Eşinin ailesiyle yaşayanlar

Ygmr96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
23
3
86
28
Selamın aleyküm kızlar foruma üye olalı 7 ay oldu hamile kaldıktan sonra üye oldum buraya sorularımı sormak için o zaman 10 haftalık hamileydim şimdi 32 haftalık olduk çok şükür bi kızım olcak allahın izniyle benimle aynı durumda olanlarla dertleşmek istiyorum biz eşimle kaçarak evlendik ben 21 o 25 yaşında ailem istemedi okumamı istiyorlardı erken dediler hep şuan barıştık ailemle hiçbir sıkıntım yok allaha şükür çok iyiyiz sorun ben eşimin ailesiyle yaşamayı kabul ettiğime çok pişmanım kızlar altlı üstlü oturuyoruz ama yeme içme bir yani ben sabah eşimi işe gönderdikten sonra alt kata iniyorum ve eşim işten gelinceye kadar ordayım eşim işten geliyo 9 a kadar falan yine aşağıda oluyoruz yani yukarı kendi katımıza çıktığımızda saat zaten geç olmuş oluyo tüm günüm onlarla geçiyo bu kadar zorlanacağımı tahmin etmiyodum günlerim ağlamakla eski hayatımı özlemekle pişmanlıkla geçiyo eşim tek erkek çocuğu iki ablası var onlar evli kaynanam kayınpederim birde eşimin babanesiyle dedesi var. Beni babanem büyüttü ona evlenmek istiyorum dediğimde sen orada yapamazsın büyüklerin içinde demişti rahat edemezsin istediğini yapamazsın kendine ait bi düzenin olsun isteyeceksin hep demişti onu dinlemedim şuan o kadar zorlanıyorum ki bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu. Eşimle biyere gitmek istesek önce onlara sormamız lazım kendi başımıza hiçbişey yapamıyoruz alt kata biraz geç insem hemen suratları düşüyor hepsinin inanın kendi evimi bile zar zor temizliyorum tüm günüm aşağıda onlarla geçiyo bi oğlan olduğu için eşimi bir yere göndermek istemiyolar herşeyi senin için yapıyoruz diyolar burası köy ve işleri hiç bitmiyor bi pazarda şuraya gidelim diyemiyorum çok zormuş eşim anlayışlı biri iki üç ay önce bu konuyu tekrar açtım ona sabredicez dedi ama ben dayanamıyorum eşimin babanesi kilosundan dolayı yerinden kalkamıyo sadece Tuvalete gidebiliyo zar zor. Sürekli yanında olalım onunla çocuk gibi ilgilenelim istiyo eşimin dedesi ona zaten çok iyi bakıyo sürekli karısının yanında ama o biz biyere giderken surat asıyo laf sokuyo gerçekten bunaldım kimseye bişey söyleyemiyorum çünkü bunların hepsini bilerek geldim ama çok pişmanım keşke ayrı bi düzen isteseydim inanın masrafı çok biri değilim azla yetinmeyi bilirim yeterki kendime ait bi düzenim olsun varmı benim gibi birlikte yaşamayı kabul edip sonra pişman olanlar konuşmaya ihtiyacım var

O kadar çok varki kısaca kendi ipini kendin kesmişsin geçmiş olsun daha da çıkamazsınız ordan eşini ikna etmeye bak bari bebek doğunca ayır evi ağlıyor durmuyor sessizliğe alıştır belki evde kalırsın o zaman bi kere kırmadan hic bisey olmuyor inan

Öyle evet

Bu erkek tarafi kendine gelin degil hizmetci aldigini saniyor galiba.
Neden onlarin evinde olacaksiniz ki aklim almiyor yaa... Disari cikmaniza kadar karisiyolar yani pes!
bu kafalar ne zaman degisecek bilmiyorummm!
ben asla boyle biseye izin vermezdim.
Surat yapana degil buna firsat veren esine sormak lazim.

Bizimkilerin yani eşimin ailesinin bana pek bir zararı olmadıgı halde onların bulundugu sehre bile gitmek istemiyorum sen aynı binayı kabul etmişsin iş işten geçmiş değil eşine baskı yap cık köyden haa şöyle söyleyeyim senin durumunda olsaydım aşşağı geç iniyorum diye surat assalardı sanırım hergün biraz daha geç inerdim inatlarına :)

Evinizi ayirmaniz lazim, tasinmaniz lazim.
Umarim esinizin kendine ait bir isi vardir. Kücük de olsa bir daireye tasinin. Bebeginize istediginiz gibi bakarsiniz. Esinizle aksamlari sarilarak tv izlersiniz.
Ama bütün bunlara giden yol acilardan gececek. Hic kolay olmayacak. Herseye hazirlikli olup kararli ol.
Esin seni seviyorsa ve mantikliysa zaten bunu yaparsiniz.
Bir an önce yapin cünkü orda kaldigin sürece bunlar degismeyecek baski her gün artacak.
Ben ayri oladugum halde sokaga cikmama karisiyorlardi. O yasima kadar kimseden izin dahi almazken hesap vermemi istiyorlardi
Siniri cektik, falan filan cok seyler yasadik su an esimle kücük cekirdek ailemizle cok mutluyuz.
Cay sevisi yapan gönüllü köle olmak yerine cocuklarinin esi olarak bana saygi duymak zorundalar.
Bak bu cok zor asla bizi insan gibi görmeyecekler o ayri da, sen sinir cekersen zaten üzerine gelemezler.
Yazdikca kötü oldum yaa. Ayririn evleri.

Allah yardımcın olsun Cnm bebeğin olunca onu bahane edip inmezsin yavaş yavaş azaltırsın inmeyi tek çözüm o suan da

Allah yardımcın olsun Cnm bebeğin olunca onu bahane edip inmezsin yavaş yavaş azaltırsın inmeyi tek çözüm o suan da

Insallah o zaman da bebegi bize ver sen is yap demezler. Benim en cok gerildigim sey su an lohusa haliyle yasacaklari. Neler duyduk burada. Psikolojini korumak icin kesinlikle sinir cekmelisin. Bahane bul deliyim de hic olmadi ayyy ben yatacam de git.

Öyle yapıcam artık ne derlerse desinler

Merhaba Allah yardımcın olsun anlattığın durum kolay değil ben de altlı üstlü oturuyorum ama ufak bebeğim olduğundan bazen haftada bir çıktığım bile oluyor kayınvalideme. Bebeğin doğunca onunla ilgilenmekten fırsat bulamazsın bile hiç güzel canını sıkma. Bir de baştan ipleri çok vermemeni öneririm yoksa ilerde beklenti daha da yükselir.

İnşallah dediğin gibi olur canım benim çok sağol

Bizim ev ayri.
Okuyorum
Ama yaz tatilinde sabahin korunde esom birakir 11 gibi gece eve donerdik...
Cok yorucu

Her surat astıklarında kafana takıp gönüllerini hoş etmeye çalışırsan daha çooook yıpranırsın.Sabah aşağıya kahvaltıya mı inyosunuz diyelim kahvaltıyı yapın sofrayı topla işim var şudur budur diye yukarı çık evine.Bir şey dediklerinde benim de işlerim oluyo,temizlik yapıcam,ütü yapıcm vs.. şeklinde evine çık.Sen onları kendi düzenine alıştır her söylenileni ciddiye alma biraz gamsız ol .

32 haftalık hamilesiniz artık yapacağınız şey sakin bir ortamda dinlenmek ve kendinizi doğuma ve sonrasına hazırlamak. 32.haftada olmanıza rağmen kendinizi çok iyi ve enerji dolu hissedebilirsiniz bu gün boyu kayinvalidenizin ve onun kayınvalidesinin işlerini yapmanız ,karısını çekmemiz için değil doğumda gücünüzü toplayabilmek iz içindir.Artik kendi evinizi siz yormadan bebeğe göre hazırlayın,imkanlar doğrultusunda bebeğin yatağını varsa odasını süsleyen.Esinize çok yorgun hissettiğinizi kendi evinizde daha rahat hissettiğinizi , aşağı indiginizde evin gelini olduğunuz için ve onlarında yaşlı olmalarından dolayı sizden iş beklentileri olduğunu ve erken doğumdan korktuğunuzu söyleyin.Kimseyi suclamayarak sadece sizin ve bebeğinizin iyiliği için böyle olduğu yönünde konusursaniz en azından kendi yasam alaninizda kalmanıza esiniz de destek olur

Üzme kendini. Her insan hata yapar. Peygamberler dahi hata yapmis insanlar.
Bencede esinle konus canim, ordan cikmaya calis. Cünkü böyle mutlu olamazsin. Yasin daha cok kücük.
Esinin babannesi ve dedesi senin yasitin degil. Tabiki onlara hürmet ediceksin, saygi göstericeksin.
Ama sana senin yasitin arkadaslar lazim, arada bulusabilecegin, cikip dertlesebilecegin dostlar lazim.
Ne yap et, esini ikna et canim. Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…