Eşinin işi nedeniyle ayrı şehirlerde hasret çekenler gelin dertleşelim :)

hayırlısıyla kavusursunuz inş. canım bizde tez vakitte hayırlısıyla şu şarkı bitiririrz :KK16:

İnşallah hakkımızda hayırlısı olur :KK16: bizde şimdi yılbaşında görüşmek istiyoruz ama görüşmeye vaktimiz yok :KK14: onun derdi sardı 3 ayda bir anca görüşüyoruz bu nası nişanlılık yarabbimm :KK14::KK14::KK14::KK14:

Merhabalar,
Bende varım bu şekilde yaşayan.. işim gereği şehir dışına giden ben oldum.
Üstelik üniversitedeyim ancak, üniv.te de bildiğiniz üzere eş durumundan tayin yok...eşiminde buraya gelmesi işi açısından zor...
Anlayacağınız belirsiz süreliğine ayrıyız daha ve nişanlıyken de böyleydi evliliğimizin ilk bir yılı doktora dolayısıyla eşimin yanına gidip geldiğim için pek ayrı geçirmedik...ancak artık pek gitmiyorum şuanda inş. şu doktora biterse bizde bir şekilde kavuşmanın yolunu bulacağız bakalım...Daha 3 saat oldu yanımdan gönderdim, az da olsa görüşebildik diyorum şükür ancak işte insan gerçekten çok özlüyor...

Merhabalar,
Bende varım bu şekilde yaşayan.. işim gereği şehir dışına giden ben oldum.
Üstelik üniversitedeyim ancak, üniv.te de bildiğiniz üzere eş durumundan tayin yok...eşiminde buraya gelmesi işi açısından zor...
Anlayacağınız belirsiz süreliğine ayrıyız daha ve nişanlıyken de böyleydi evliliğimizin ilk bir yılı doktora dolayısıyla eşimin yanına gidip geldiğim için pek ayrı geçirmedik...ancak artık pek gitmiyorum şuanda inş. şu doktora biterse bizde bir şekilde kavuşmanın yolunu bulacağız bakalım...Daha 3 saat oldu yanımdan gönderdim, az da olsa görüşebildik diyorum şükür ancak işte insan gerçekten çok özlüyor...

cok zor hele hele evli olupta ayrı olmak :KK5: bizimde 2 yılımız böyle gececek sonra eş durumu tayini isteyeceğiz ama olursa tabi :KK31: bizimde şafak 19 bakalım yılbasında beraberi inş. 2 hafta kalacak eşim göndermesi çok zor oluyor siz kaç yıllık evlisiniz hangi sehirde yaşıyorsunuz?

cok zor hele hele evli olupta ayrı olmak :KK5: bizimde 2 yılımız böyle gececek sonra eş durumu tayini isteyeceğiz ama olursa tabi :KK31: bizimde şafak 19 bakalım yılbasında beraberi inş. 2 hafta kalacak eşim göndermesi çok zor oluyor siz kaç yıllık evlisiniz hangi sehirde yaşıyorsunuz?

Allah size ve eşinize kolaylık versin...Biz evleneli 17 ay olucak işte nişanlılığıda sayarsam 3 yıl olucak toplam bayadır ayrıyız anlayacağınız...aramızda 3 saatlik yol farkı var ancak yine de uzak kalmak durumunda kalıyoruz...onun işi gereği genelde haftasonları yoğun oluyor bende hafta içileri dolayısıyla ortak buluşma zamanlarımız oldukça az alıyor...2 haftada bir de olsa eşim yanıma gelip gidiyor bir şekilde idare ediyoruz...inş. şu doktorayı bir bitireyim o zaman bir kaç planımız var bakalım aynı şehire geçmek için elimizden geleni yapacağız...allah kimseyi ayırmasın...şimdi herkes bunu bile bile evlendin diyor ancak yaşamayan bilemez, senelerce devlete girmek için uğraştım didindim...çöpemitsaydım, eşim sağolsun hep destek oldu benim zorlandığım yerde o sabretmemi sağladı ve bugünlere geldik...bu günler geçecek o kadar eminim ki bir şekilde su yolunu bulacak...sadece bu ara biraz duygusallaştım işte..okuldayım şimdi odada kimse yok 1 saattir ağlıyorum işte öyle..

Allah kolaylık versin canım cok zor ayrı olmak sen bide bbek bekliyormussun Allah sabır versin nezaman donecek eşin? benim eşimde doğuda şark hizmetinde 2015 yaza donecek bu yaz gıttı daha zamanda geçmiyor cok zor geliyor :KK50:

Amin canim,sabretmeye calişiyoruz, eşim yurtdişi menşeli bir şirkette calişiyor, bebeğimiz 2-3 aylik olduktan sonra inş ben gidecegim.. Ewlendigimizde de birlikte yurtdişinda yaşiyorduk, ama şimdi bebek olunca nijeryada nasil yapacaz bilmiyorum.. Senin sayili zamanlarin inş cabuk gecer

Benim birtanecik paşamda taa Aydın'lar da :KK43: aramızda 10 saatlik mesafe var maalesef. Sevgili olunca gidip gelmem ailem tarafından hoş karşılanmıyor.Fırsat buldukça geliyor.Oda subay ve kafalarına göre şehir dışına çıkamıyorlar çoğu zaman. Ancak yıllık izinlerde gelebiliyor. Evlenip ona kavuşacağım günleri iple çekerken biranlık sinirle ayrılalım dedimm. Şimdi ilk sabırsızlığım barışmak, daha sonra da evlenmek :) Onu çooookk seviyorum allahım ona meslektaşlarına ve tüm askerimize can sağlığı versin, tüm kötülüklerden korusun. Ve hasret çeken herkez umarım sevdiği ile biran önce kavuşur.

ben de ayrıyım eşimden:KK12::KK12::KK12: en az 1.5 yıl hemde:KK43::KK43:

X