- Konu Sahibi kardelen200808
-
boyle bir konu dertlesilirmi Allah askina ne kadar saçma bir konu acmissiniz ya
dayak yiyorsaniz bosayin gitsin bizim kadinlarimizdada akil yokki dayak yiyip oturuyorlarkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsobi 2 tokatta sen çaksaydin senin elin yokmuydu ?fisfisfis
şuan dertlerim dahada büyüdü annemle aramıza daglar koydum babamı aldattı tartıştım beni evden kovmaktan beter etti yinede kocamı allah başımdan eksik etmesin allah çocuklarımdan ortada bırakmasın en azından kocam çocugunun hiçbirşeyini eksik etmiyor ama küsüp gitmeye karar verdim babam gelmesin birde çocugunumu beslicem sütmü alıcam demiş ben çalışsam çocuguma kim bakacak anne yok baba yok sayılır katlanıyorum işte mecbur mutlu yada mutsuz yaşadıgımhayat boyunca yapayalnız
kesin eşini çok seviyorsundur dimi.
genelde hep böyle şiddet gören,azar işiten vs vs.kadınlar kocalarını çok severler.
sanırım bende var bir tuhaflık algılayamıyorum, şimdi sen "dul olurum, ailem sırt döner" diye boşanamıyorsun ama annen babanı mı aldatıyor? bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?? doğu gibi her an dedikodunun çıkması mümkün olan bir bölgede annen babanın ruhu duymadan nasıl yapıyor bunu ya...
neyse gerçi konu bu değil ama merak ettim, allah yardımcın olsun ama çekilmez arkadaşım bu adam kusura bakma, k.validen de şiddet görüyormuş sanırım, onun sana karşı tutumu nasıl?
ya bakın bu çok ilginç.
bende merak ettim şimdi.
ve o anne hala o evde babayla mı yaşıyor. amadayak yiyen kızını kabul etmiyorlar.
ahhh. göremeyeceğiz galiba office.
hiçbir değişen birşey yok.
kız evlenince evlatlıktan çıkıyor sanki. bu nasıl bir sevgisizliktir anne baba için. insan kızının acı çekmesini, şiddete maruz kalmasını, nasıl kabul eder.
gelme der.
bence bunu söyleyen, o anne baba kızlarını ,sevmiyordur.bu kadar kesin ve net söylüyorum.
SEVMİYORDUR.
sizin yasadiginizin aynisini yasayabiliorum diebilirimmm ama bnm en cok sinirlendigimmm herseyin kayinvaldem yuzunden meydana gelip ve surekli suclu olanin bnmm oldugumu solemesi dovmekten beter oluoooo....benim eşim çok sinirli hemen parlıyo başkasına sinirleniyo hıncını benden çıkarıyor.daha 3günlük evliyken yüzüme belki birkerede arkaarkaya 10 tokattan fazlaydı attı neymiş efendim ona karşı gelcekmiyim diye deniyomuş dünya başıma yıkıldı.defalarca özür dilese nafile unutamıyorum onda kalsa gezmeye götürüyo geldikten sonra yüzüme attı seslenmedim baktım birtane daha geliyo yeterya dedim öbür odaya kaçtım kapıyı aç yoksa kırarım dedi açmadım kapının camını kırdı cam parçaları sırtıma doldu ben şaka yaptım sen kaçtın diyobide aklından şüphe etmeye başladım megerse babası annesini sürekli dövermiş.hoşuma geldin yüzüne tokat attım sende hemen bagırıp çagırınca bende sinirlendim camı kırdım diyo.:gitme:kötü kader diye buna derler baban evinede gitme şansın yok çekçeke bilirsen ama sabır sabır nereye kadar şimdi deprosyon ilaçları kullanıyorum gençlik yıllarım şiddetle geçti şimdi aradan yıllar geçti ama arada yine yapıyo huylu huyunu bırakmazmışlmaz:hakkımı sana haram ediyorum dedim
herşeyden önce ailem benim bu seviyeye düşmemin sebebide ailem babam burda okuyan herkese sesleniyorum birbirine kenetleşmiş ailenin çocukları evlendigi zamanda mutlu olma şansınız var ama düzensiz ailelerin çocuklarıda düzensiz oluyor ne yapcaksın ilk tokatta çekip gitsem daha 3günlüktüm sarmısagın kokusu bile 40gün çıkmaz dediler şuanoldugum durumu kabullenmedim ama kırgınlıgım günlerce sürdü bin özür aradan birkaç ay geçiyo hadi bakalım yine yapıyo yeminler ediyo inanıyosun yine tekrarlıyor ben günlerce komşumdada kaldım ama tekrar eve döndüm döndürüldüm hayal kırıklıgına yine ugradım böyle derken evliligim bir yıl oldu 8ay çocuk yapmadım sonra hamile kaldım ve beni bu halimle kabul etmeyen ailem çocuktanmı kabul etcekti elbette hayır mecbur koca evi baba evine nazaran daha iyi diyerek katlandım acaba başkaları nasıl yapıyolar fikirler ögrenmek için açtım ve kesinlikle burda anne babalar çocuklarına sahip çıkması tek başına bir kadın ne yapabilir sonuçta kadınsınız dul olacaksın tek başına yaşıyacaksın tüm aile akraba baglarını koparıp yalnız başına yaşayacaksın bizim bölgedede bu yok dogulu oldunmu oturup dert çekmeye mahküm oluyosun herşeyin başı sahibinin olması arkanın kuvvetli olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?