Eşinin günlüğünü okuyana hapis

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Özel bir televizyon kanalının internet sitesinde yönetici olarak çalışan Yunus Halit T., tasarımcı eşi Canay A. ile 2014'te anlaşmalı olarak boşandı ve çocuklarının velayetinin annede kalmasına karar verildi.

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre
Yunus Halit T., boşandıktan sonra eski eşi Canay A.'nın evinde kalan eşyalarını toplamaya gitti. Kitaplarını toplarken eşinin günlüğünü de aldı ve eve gidince okudu.

Günlükte eşinin çocukları hakkında yazdığı ve yapmayı düşündüğü bir dizi olumsuz ifadeler görüp rahatsız oldu.

Eski eşinin çocuklarına iyi bir anne olamayacağı iddiasıyla mahkemeye başvuran Yunus Halit T., velayet davası açtı. Canan A. da günlüğünü kendisinden habersiz alıp okuyan, üstelik mahkemeye delil olarak sunan eski eşini savcılığa şikâyet etti.

Savcılık, koca hakkında "özel hayatın gizliliğini ifşa etmek" suçundan 2 yıldan 4 yıla kadar hapis talep etti.

Allahtan günlük tutmuyor eşim yoksa dayanamaz okurdum. Sonra işin yoksa maps damlarinda yat

Ben en başta şeceresini okudum eşimin. Şimdi parmağımı kıpırdatmıyorum.

bir anne çocukları ile ilgili olumsuz ne yazabilir onu merak ettim.
Yani anne olmak çok stresli bir durum. 2 yaş krizi, ergenlik krizi, ilk regl sorunları vs vs vs düşük bir ihtimal mi bir kadının bırakıp gideceğim artık dayanamıyorum, bazı günler göresim gelmiyor yazması.
Bu basit bir terapi yöntemidir. Öfke duyduğun şeyleri terapist yazdırır, böylece düşük öfke seviyelerinde öfke başka bir şeye kanalize olup dışa vurulduğundan eylem de gerçekleşmez.
Kadının bunları yazması o çocuklara kötü anne olmasını engelleyen belki de yegane şey ve bu adam kadının mahremiyetine tecavüz etmiş.
Girsin içeri çeksin cezasını.

yazmak ,paylaşmak ,anlatmak insanı rahatlatır ve kötü şeyler yapmasını frenler.
düşünce suçu suç değildir denir ya onun gibi.

Başkalarının okumasını istemeyeceği şeyi uluorta yazıp bırakmak bana çok mantıksız geliyor. Günlük yazanları hiç anlamayacağım.

Çocukken yazardım ama artık yazmıyorum .
Birinin eline geçer özelimi yazılı kanıt olarak tutamam
Zaten yazarken canım sıkılıyo , konuştuğum gibi yazamıyorum bi türlü çok resmi oluyo merhaba günlük falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…