin görmesinden, bir arada olamamaktan, çocuğumu tek başıma büyütmekten, "aldığı paranın pul karısının dul" olmasından, baştan böyle olacağını bilmiyormuydun diyenlere "hayır bilmiyordum, Allahın günü yeni yasa çıkarıp dahada mağdur oluyoruz diyememekten" dolayı nefret ediyorum keşke istifa edebilsede bir arada olabileceğimiz bir işi olsa kurtulsak

slm bu ara fazla dolmuş olduğunu düşünerek böyle yazdığını umuyorum :umursamaz: yoksa kimse ekmeğin geldiği yere kötü bakamaz bu zamanda şükredip işsiz kalmamak için dua etmeliyiz:Saruboceq::Saruboceq: benim eşim gemide çalışıyo ve kontratlar 4 yada 6 ay arasında değişiyo kafamçokkarıştı ben ve benim durumumda olanlar ne yapsın sen en fazla 1 ay sürecek olan görev için mızmızlanıyosun :1no2::1no2: yada ben öyle tahmin ediyorum işini net söylemediğin için yasakkelime hiç kimse ilerde ne olacağını bilipte ona göre evlenmez umduklarımızda başımıza gelebilir hiç beklemediklerimizde -tatlicadiarzu- sende içinde bulunduğun durumdan keyif almaya bak ya eşin hep yanında olsaydıda hiç iyi geçinemeseydiniz :mymeka: neler var bu sitede bence oku ve kendine gel vereliniortak

ben durumunuzu anlayabiliyorum , mesela bende 1 aydan fazla çocuğumla ailemin yanında kalmak zorundayım şartlar bunu gerektirdiği için .. dönünce de aynı yoğunluk - yorgunluk ne gece ne gündüz onu görememek .. bize doğru düzgün vakit ayıramıyor. Eskiden daha neşeli daha aktiftim şimdi çok durgunlaştım . Sanırım yanlızlık insanı bu duruma getirmeye yetiyor. Canım yine de halimize şükrediyorum çok daha kötü durumda olan insanlar var .. Hayat bu , herkesin istediği gibi yaşaması mümkün olmuyor ..

başlığı görünce dayanamadım eşim internet kafe işletiyo bende onun sabah çıkıp gece 12 ye kadar çalışmasına sinir oluyorum ne hafta sonumuz var ne hafta içimiz var çoçuklarımla ve benimle ilgilencek vakti bile yok mesela şu an eve yeni geldi yemek ve çay hazırla yesin kaldır derken vakit geçiyo oturmak istiyo birlikte ama ben ev hanımıyım 2 çocukla okadar çok yoruluyorumki uykum geliyo:bbo:canım kocam seni çok seviyorum ama :asigim:bize ekmek parası kazandığın işinden nefret ediyorum:oklava:

Son düzenleme:
Arkadaşlar tekrar yazıyorum bu konu başlığını içimizi dökebilmemiz için açtım çok şükür hayatımızı geçirebilecek kadar para kazanıyorlar ve işleri var ama bu kadar sıkıntıya değermi halen düşünüyorum işsizlik konusu apayrı bir kriz bizim mevzumuz ayrı bazen keşke o evde otursa çocukla ilgilense ben dahada çalışırım diyorum yanımda olmadıktan sonra kocam varmış yokmuş ne fayda

benim eşimde satış müdürü şehir dışında 5 gün gelmiyo bundan nefret ediyorum akşamları eve gelmesini, istiyorum çok özlüyorum:gitme:

benim eşimde satış müdürü şehir dışında 5 gün gelmiyo bundan nefret ediyorum akşamları eve gelmesini, istiyorum çok özlüyorum:gitme:

benim eşimin de işyerinde manken gibi kısslar var maallessefff
her akşam yanımda olmasına rağmen yine de zaman zaman huzursuz oluyorum
Allah kimsenin eşini şaşırtmasın
zorrr hem de çok zor kıskançlık

benim eşim kaptan 6 ay yok:( o yüzden nefret ediyorum işinden ama naparsın ekmek parası:gitme:

bende eşimin şoför olmasında sosyal aktivitelerde hiç olmuyor düğüne hep yalnız gitmek zorunda kalıyorum ama artık yönetimde bu defada kurul toplantıları üyelerle konuşma hafta sonuda çalışıyor

benim eşim de öğretmen babam da öğretmen ve ben her zaman asla bir öğretmen le evlenmem derdim evlendim eşime çalış müfettiş ol diyorum onun da umurun da değil

eşim kuruyemişçi dükkanında duruyor ama kitapcı asıl işi ...düzelteyim dedim kusura bakmayın.. ve hergün dükkanına envaye tür kadın geliyor ve kızlar çok kıskanıyorum haksızmıyım sizce :( :olmaz: ayrca bide ayakta duruyor akşama kadar kolları bacakları kaskatı oluyor akşama kadar akşam eve gelince bir sohbet bile edemeden uykuya dalıyor :oklava: yani yeter artık hem ona hem bana yazık. bide dükkanda tv si aşağıda oraya bakmaktan gözleri ağırıyor.. oruçunu bi pide bi demlik çayla açıyor eve gelemiyor bile yani nedir benim bu kaderim yaa :çok üzgünüm: hem kitapcıya hemde dierine

Son düzenleme:
eşim kuruyemişçi.. ve hergün dükkanına envaye tür kadın geliyor ve kızlar çok kıskanıyorum haksızmıyım sizce :( :olmaz: ayrca bide ayakta duruyor akşama kadar kolları bacakları kaskatı oluyor akşama kadar akşam eve gelince bir sohbet bile edemeden uykuya dalıyor :oklava: yani yeter artık hem ona hem bana yazık. bide dükkanda tv si aşağıda oraya bakmaktan gözleri ağırıyor.. oruçunu bi pide bi demlik çayla açıyor eve gelemiyor bile yani nedir benim bu kaderim yaa :çok üzgünüm:

aynı şeyden şikayetçiyim:((
eşim köfte kokoreç yapıyor satıyor yani.. bir sürü bayan gelebiliyoo deli oluyorum:(((
sabah 4 e 5 e kadar çalışıyor... akşam üstü başlıyor işe.. zor..:( yoruluyor ve üşüyor.. canım kocam.

benim kocam da bir gün nöbetçi ertesi gün nöbet sonrası normal mesai yapıyor 5e kadar, 5te eve geliyor eve gelince de uyuyor sabaha kadar.
ben yalnızım ben yalnızım yalnızım... senağlama

aynı dert bende de var düşünüyorum kendi kendime şimdi nişanlıyız gecesi gündüzü yok tayin durumu var evlenincede bu durum böyle gitcek o zaman duygu ve düşünlerimi daha rahat yazarım heralde ama seni anlıyorum CKOZKAN

Back