Eşinden şüphelenince şok gerçekle karşılaştılar

nuryolu

Naber kiz sinsi !
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
10.135
17.418
1451288264907.jpg

Kendisini terk edip Trabzon'a yerleşen eşi Selma K. tarafından hakkında boşanma davası açılan Yusuf K., "Çocuk bana benzemiyor. DNA testi yapılsın" diyerek karşı dava açtı. Şoke eden rapora göre, Eymen bebek hastanede karışmış!
Hikayesiyle izleyicileri ekrana kilitleyen Paramparça dizisi gerçek oldu! Selma K. tarafından hakkında boşanma davası açılan Yusuf K., "Bu çocuk bana hiç benzemiyordu. Hep eşimin beni aldattığından şüpheleniyordum. DNA testi yapılsın" diyerek karşı dava açtı.
Adli Tıp Kurumu, yaptığı DNA test sonucunu mahkemeye gönderdi. 6 kişilik uzman doktorun hazırladığı rapor büyük şok etkisi yarattı. Raporda 'Eymen'den alınan örnekler anne Selma ile baba Yusuf K. ile aynı değildir. Elde edilen sonuçlar itibarıyla anne olduğu iddia edilen Selma K.'nin biyolojik anneliği, baba olduğu iddia edilen Yusuf K.'nin de biyolojik babalığı reddedilmiştir' denildi

Ailenin yaptığı araştırma üzerine İstanbul'da bulunan bir özel hastanede dünyaya gelen 2 yaşındaki Eymen ile aynı saatlerde doğan Adıyamanlı bir ailenin bebeğinin karıştığı ortaya çıktı.

"YA İKİSİNİ DE VERİN YA DA ÇOCUĞUMUZU VERMEYİZ"

Selma K. ile Yusuf K. Adıyamanlı aileye ulaştı. Durumu kabullenemeyen aile 'Ya ikisini birden bize verin ya da çocuğumuzu vermeyiz' dedi. Film gibi hikâyede son kararı yargı verecek.

http://www.sabah.com.tr/yasam/2015/12/28/esinden-suphelenince-sok-gercekle-karsilastilar?paging=5

Özel hastanelerde sistem tam oturmadığından sanırım, hatalar sık olabiliyor. Bana hiç güven vermiyorlar.

pes
hala hastanede karısma vakaları varmı yahu
anneyle aynı bıleklık hemen o anda takılıyor halbukı,
hastane de dogum kapısında eş de beklıyor
napım ben bebısım karısmasın dıye totosunu pembeye mı boyayayım napayım

pes
hala hastanede karısma vakaları varmı yahu
anneyle aynı bıleklık hemen o anda takılıyor halbukı,
hastane de dogum kapısında eş de beklıyor
napım ben bebısım karısmasın dıye totosunu pembeye mı boyayayım napayım
bak az kalmış ona göre :-)

ya şaka maka ama çok zor bi durum o_O

bak az kalmış ona göre :-)

ya şaka maka ama çok zor bi durum o_O
aynen yaa..
ınsan neye uzulecegını bılemez, kendı cocugunun baskasının elınde buyumesıne mı uzulsun
baska cocuga kendı evladı gıbı sahıp cıkıp severken kendı evladından ayrı kaldıgına mı uzulsun
aıleye bılgı verdıklerınde o supersonık aılenın ıkı cocugu bırden ıstemesıne mı uzulsun
asla eskısı gıbı olmaz hıc bısey
sonucta buyuttugude kendı evladı artık ama kendı canı kanıda var
napacaklar acaba cocuklara sorulur heralde mahkeme ona gore karar verır sanırım

olmaz dediğin oluyor hayret yani birde hiç kimse çocuğunu vermez

Bu devirde olacak iş mi yahuu

nasıl ihmal bu ailelere çok yazık

çocukları şimdi nasıl değişsinler ki

X