- 18 Ekim 2019
- 291
- 63
- 28
- Konu Sahibi Semihayaqmur
....varmi varsa gercekten oldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle miymiş?Hamile karısını döven "adam" lara hiçbir büyü tesir etmez de.
Sizin için akıl fikir diliyorum Allah'tan.
Hayır boşanmıyorsun da bari kendiniz ve evladınız için okuyun azıcık da böyle saçma sapan şeylere kafa yormayın.
Aynen“Pekiyi bilirler ki, büyü yapan ve yaptıran kimsenin ahirette hayırlı bir nasibi yoktur. Vicdanlarını sattıkları şey ne kötüdür. Keşke (bunu) bilselerdi.” (Bakara S. A: 102)
Ya merak ettim yaptircagimdan degil korkarim yani oyle seulerden tovbeToprağın altını düşün diyeceğim de bunu düşünebildiğine göre inancının ne doğrultuda olduğu malum
....varmi varsa gercekten oldumu
Aynen dogru dedinizBüyüyle f,lan olsaydı bu işler yeryüzünde boşanmalar olmazdı..
Bırakın bu dalavere işlerini..
Mune ahretliğim bakabilirmisin .
Bide dinden cikiyo mussun buyu yaptırırsankonu kapanır fakat ben yaptıran biliyorum. sonunda ayrıldılar. tam 11 sene sonunda. sürekli bağlama büyüsü yaptırıyorlar ama geçici oluyor
Evet malesef. Ha konu sahibide asker eşinin silahını alıp eşini tehdit etmiş falan öyle güzel bir hayat. Bu ailede dünyaya gelecek çocuk var tabi. Ama derdimiz bağlanma büyüsü! Allah akıl fikir versin ne diyeyimÖyle miymiş?
Çok üzüldüm...
Aynen dogru dediniz
Merak ettim sadece siz iyimisiniz sadece sordum yani nekadar polemick seviyonuz bravoMune çok güzel bağlama yapıyor. Şimdi kodese atar sizi
Var.....varmi varsa gercekten oldumu