Eşine karşı böyle hisseden var mı?

Hatuni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
205
179
Kızlar neredeyse 6 aylık evliyim ve eşime karşı herhangi bir cinsel çekim hissetmiyorum.zar zor sevişiyoruz diyebilirim.eminim o benden daha istekli fakat iki tarafta bu konuyu açmaya çekiniyor gibi bunu konuşmuyoruz.sizde var mı bunu yaşayan ?

Benim de esime cinsel şeyim yok
Çünkü eşim yok :KK48:

39 yaşındayım ve eşimden boşandım.ciddi bir ilişki aradım ama bulamadım.Maddi problemim yok ama sıkıntıdan kendimi sekse verdim.Belki beni ayıplayacaksınız ama bir jigoloyla tanıştım.O da 35 yaşında hafta 2-3 kez beraber oluyoruz.Ayrıca çok hoş sohbet biri.Bazen sabahlara kadar sohbet ediyoruz.Doğru yapmıyorum farkındayım ama şu an için bana iyi geliyor.

39 yaşındayım ve eşimden boşandım.ciddi bir ilişki aradım ama bulamadım.Maddi problemim yok ama sıkıntıdan kendimi sekse verdim.Belki beni ayıplayacaksınız ama bir jigoloyla tanıştım.O da 35 yaşında hafta 2-3 kez beraber oluyoruz.Ayrıca çok hoş sohbet biri.Bazen sabahlara kadar sohbet ediyoruz.Doğru yapmıyorum farkındayım ama şu an için bana iyi geliyor.
Pardon hep duyarız böyle şeyler sosyal medyadan falanda sormak istedim.
Birde para mı veriyorsunuz birlikte olmak için...:oops:

35 yaşında jigolo oluyor muymuş o çocuklar daha genç olmuyor muydu yaa
neyse mevzuya dönecek olursak ben de aynı dertten muzdaribim ,hiçbir şekilde etkilenmiyorum bitsin diye zaman sayıyıorum hatta istemez umarım diyorum bana doğru bakınca :dua:

Kizlar ben. 4 yillik evliyim ilk evlendigimde bide yani cicim aylari hic bisi hissetmiyorddum hatta bu muydu okadar bunun icin yanip tutusanlar diodum kendikendime. Tabi hamilelik ve sonra dogum yaptiktan sonrada bu durum boyle oldu taki bebegim 9 aylik oldu sonradan hissettim

Ten uyumun yoksa niye evlendiniz anlamadım ki ?
Flört döneminde hiç mi el ele tutuşmadınız hiçmi birşey hissetmediniz ?

Bazen ben de regl dönemlerimde isteksiz oluyorum fakat sadece regl dönemine ait birşey.
İstekli olmak için önce eşinizin tenini istemeni gerek. Bu evlilik de büyük bir sorun biliyorsunuz değil mi? Malum erkek beyni bir tek oraya çalıştığı için. Mazallah aldatma çıkmasın başınıza.

Ben yorumlarımda ön yargılı olmamayı tercih ediyorum hatam olduysa k.bakmayın lütfen.
Tek önerim. Bir müddet daha yapmayın ozaman eninde sonun da acı gerçekle karşılaşır boşanırsınız. Sizde hissedebileceğiniz birine istek duyarsınız.

X