herşeyden önce ailem benim bu seviyeye düşmemin sebebide ailem babam burda okuyan herkese sesleniyorum birbirine kenetleşmiş ailenin çocukları evlendigi zamanda mutlu olma şansınız var ama düzensiz ailelerin çocuklarıda düzensiz oluyor ne yapcaksın ilk tokatta çekip gitsem daha 3günlüktüm sarmısagın kokusu bile 40gün çıkmaz dediler şuanoldugum durumu kabullenmedim ama kırgınlıgım günlerce sürdü bin özür aradan birkaç ay geçiyo hadi bakalım yine yapıyo yeminler ediyo inanıyosun yine tekrarlıyor ben günlerce komşumdada kaldım ama tekrar eve döndüm döndürüldüm hayal kırıklıgına yine ugradım böyle derken evliligim bir yıl oldu 8ay çocuk yapmadım sonra hamile kaldım ve beni bu halimle kabul etmeyen ailem çocuktanmı kabul etcekti elbette hayır mecbur koca evi baba evine nazaran daha iyi diyerek katlandım acaba başkaları nasıl yapıyolar fikirler ögrenmek için açtım ve kesinlikle burda anne babalar çocuklarına sahip çıkması tek başına bir kadın ne yapabilir sonuçta kadınsınız dul olacaksın tek başına yaşıyacaksın tüm aile akraba baglarını koparıp yalnız başına yaşayacaksın bizim bölgedede bu yok dogulu oldunmu oturup dert çekmeye mahküm oluyosun herşeyin başı sahibinin olması arkanın kuvvetli olması[
kendinizi neden bu kadar aciz görüyosunuz illa sizi sahiplenen birimi olcak yaşamınızda ve buda illaki erkekmi olur sizin görüşünüze göre.şöyle bir silkelenin size verilen bu yaşamı neden baskı şiddet ve hep hor görülerekmi geçireceksiniz. evinizde bile otururken para kazanacagınız işler yapabilirsiniz.çocuk bakabilirsiniz,el işi yapabilirsiniz,yada elinizden ne geliyorsa bunu maddi ihtiyaçlarınızı karşılamak için araç olarak kullanabilirsiniz.küçükten başlayarak. unutmayın siz bir bireysiniz ve kendinizi bu kadar aciz görmeyin kadınların akılları her zaman erkeklerinkinden daha iyi çalışır. bu adamı çekmek zorunda deilsiniz önce kendinize güvenmeyi öğrenmelisiniz. kadınlar bu dünyanın herşeyi çünkü