- Konu Sahibi kardelen200808
-
benim eşim çok sinirli hemen parlıyo başkasına sinirleniyo hıncını benden çıkarıyor.daha 3günlük evliyken yüzüme belki birkerede arkaarkaya 10 tokattan fazlaydı attı neymiş efendim ona karşı gelcekmiyim diye deniyomuş dünya başıma yıkıldı.defalarca özür dilese nafile unutamıyorum onda kalsa gezmeye götürüyo geldikten sonra yüzüme attı seslenmedim baktım birtane daha geliyo yeterya dedim öbür odaya kaçtım kapıyı aç yoksa kırarım dedi açmadım kapının camını kırdı cam parçaları sırtıma doldu ben şaka yaptım sen kaçtın diyobide aklından şüphe etmeye başladım megerse babası annesini sürekli dövermiş.hoşuma geldin yüzüne tokat attım sende hemen bagırıp çagırınca bende sinirlendim camı kırdım diyo.:gitme:kötü kader diye buna derler baban evinede gitme şansın yok çekçeke bilirsen ama sabır sabır nereye kadar şimdi deprosyon ilaçları kullanıyorum gençlik yıllarım şiddetle geçti şimdi aradan yıllar geçti ama arada yine yapıyo huylu huyunu bırakmazmışlmaz:hakkımı sana haram ediyorum dedim
3 günlük evliyken 10 tokat peşpeşe. ve sadece tepkinzi denemek için mi:1ninca:.benim eşim çok sinirli hemen parlıyo başkasına sinirleniyo hıncını benden çıkarıyor.daha 3günlük evliyken yüzüme belki birkerede arkaarkaya 10 tokattan fazlaydı attı neymiş efendim ona karşı gelcekmiyim diye deniyomuş dünya başıma yıkıldı.defalarca özür dilese nafile unutamıyorum onda kalsa gezmeye götürüyo geldikten sonra yüzüme attı seslenmedim baktım birtane daha geliyo yeterya dedim öbür odaya kaçtım kapıyı aç yoksa kırarım dedi açmadım kapının camını kırdı cam parçaları sırtıma doldu ben şaka yaptım sen kaçtın diyobide aklından şüphe etmeye başladım megerse babası annesini sürekli dövermiş.hoşuma geldin yüzüne tokat attım sende hemen bagırıp çagırınca bende sinirlendim camı kırdım diyo.:gitme:kötü kader diye buna derler baban evinede gitme şansın yok çekçeke bilirsen ama sabır sabır nereye kadar şimdi deprosyon ilaçları kullanıyorum gençlik yıllarım şiddetle geçti şimdi aradan yıllar geçti ama arada yine yapıyo huylu huyunu bırakmazmışlmaz:hakkımı sana haram ediyorum dedim
gercekdende uzuldum..
neden bunların olmasına fırsat verıyosunuz kı sızın baba evınıze donemıycegınızı bıldıgı ıcın bunları yapıyodur esınıze sızı kaybetme duygusunu yaşatmanız gerekıcek sanırım..
sıddet goren kadınlar gelın dertleselım demıssınız yapmayın ne olur bunu dertlesıcek yanı olmamalı..
sıddet gordukden sonra bak tokat attı caresızlıgı degıl careyı bulmalısınız derım..
bu nereye kadar devam etcek sızın canınız can degılmı pekı?..
siddet sonrası dertlesmek yerıne dılerımkı cozumlerı ıcın de bı topıc acılır..
herseyın temelı aıledır evet anne baba cocuga modeldır..çözüm zor Karcığım malesef. dikkat ediyorum özellikle bizim ülkemizde kadınlarımızın kendine güveni yok, bu da erkekleri afedersiniz manyaklaştırıyor. mesela başka bir topic de okudum sanıyorum yine bu arkadaştı, babası "doğduğun evden öleceğin eve" demiş. nasıl bir baba ipleri, adına "koca" denilen bu adamın eline verir? baba bunu yaparsa el ne yapmaz ki?
kimi çocuğu için, kimi maddiyatsızlıktan, kimi arkası olmadığı için katlanıyor bu vahşete. şiddet konusuna ele avuca gelir bir ceza sistemi gelmezse bu iş çözümsüz bence...
herseyın temelı aıledır evet anne baba cocuga modeldır..
baba bu sekılde davranmıs ıse emınım konu sahıbesınınde evlılıkde hataları olmusdur cunku model sorunluymus baba verdı dıye kızını esının bunu yapmaya hakkı asla yokdur esıne hayır dıye bılseymıs boyle olmazdı..ılk bolumde yazmıs zaten tokat olayından sonra benım gonlumu aldı gezdırdı fılan dıye..bı gezmeye yapılanı orf pas edılır ıse sorun konusulmayıpda kapatıldıkca koca bı top olmazmı sızcede?..o esnada konusulup cozulmesı gerekmezmı?..
evet esınden sıddet goren kadın gordum polısle kapısına dayandım ama kadının duzgun bı turkcesı dahı yok ve suan konu sahıbesı netın basında dertleselım dıye topıc acmasına tepkı duydum bunu gercekdende kınıyorum benım dahı tanıdıgım erkek ler bu sıteyı ızlıyo dısardan kadın dahı olsak bazı seyler bızım elımızdedır unutlmaması gerekır!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?