eşinden şiddet gören kadınlar dertleşelim hadi

kardelen200808

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
142
1
0
44
İstanbul
benim eşim çok sinirli hemen parlıyo başkasına sinirleniyo hıncını benden çıkarıyor.daha 3günlük evliyken yüzüme belki birkerede arkaarkaya 10 tokattan fazlaydı attı neymiş efendim ona karşı gelcekmiyim diye deniyomuş dünya başıma yıkıldı.defalarca özür dilese nafile unutamıyorum onda kalsa gezmeye götürüyo geldikten sonra yüzüme attı seslenmedim baktım birtane daha geliyo yeterya dedim öbür odaya kaçtım kapıyı aç yoksa kırarım dedi açmadım kapının camını kırdı cam parçaları sırtıma doldu ben şaka yaptım sen kaçtın diyobide aklından şüphe etmeye başladım megerse babası annesini sürekli dövermiş.hoşuma geldin yüzüne tokat attım sende hemen bagırıp çagırınca bende sinirlendim camı kırdım diyo.:gitme:kötü kader diye buna derler baban evinede gitme şansın yok çekçeke bilirsen ama sabır sabır nereye kadar şimdi deprosyon ilaçları kullanıyorum gençlik yıllarım şiddetle geçti şimdi aradan yıllar geçti ama arada yine yapıyo huylu huyunu bırakmazmışlmaz:hakkımı sana haram ediyorum dedim

kusura bakmayında bu bir huy değil akıl hastalığı. ne demek şaka yaptım? vurmanın şakası mı olur ya. birtane de siz yapıştırın şaka öyle olmaz böyle olur diye bakalım nasılmış. hey allahım ya....

boyle bir konu dertlesilirmi Allah askina ne kadar saçma bir konu acmissiniz ya
dayak yiyorsaniz bosayin gitsin bizim kadinlarimizdada akil yokki dayak yiyip oturuyorlarkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsobi 2 tokatta sen çaksaydin senin elin yokmuydu ?fisfisfis

Çok üzüldüm yaa resmen içim ezildi . 11 yıllık evliyim böyle bi şey olmadı olsada öyle durama karşılık veririm heralde böyle bi şeye sessiz kalınmazki yaa :1no2:
Offf

gercekdende uzuldum ..
neden bunların olmasına fırsat verıyosunuz kı sızın baba evınıze donemıycegınızı bıldıgı ıcın bunları yapıyodur esınıze sızı kaybetme duygusunu yaşatmanız gerekıcek sanırım..
sıddet goren kadınlar gelın dertleselım demıssınız yapmayın ne olur bunu dertlesıcek yanı olmamalı..
sıddet gordukden sonra bak tokat attı caresızlıgı degıl careyı bulmalısınız derım..
bu nereye kadar devam etcek sızın canınız can degılmı pekı?..
siddet sonrası dertlesmek yerıne dılerımkı cozumlerı ıcın de bı topıc acılır..

Söylenecek okadar şey varki.
Hem üzüldüm hem şaşkınlık içindeyim

Siz yıllar önce affederek o hatayı yapmışsınız.
Allah yardımcınız olsun

3 günlük evliyken 10 tokat peşpeşe. ve sadece tepkinzi denemek için mi:1ninca:.
sizin eşiniz normal değil. psikopat. canı istedikçe bir şey yokken vuruyormuş birde. neden katlanıyorsunuz. dönecek yeriniz bile yoksa,bir iş bulun ... çalışın ama bu adamı bırakın.

çözüm zor Karcığım malesef. dikkat ediyorum özellikle bizim ülkemizde kadınlarımızın kendine güveni yok, bu da erkekleri afedersiniz manyaklaştırıyor. mesela başka bir topic de okudum sanıyorum yine bu arkadaştı, babası "doğduğun evden öleceğin eve" demiş. nasıl bir baba ipleri, adına "koca" denilen bu adamın eline verir? baba bunu yaparsa el ne yapmaz ki?

kimi çocuğu için, kimi maddiyatsızlıktan, kimi arkası olmadığı için katlanıyor bu vahşete. şiddet konusuna ele avuca gelir bir ceza sistemi gelmezse bu iş çözümsüz bence...

herseyın temelı aıledır evet anne baba cocuga modeldır..
baba bu sekılde davranmıs ıse emınım konu sahıbesınınde evlılıkde hataları olmusdur cunku model sorunluymus baba verdı dıye kızını esının bunu yapmaya hakkı asla yokdur esıne hayır dıye bılseymıs boyle olmazdı..ılk bolumde yazmıs zaten tokat olayından sonra benım gonlumu aldı gezdırdı fılan dıye..bı gezmeye yapılanı orf pas edılır ıse sorun konusulmayıpda kapatıldıkca koca bı top olmazmı sızcede?..o esnada konusulup cozulmesı gerekmezmı?..
evet esınden sıddet goren kadın gordum polısle kapısına dayandım ama kadının duzgun bı turkcesı dahı yok ve suan konu sahıbesı netın basında dertleselım dıye topıc acmasına tepkı duydum bunu gercekdende kınıyorum benım dahı tanıdıgım erkek ler bu sıteyı ızlıyo dısardan kadın dahı olsak bazı seyler bızım elımızdedır unutlmaması gerekır!..

Konunun başlığında, kabullenme görüyorum...
Kabullenme varsa, boyun eğme vardır...

Ne söylenirse söylensin; bu durum böyle devam edecek sanırım....

Allah dirayetinizi arttırsın...​

kesinlikle çok haklısın. gerçi "tepkini merak ettim, ondan vurdum" diyen biriyle ne kadar sağlıklı iletişim kurulur bilemiyorum. bence bu olay konuşularak çözülecek bir durum değil gibi. madem ilk günden belli etmiş kendini keşke çocuk konusunda dikkatli davransaydınız. birde gerçekten bu gezmeyle-tozmayla gönül alınacak bir olay değil sevgili kardelen.. babana-annene anlatsan onlar ne derler?

Eşiniz bir psikopat!!

Üzgünüm ama ne bu böyle yaaa..ne kadar saçma denedim de ne demek o kim ki sizi deniyoo
Sonuçta siz de savunmaya geçebilirdiniz o zaman ne diyecektii ''ben seni denedim ama sen karşılık verdin,vermemeliydin deyip devammı edecekti?''

Bu kadar basit olmamalı bazı şeyler arkadaşım..

Cek cekebilirsenmi?:hulya:

Peki ne malum cok sinirli olan sayin esin yarin öbür gün yine bir sinir aninda iyi yerine derken kötü yerine vururda seni sakat birakirsa? Ne malum Allah etmesin canindan ederse?

Sen canini sokaktami buldun arkadasim? Neyini cekeceksin bunun?

pardon da bu konu dertleşilir mi? döncek bi evim yok diye kabullenmek ne kadar doğru.... gerçekten bazı kadınları anlayamıyorum.... erkekleri bu kadar güçlü konuma getiren malesef ki kadınlar....

Bu konuda nasıl dertleşebilirsiniz sizin gibi şiddet gören kadınlarla, kocam yüzüme vurdu bu sefer sırtıma vurdu diye mi? gidecek sığınacak hiç kapınız gücünüz yok diyelim -ama olmalı- kocanızın bir huyuymuş gibi dertleşecek kadar kabullenmenizi anlayamıyorum, kadın sığınma evlerine gidebilirsiniz, ama yok kalıcam çekeceğim diyorsanız en azından kendinizi savunmayı öğrenip size vurduğu zaman karşılık verin...
Ama kesin ve tek çözüm bu adamdan kurtulmak, siz değil eşinizin psikiyatriste gitmesi gerek...

canım Allah sabır versin......boşa şu adamı dicem ama boşanmaya seninde aklın eriyodur zaten... belliki şartların müsait değil........sanırım hasta eşiniz şiddetten zevk alıyo yada bir çeşit ego tatminide olabilir ...bu durum böyle sürmez bunuda biliyosundur heralde öncelikle sakın çocuk falan yapma ve hayatını garanti altına alma yoluna bak iş ara buluncada boşa bunu hayır gelmez belliki..ailen varsa destek iste aklı başında hiç bir aile yavrusunun işkence çekmesine göz yumamaz...hayırlısı olsun ama buna bir dur demelisin..dünyaya bir daha gelmicez değil mi?bırak bu kadar şiddeti bir tokat bitirir bende herşeyi siler atarım ! merdiven siler yinede minnet etmem karşı tarafta bunu çok iyi bilir zaten ! burnunu sürt biraz şunun !

Arkadaşım bunu doğallaştırmışsın sanki... Belki ailendede böyle bi şiddet gördün. Babanın cümlesi ve senin tavrın bunu düşündürdü bana; ama arkadaşım bundan 40 yıl öncesini yaşamıyoruz ki o zamanlar bile kendini savunabilen insanlar varmış. Maddi durumun yok belki ailen de desteklemiyor seni ama sen varsın ?! Tek başınada bunun üstesinden kalkabilirsin, zaten şuanda yalnızsın. Kendini ezdirme ondan korkmada, cesur ol kimsenin sana vurmaya hakkı yok ister baba olsun ister koca. Bunları iyi düşün, burda paylaşıp belki seninle aynı kaderi yaşayanlardan medet umuyosun böyle bu yükü hafifleticeğini düşünüyosun ama yanlış.. Belki yazmak kolay geliyo diyeksin bizlere ama bunu yaşamak eminim daha zordur...

herşeyden önce ailem benim bu seviyeye düşmemin sebebide ailem babam burda okuyan herkese sesleniyorum birbirine kenetleşmiş ailenin çocukları evlendigi zamanda mutlu olma şansınız var ama düzensiz ailelerin çocuklarıda düzensiz oluyor ne yapcaksın ilk tokatta çekip gitsem daha 3günlüktüm sarmısagın kokusu bile 40gün çıkmaz dediler şuanoldugum durumu kabullenmedim ama kırgınlıgım günlerce sürdü bin özür aradan birkaç ay geçiyo hadi bakalım yine yapıyo yeminler ediyo inanıyosun yine tekrarlıyor ben günlerce komşumdada kaldım ama tekrar eve döndüm döndürüldüm hayal kırıklıgına yine ugradım böyle derken evliligim bir yıl oldu 8ay çocuk yapmadım sonra hamile kaldım ve beni bu halimle kabul etmeyen ailem çocuktanmı kabul etcekti elbette hayır mecbur koca evi baba evine nazaran daha iyi diyerek katlandım acaba başkaları nasıl yapıyolar fikirler ögrenmek için açtım ve kesinlikle burda anne babalar çocuklarına sahip çıkması tek başına bir kadın ne yapabilir sonuçta kadınsınız dul olacaksın tek başına yaşıyacaksın tüm aile akraba baglarını koparıp yalnız başına yaşayacaksın bizim bölgedede bu yok dogulu oldunmu oturup dert çekmeye mahküm oluyosun herşeyin başı sahibinin olması arkanın kuvvetli olması

şuan dertlerim dahada büyüdü annemle aramıza daglar koydum babamı aldattı tartıştım beni evden kovmaktan beter etti yinede kocamı allah başımdan eksik etmesin allah çocuklarımdan ortada bırakmasın en azından kocam çocugunun hiçbirşeyini eksik etmiyor ama küsüp gitmeye karar verdim babam gelmesin birde çocugunumu beslicem sütmü alıcam demiş ben çalışsam çocuguma kim bakacak anne yok baba yok sayılır katlanıyorum işte mecbur mutlu yada mutsuz yaşadıgımhayat boyunca yapayalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…