Eşini eve bağlamanın taktiklerini alabilirmiyiz ?

ESMERSIRINE

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
5.339
396
363
merhaba arkdaşlar yeni evliler adına konusacagım özellikle gördüğüm yaşadığım okuduğum kadarı ile sevgili ve nişanlılıktaki gbi olmuyor evlilik erkeğin annesinden ayrılıp yeni ev hayatına atılması alısması zor oluyo bzizmde hatalarımız oluyo olmuyo fevri davranışlar sergiliyoruz yoğun ilgi bekliyoruz evli arkadaşlara sorup tatikler alabilirmiyiz?ilgi göstermesen sorun göstersen sımarıyo kayınvalde akrabaları farklı bi sorun çocuk evliliği oturturmu?şimdiden herkese tsk ederim

aslında erkekleri eve baglamak çok kolay ve bircogumuz bunu da biliyoruz.herşeyi alttan alarak, ne olursa olsun sesimizi yükseltmeyerek, sen ben, senin ailen benim ailem ayrımına girmeyerek, süslenip her zaman bakimli olarak, kavga etsek bile ilk adımi biz atarsak bu evlilikten daha huzurlu bir evlilik daha yoktur tabi erkeğe göre. ama ne yazıkki bu kadarı mümkün değil. yuvayi ayakta tutan sadece kadın olmamalidir. erkeklerde artık biraz farkına varsinlar...

canım benım esım masallah dıyım evcımen bır erkek bende oyle
malum hep edertleyorum kuflenıcez bu evde dıye
kadın dedıgın yumusak baslı olacak
ılgı ıstıyosa ılgı gosterecek
daha dogrusu ben ılıskılerde ne kadar mutlu edersen o kadar mutlu edılebılecegıme ınandıgım ıcın bu sekılde davranıyorum

aıleler konusundada sensın bensın dıye cekısmelere fırsat evrmeden kıyaslamadan yapılmalı ha varsa bır sorun yakın arkadas ıle paylasılıp ıcımız dokulebılır ama ese yansıtılmamlı

ee ben bunları yaparken o öküz arabası gibi davranırsa kırbacı alırım elime :27:

cocuk adamı eve baglamaz oturmamıs bır evlılıkse adamı evden bıle kacırabılır

esmer sırıne sorun ne?

Öncelikle evde huzur çok önemli, eşini güleryüzle karşılamak, herşey için kavga gürültü çıkarmamak, sabahları kahvaltısını hazırlayıp, akşam güzelce yemek yiyip çay içmek. Çoğu erkek hemen hemen bunları ister. Ama bütün bunlara rağmen eve girmeyen erkekler de var. Şu da bir gerçek ki sevgiliyken nişanlıyken gördüğünüz ilginin devam etmesini beklemeyin, tabi ki hayatlarınızı birleştirdiniz sürekli dip dibe olmak istiyorsunuz ama eşinize nefes alması için zaman tanıyın. Arada arkadaşlarıyla buluşmasını, halı sahaya gitmesini vs hoş karşılayın, surat asmayın, siz de o zamanı kendinize harcayın. Benim eşim çok nadir çıkar, çıkacam dediğinde sorun çıkarmamaya çalışıyorum, gitme etme demiyorum ama çok sık olsaydı ben de istemezdim açıkcası.
Annesinden uzaklaştırıp kendi evinize bağlamayı kastediyorsanız, haftada 1 ya da 2 defa gitmek ya da onların gelmesi gayet normal. Ama hergün hergün çağırmaları ve eşinin gitmek istemesi bu normal değil. Erkekler evliliğin başlarında bu konuda bocalarlar, anneleri çağırır eşleri gitmek istemez, evde kavga çıkar. Bu konuda ailelerin anlayışlı olması gerekiyor, gelmek isteyen zaten gelir ısrar edip çağırmanın anlamı yok.

buarada kadınlar cıdden cok dırdır yapıyor ya annemde kayınvalıdemde goruyorumda bırsey olana kadar 3-4-5-6 tekrar tekrarrrrr

bazen ıyıkı erkek olmamısım dıyorummm

Cocuk evliligi oturtmuyo tam tersi sarsiyo :D 3 aydir ne yasadigimi bi ben bi allah bilir. Sanki doguran ben degilim o :))

Camasir satan bir abla seksi camasir icin kocayi eve baglayan camasir demisti :D o geldi aklima

Son düzenleme:
Cocuk evliligi oturtmuyo tam tersi sarsiyo :D 3 aydir ne yasadigimi bi ben bi allah bilir. Sanki doguran ben degilim o :))

Camasir satan bir abla seksi camasiri kocayi eve baglayan camasir demisti :D o geldi aklima

ıyı pazarlama teknıgı

haklılık payı var sankı :52::10:

İstersen 4*4 lük ol istersen 9/8 lik döktür adamın eve bağlanmaya niyeti yoksa halatla da bağlasan, gemici düğümü de atsan o adam evde durmaz.

erkekler ne kadar şanslı. sanki bir tek evliliğe alışan ve alışmaya çalışan onlar.. . annesinin evinden ayrılan,el bebek gül bebek yaşarken,büyük bir sorumluğun altına giren kızların durumu nedir peki. onlara kim düşünecek.. erkeklerde biraz karımı hoş tutayım bocalar falan diye düşünmiyecek mi..
hep kadın erkeği hoş tutan ,hep eve bağlamak için çabalayan..
kadın evlenir her şey üstüne kalır.ev iş çocuk,birde erkeğin koyduğu kurallar,ailesinde görmediği yasaklar...
diyeceğim sadece ilk bocalayan erkek olmuyor kadında oluyor. erkekte onu hoşnut etmeye çalışmalı...

erkekler ne kadar şanslı. sanki bir tek evliliğe alışan ve alışmaya çalışan onlar.. . annesinin evinden ayrılan,el bebek gül bebek yaşarken,büyük bir sorumluğun altına giren kızların durumu nedir peki. onlara kim düşünecek.. erkeklerde biraz karımı hoş tutayım bocalar falan diye düşünmiyecek mi..
kadın evlenir her şey üstüne kalır.ev iş çocuk,birde erkeğin koyduğu kurallar,ailesinde görmediği yasaklar...
diyeceğim sadece ilk bocalayan erkek olmuyor kadında oluyor. erkekte onu hoşnut etmeye çalışmalı...

aynen senin gibi düşünüyorum tüm yorumlarımda bunun üzerinedir heralde, bakma burda geyik yapıyorum, evet iç çamaşırı falan alıyorum kırıtıyorum işve cilve eyvallah ama bunu herşeyden önce kendim istediğim için yapıyorum, yoksa hiçbi erkeğe cariyelik geyşalık yapamam

Dışarda ırgat evde asena ol. Her dediğine tamam de, anneciliğini görmezden gel, azıcık sesin cıkınca erkek fatma ol ama karşı tarafa sorarsan sen ne yaptın diye; koca bir hiç.... Karşılıklı olmalı.

evet buda işin diğer boyutu ve çok doğru, insanın içinde olacak derler ya işte öyle

Evet cnm, insanın içinde olacak.

kusura bakmayın bana guldum ya ne kadar haklsıınız
kıyamam onlaraaa yaa :37::37:

nemii ne aldıgını bana ozelle atabılırmısın dıkkatımı bısey cekmemıstı ama :26:

edepsiz seni :1:
kuzum trendyol değilmiş vipdükkanmış gir bi bak bakalım

o degılde bugun ve dun trendyolda ve markafonıde ne guzel eblıseler vardı zor hakım oldum nefsıme Allah kocamı korusun adamın kalbıne ındırecektım :33:
elbıseden degıl
para harcadım dıye :ssz: :30::10:

Back
X