evet arkadaşım sorun çocuğun annesi.çocuğun bütün masrafları bize ait.ayakkabı mont giyim, okul harçlığı, spor okuluna gidiyor onun aidatı vs vs bizde.ayda 150 tl nafakada veriyoruz.
bugüne kadar ne sorunlar oldu ama artık tahammül bitti.bir anne çocuğunu bu kadar yıpratırmı?nasıl yıpratır anlamıyorum.babana gitmeyeceksin.büyüdüğünde senin soyadını değiştircez benim soyadımı vercez abuk subuk bir sürü şey.okula harçlık veriyorduk haftada 10 tl kadın çocuktan o parayı alıyor.ve harçlık vermiyor.çocuk bize geliyor baba arkadaşlarım bişeyler alıyo benim canım çekiyor annem paramı aldı diyor bu sefer eşim deliriyor.bizde çözümü parayı kantinde bırakmakta bulduk şimdi kantine bırakıyoruz.ilk hafta çocuğa sıkı sıkı tembihlemiş okuldan sandviç vs alma diye şimdi çocuğu yemek yemeden gönderiyor hergün okuldan 2-3 tane sandviç yiyor.inanın çocuğun yemek yeme alışkanlığı bitti.acıktığı zaman sandviç yiyelim nolur diye tutturuyor.bu çocuk 8 yaşında ve her hafta 80 tl para harcıyor oğlum niye böyle yapıyorsun evde yemeğini ye öyle git okula dediğimizde annem parayı nasıl olsa babanlar veriyor kantinden al sandviç ye dedi diyor.okulda drama kursu varmış ayda 15 tl sınıfta herkes başlamış çocuğu yazdırmamış eşim okula gidince öğreniyor ve yazdırıyor.bunların yanında baban bizi bıraktı gitti bizi sevmiyor inanın çocuk bize geldiğinde babasını lavaboya yalnız göndermiyordu.hep kucağında bunu aşmak için ne uğraştık oğlum ben annenle anlaşamadım ayrıldım ben seni bırakmam merak etme diye diye diye öğrendi.babası markete vs vs gidemezdi.hep kucakta misafirliğe giderdik kucaktan inmez.bunun doğru olmadığını anlaması çok uzun zaman aldı.3-4 sene hep kucakta gezdi.çocuğa oda takımı almış bir zamanlar çocuğa demişki orda yatmayacaksın yatağın yayları bozulur beraber yatıyorlarmış.odamda yatırmıyor beni odamda oynatmıyor etrafı pisletirim diye çocuk bize şikayet ediyor.orda bilgisayarım yok arkadaşım yok hep şikayet gitmek istemiyorum diye hıçkıra hıçkıra ağlıyor götürme babacım beni diye.bir şekilde ikna ediyoruz baba otobandanmı gidince daha uzak diğer yoldanmı otobandan diyoruz iyi otobandan gidelim o zaman diyor.yolda 40 kere duruyoruz tuvatelim geldi baba dur tuvaletim geldi baba dur.bunları gördükçe çok üzülüyoruz.annesiyle konuşmakla mümkün değil çözülmez zaten konuşulmaz bile.çocuğa almaya her gittiğinde eşimi yarım saat 40 dk bekletiyor yıllardır her hafta aynı muhabbet.evden çıkmadan arıyor.yolda arıyor yok yok yok.anlatmakla bitmezzzzz off