eşinden ayriyim....

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
Yaklasik 1 haftadır eşinden ayriyim. Bu sure içinde olan herşey kafami daha da kurcaladi.
Kayinvalidem sürekli benle irtibat halindeydi, bana kpederimle ilgili hadi gidelim kizimizi alalım konuşalım diyor ama ben de dur acele etme oglumuzla konuşalım öyle diyorum diyor. Bir de bunların eski cekyati vardı eşim eve götürecek ti ben de izin vermiydm kvalidemde cekyat lazim o eve eşim ben yokken goturim demiş.insan derki oglum yapma. Güya cuma akşamı gelceklerdi aradılar tamam gelin dedim sonra sadece eşim geldi o da ne özür diledi ne de hadi gel dedi. Güya aile apartmaniymis rahat konusamayacaklarmis eşim ailemi goturmeye gelmis .bizimkilerde gitmediler..kvalidem de ne aradı bi daha ne sordu.açıkçası kvalidem sanki ayrilmamasi istiyor gibi...
Gorumcem ne aradı ne sordu...
Kafam allak pullak..bi de kvalidem diyorki o Ne derse tamam de diyor o hcbisi kotu niyetinden yapmiyor dio sanki ben kotu niyet inden yapıyorum...çok kırgın ve bikkinim artik..eşinden de ayrica soğudu m umrumda bile değil.

Kimin eşinden ayrısın? Yani ilk cümlede sorular başladı kafamda. Yorum yapacaktım ama hiçbir şeycik anlamadım.

karışlık olmuş anlamak zor
kv ile sorunun vardı o niye bu kadar işin içinde
erkek adam eşiyle sorunu varsa çeker eşini bir köşeye konuşur
onun ailesi senin ailen neden bu kadar işin içinde anlamadım..

Sen başkalarını ne yapcaksın canım önemli olan eşin onlar niye alsın seni ben olsam onların değil bizzat eşimin almasını isterdim zaten

Ben eşinden ayriyim..ailesi bize gelicekti gelmedi konuşup anlaşmak için. Esim ailemi onun ailesine götürmeye geldi.cunku biz aile apartmaninda yasiyoruz gelen giden olur konusamayiz die.benim ailem gitmedi onun ailesi de bi daha ne aradı ne de sordu

Canım önemli olan eşinizin sizi almaya gelmesi ben ilsam budurumdan rahatsızlık duymazdım.tam tersi bir durum olsaydı eşiniz değilde kayın valide kayın peder grlseydi daha çok zoruma giderdi benim bence gayet normal bir durum sizi almaya eşinizin gelmesi.ayrılma sebebiniz neydi peki

Zaten ben de eşim alsın istiyosa DİE defalarca onlara söyledim ama onlar da konuşmak istediler sonra böyle yapti la r anlam veremedim

aileni alıp da, endi ailesinin ayağına götürmek de neyin nesi saçmalamış.
bence sen ayrıyken bile, gelip beni hemen alsınlar hevesini, kayınvalidene göstermişsin.

sizin aile gitmeyince konuşmaya yanlış anlamışlardır büyük ihtimal ama bana ailenizin oraya gitmeside saçma geldi,

aileni alıp da, endi ailesinin ayağına götürmek de neyin nesi saçmalamış.
bence sen ayrıyken bile, gelip beni hemen alsınlar hevesini, kayınvalidene göstermişsin.[/
Hayir dedimki bosans davasını acsin ben artık onunla yüz göz olmak istemiyorum b ana dediler acele etme. Psikologa gidin birlikte ben de siz giderken beni alırsinjz randevu al dediler yok dedim.o alcaksa alsin

Senin ailen niye gitcekmiş saçmalamış eşin.madem geldi niye ozurdilemedi neyse bıraz daha bekle baakalım tekrar gelir diye duşunuyorum

Hayir dedimki bosans davasını acsin ben artık onunla yüz göz olmak istemiyorum b ana dediler acele etme. Psikologa gidin birlikte ben de siz giderken beni alırsinjz randevu al dediler yok dedim.o alcaksa alsin
bu süreçler zor oluyor ben de yaşadığım için.
ama döndükten sonra da değişen birşey olmuyor.
acı çekme süresini uzatıyoruz sadece.

Zaten ben de eşim alsın istiyosa DİE defalarca onlara söyledim ama onlar da konuşmak istediler sonra böyle yapti la r anlam veremedim
Sanki fazla taviz vermişsin canım niye bukadar beni alsın diye tutturdunki kendilerini bişey sanmışlar akıllarınca senin aileni ayaklarına getirecekler iyiki gitmemiş aileniz kendini bilmezlerin ayağına bu kadar küçültmeyin kendinizi Allah aşkına sebep neydi cevap vermemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…