- 9 Haziran 2015
- 29
- 0
- 34
- Konu Sahibi ecem123456
topuklu giyince uzun oluyorsun dimiçok gerekli olmadıkça hayır tabikide.:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topuklu giyince uzun oluyorsun dimiçok gerekli olmadıkça hayır tabikide.:)
ha ha, nereye gidiyon kız, biz varız. Hiç mi kıymetimiz yokBende eş de yok sevgili de yok, zaten hayat boyumun ölçüsünü almış gidiyom ben
Eşiniz de dert ediyorsa eğer, gizli topuklu, boyu 5-7 cm falan yüksek gösteren ayakkabılar var, özel bir yere gideceğiniz zamanlarda kullanabilir. Ama ben olsam pek dert etmezdim. Boyu bana yakın olan ve topuklu giydiğimde geçtiğim bir sevgilim vardı, onunlayken tam tersine bol bol topuklu giydim, kolunu omzuna atıyordum falan, güzel oluyordu erkek daha uzun olacak diye bir kural yok zaten, örneğin birçok ünlü çift var böyle ve çok da yakışıyorlar. Hem bu sayede siz daha çok dikkat çekersiniz, ne güzel boylu poslu kadın derlerhaklısın ama insan biraz düşünüyo boyu o kadar zaman geçsede
sık sık giyermisin topuklu?ben 1.65 im sevgilim 1.70... topuklu giysem sıkıntı
boylu poslu olunca bir dertte ayakkabı oluyor ayağım büyük...Eşiniz de dert ediyorsa eğer, gizli topuklu, boyu 5-7 cm falan yüksek gösteren ayakkabılar var, özel bir yere gideceğiniz zamanlarda kullanabilir. Ama ben olsam pek dert etmezdim. Boyu bana yakın olan ve topuklu giydiğimde geçtiğim bir sevgilim vardı, onunlayken tam tersine bol bol topuklu giydim, kolunu omzuna atıyordum falan, güzel oluyordu erkek daha uzun olacak diye bir kural yok zaten, örneğin birçok ünlü çift var böyle ve çok da yakışıyorlar. Hem bu sayede siz daha çok dikkat çekersiniz, ne güzel boylu poslu kadın derler
Peki, kalayım bariha ha, nereye gidiyon kız, biz varız. Hiç mi kıymetimiz yok
Azıcık:)topuklu giyince uzun oluyorsun dimi
sık sık giyermisin topuklu?
azıcık sorun olmuyodur heraldeAzıcık:)
benimki topuklu giymedende benden kısahiç giyemem topuklu üstünde yürüyemediğimden...geçen mağazada denedim satın aldım benimki yanımda kısa kaldı..öyle dans filan edicektik içinm rahat etmedi gittim ertesi gün değiştirip düz babet aldım
10 cm fark varçok mu fark var...
10 cm fark var
fazla dert etmiyorum zaten bide ayakkabı derdim varr uzun boylu olunca ayakta büyük oluyordert etmeyin... güzel mankenlerin filan sevgilileri hep onlardan kısa oluyo..
Sizin boyunuz kaç?boylu poslu olunca bir dertte ayakkabı oluyor ayağım büyük...