Eşinin işi nedeniyle ayrı şehirlerde hasret çekenler gelin dertleşelim :)

okyonus

Dua,sabır,şükür...
Pro Üye
8 Şubat 2011
16.401
27.658
Eşi uzaklarda olupta hasret cekenler iş nedenıyle ayrı düşenler tayin yüzünden ayrı düşenler kader ortaklarım gelin dertleşelim

kavusma hayalıyle yanıp tutasanlar gelinn buyrun

ah kuşum topiğin hayırlı olsun
eminim gelen olacaktır

allah hayırlısıyla eşine ve ayrı kalanların eşlerine kavuşturmayı nasip etsin

ah kuşum topiğin hayırlı olsun
eminim gelen olacaktır

allah hayırlısıyla eşine ve ayrı kalanların eşlerine kavuşturmayı nasip etsin

Sağol kuzumm amin inş. Canım hayırlısyla su 2 yılı atlatırız sağ sağlim

Kimsecikler yok bir benmiyimm hasret ceken

canım öncelikle allah kavuştursun diyorumebonum sayesinde gördüm başlığını ebonum sanada selamlarben henüz evli değilim ama evlendiğim zaman bizde ayrı kalıcaz sanırım iş nedeniyle,hangi şehirlerdesiniz mesleklerden biri öğretmenlik mi:)

gelir gelir dur daha tatil zamanı
Ayağını sürüdün bak bır kişi geldi bile ugurlu hatunsun

Ben memurum eşm subay canım ben edirnede eşim şırnakta 2 yılımız var zaman gecmıyor sevgilşyken şaka gıbı gelıyırdu ama evlenip ayrı kalınca cok zor geldı sizin düğün nezaman canım siz hangi şehrdesınız?

biraz fazla uzakmış sizinki inşallah hemencecik biter ve kavuşursunuzbiz ankaradayız ikimizde o ankarada kalır ben de öğretmenim atamaları bekliyorum bahtıma neresi çıkıcak bakalım ama ankaraya yakın yerleri istiyorum evlenmemiz 2015 yaz olur inşallah ama aynı evde yaşamamız 2020leri falan bulmaz umarım

Hakkınzda hayırlısı olsun canım Allah gonlunuze gore versın ayrı kalmak çok zor ıns en kısa zamanda atlarsınız bu surecı

Esinden uzakta hasret ceken bir tek benmi varim hu huu nerdesiniz

ahh canım ben varım.. Eşim işi nedeniyle Nijeryada..ve ben 5 aylik hamileyim, inan cok zor herşey..

Ben üniversite okumaya gideceğim o ise istanbulda kalıcak .. Evli değiliz biz ama çok sinir bozucu bi durum ya kabullenemiyo insan hele ki siz evlisiniz canlarım Allah yardımcınız olsun inşallah.. İnsan yarinden , kendisini tamamlayan bitanesinden nasıl ayrı kalır.. Herkes koluna sevdiğini takıp yolda yürürken ben yetim gibi bakıyorum onlara sevgilimle 1 hafta görüşmesek o hale geliyorum .. İnşallah alışırım biraz acıda olsa katlanmaya ((

ahh canım ben varım.. Eşim işi nedeniyle Nijeryada..ve ben 5 aylik hamileyim, inan cok zor herşey..

Allah kolaylık versin canım cok zor ayrı olmak sen bide bbek bekliyormussun Allah sabır versin nezaman donecek eşin? benim eşimde doğuda şark hizmetinde 2015 yaza donecek bu yaz gıttı daha zamanda geçmiyor cok zor geliyor

Bu konuda benim kadar dertlisi var mı acaba ben evli değilim ama kendimi bildim bileli sevdiceğim uzak diyarlarda nişanlandık ama sorsanız 3 ayda bir anca görüşüyoruz ondada hasret bile gideremiyoruz evlensemde kurtulsam bu dertten uzaktan ilişki çok zor bir şey Allah hepimize sabır versin

flör ederken eşimle bizde aynı durumdaydık farklı şehirlerdeydik nişanlandık 5 ay sonra düğünümüz oldu kavustuk çok şükür ama 1.5 yıl sonra eşimin tayini cıktı ben atandım o doguda bir ucta ben batıda bir uctayım ayarlasak bukadar uzak düşemezdik simdi 2 yıl böyle geçecek cok zorr inş. sizde kavusur hiç ayrılık yaşamazsınız

Bizimde sorunumuz burda işte 6 senedir beraberiz 1 senedir nişanlıyız işte siz düşünün o kadar ayrı gayrıyız işte bende artık evlenip bir daha hiç ayrılmicağımız günü bekliyorum inşallah sizin içinde zaman çabucak geçer kavuşursunuz Sevenler ayrılmasın artıkkk

hayırlısıyla kavusursunuz inş. canım bizde tez vakitte hayırlısıyla şu şarkı bitiririrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…