G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
-
ilahi gelecekkorkusu,ille mehmet coşkundenizinmi söylemesi lazım kız:mymeka:her aldatma konusuna yorum yazdığımda aynı şeyi söylüyorum ben..
enayi yerine koymaktır tabii..hemde enayinin önde gideninin yerine koymaktır.
kadın evde eşinin karnını doyursun,çamaşırını yıkasın;sonra adam gitsin o çamaşırların içinde kadını aldatsın...sonra da hiç bi şey yokmuş gibi eve gelsin aynı hayata devam..
enayi yerine koymaktır ki hem de nasılklava:
bence bir kadın sustuğu zaman enayi yerine konulur bencebenneyaptımki
bak fırtınalar estir kocanı rezil et bakalım enayi kimmiş görsünler jeyyar
ben sürüm sürüm süründürdüm vallah şimdi gıgı çıkmıyor
çünki neler yapacagımı isbatladım da:roflol:
Her iki taraftan birisi fiziki veya düşüncede,ne şekilde olursa olsun,aldatmaya teşebbüs etmişse o evlilik bitmiştir.
bence bir kadın sustuğu zaman enayi yerine konulur bencebenneyaptımki
bak fırtınalar estir kocanı rezil et bakalım enayi kimmiş görsünler jeyyar
ben sürüm sürüm süründürdüm vallah şimdi gıgı çıkmıyor
çünki neler yapacagımı isbatladım da:roflol:
benim hayat felsefeme göre evlilikte mutluluğun formulu çok açık: Kung-Fu sengözlerimebaksanab:icecream:
ilahi gelecekkorkusu,ille mehmet coşkundenizinmi söylemesi lazım kız:mymeka:her aldatma konusuna yorum yazdığımda aynı şeyi söylüyorum ben..
enayi yerine koymaktır tabii..hemde enayinin önde gideninin yerine koymaktır.
kadın evde eşinin karnını doyursun,çamaşırını yıkasın;sonra adam gitsin o çamaşırların içinde kadını aldatsın...sonra da hiç bi şey yokmuş gibi eve gelsin aynı hayata devam..
enayi yerine koymaktır ki hem de nasılklava:
sen cok sey yasamissin herhalde, yazik sana
sen cok sey yasamissin herhalde, yazik sana
: )))) alemsin valla
hung - fu di mi çekirge
bazı durumlarda çamurluk yapmakta işe yaramayabiliyor.
erkek bu defa yakalandım bi daha enselenmeyeyim diye dahada dikkatli oluyor bu durumlarda genelde.
birde tabi benim çamurluğumdan korkupta aldatmayan erkek ne kadar makbul oda tartışılır.senin olmadığın,yakalanmayacağına emin olduğu yerde tekrar aynı şeyi yapar demektir bu...
bence tabiisengözlerimebaksanab
genellemek anlamsız,herkes burada fikrini söylüyor,benim düşüncem açık ve net,böyle bir olayla karşılaşmadım ki eğer karşılaşırsam devam ettirmenin veya affetmenin bir önemi yok.Karşı tarafın hisleri bitmişki böyle bir aldatmaya kalkışıyor.
Bencede nereye kadar.tamam çocuklarım ,yuvam diyorsun ama senin duygularının,kişiliğinin hiçmi önemi yok sence?enteresan ,bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?